Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hayırlı olsun bebisiniz inşallah güzel haberlerinizi alırızEvet canım progesteron fitili, coraspin, enox, yine progesteron iğne. Haplar artı beslenme konusunda tereddüt ettim. Doktorum oruç vebali almak istemediği için bana bırakıyor. Ben oruç tutmak istediğimi söyledigim için.
Yapma yapma sakın moralini bozma bu evdeki idrar testlerine inanın güven olmuyor en sağlıklısı kana baktırmakKızlar bugün transferin 8. Günü 3. Gün embriyosu gebelik vaad eden embriyolar denildi. Bugün 2de test yaptım negatif çıktı. Suyu çok içmiştim. Sonuç yanıltıcı olabilir mi? 2den beri okumadığım forum kalmadı çok kötü durumdayım. Kanda pozitif görür müyüm sizce
5. gün blasto ilk iki gün içinde tutunurYanı canım zaten embrıyonun yerlesme surecı 5 gun sen 5 gum ıcınde Kanamn olmuş Anlamadım Bende
Hım bende 5. Gun oldun sandım canım5. gün blasto ilk iki gün içinde tutunur
Yani ben geçen hafta çarşamba sabah transfer oldum 10. gün adet oldum yani opudan tam 2 hafta geçti adetimin gününde adet oldum anlican.
Az bısey yıyebılırsın Nefsin körelsin birşey olmaz minik bı ısırık al bende yemıstım. Ama abartma canısıKızlar transferim dün gerceklesti .ayıptır söylemesi turşu yemek istiyorum.aksam için.bu dönemde zarar verir mi
Canım ne gibi bı sıkıntısı olabilir ki .tutunmasını falan mı engelliyor acabaAz bısey yıyebılırsın Nefsin körelsin birşey olmaz minik bı ısırık al bende yemıstım. Ama abartma canısı
Ben ramazandan 4 gun once transfer olmuştum ondan ılaclarımda duzenlı saatı oldugu ıcın Degıstıremezdım Ondan tutmadım.Merhaba hayırlı olsun bebisiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız
Ben varım galiba grupta tek oruç tutan sadece transfer günü ve ertesi gün döndüğüm için tutmadım şuan 12 günüm tutuyorum ilaçlarımı iftar sahur arası ayarladık fitilimi düzenli kullanmamı söylemişti ki fitil orucu bozmuyor bu kişiye kalmış birşey iftardan sonra kabak cekirdegimi ayva nar suyu bol bol su sahurda yumurtam avakado elimden geleni yapmaya çalışıyorum elhamdülillah pozitif dün betam 847 çıktı tamamen size kalmış ben hep seneye bebeğim olursa borç tutmak daha zor olur diye borcum olsun istedim
Yok Ama sırke limon sarımsak Varya ondan Bıryerde yenılmez yazmıyor zaten Ama bende yedım Cok az ısırdım Nefsım körelsın dıyeCanım ne gibi bı sıkıntısı olabilir ki .tutunmasını falan mı engelliyor acaba
Canım sabah ılk ıdrarla yapabılırsın. Gun ıcınde Hamıle bırı bıle yapsa Negatıf cıkarKızlar bugün transferin 8. Günü 3. Gün embriyosu gebelik vaad eden embriyolar denildi. Bugün 2de test yaptım negatif çıktı. Suyu çok içmiştim. Sonuç yanıltıcı olabilir mi? 2den beri okumadığım forum kalmadı çok kötü durumdayım. Kanda pozitif görür müyüm sizce
Ay bi anda gaza geldim eşime git hadi test al gel dedim yaptım negatif bi tarafım olmadı diyor diğer tarafım çık su içtim ondan mı geç döllenme oldu ondan mı diye kendimi avutmaya çalışıyorCanım sabah ılk ıdrarla yapabılırsın. Gun ıcınde Hamıle bırı bıle yapsa Negatıf cıkar
4. Gün göğüslerimde ağrı oldu sadece 6. Gün fena bir kasık ağrısı 10. Günden sonra da bel ağrısı eklendiBunlar ne zaman başlıyor acaba
Keşke korona oldum filan deseydin kimse senden davet beklemezdi. Yok valla ben anneme ve kaynanama gidiyorum zaten arabayla 2 dk evlerimiz hep orda da yatıyorumOoo ben mısafır agırladım kız kımse bılmedıgı ıcın
Belirti aramak bizim için çok erken o zaman dimi4. Gün göğüslerimde ağrı oldu sadece 6. Gün fena bir kasık ağrısı 10. Günden sonra da bel ağrısı eklendi
Kan da bile çıkmaz benim 9. Gün kanda 57 çıkmıştı herkeste aynı olmuyor değerler4 gün erken gebelik testinde çıkar mı idrarda
Tüp bebekte belirti aramak bence tümden yanlış çünkü çok hormon kullanıyoruz ağrılar vs genelde o yüzden 6. 7. Haftadan önce de çok çok hassas değilseniz gebelikte belirti vermiypr zatenBelirti aramak bizim için çok erken o zaman dimi
Maşallahhhhh gerçekten yüksek İkiz mi geliyor yoksa Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün yada büyüsün bebeklerinizBiraz önce kan verdim 420 9 .günüm iyimi sonuc
Olabilir çift emriyo transferiydiMaşallahhhhh gerçekten yüksek İkiz mi geliyor yoksa Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün yada büyüsün bebekleriniz