- 12 Ekim 2023
- 358
- 762
- 33
Hayırlısı olsun inşallah Hadi bakalım güzel güzel haberler gelsin hepimizdenBende cuma gıdecegım doktora Benımde net o zaman bellı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah Hadi bakalım güzel güzel haberler gelsin hepimizdenBende cuma gıdecegım doktora Benımde net o zaman bellı olur
Güzel haberleri bekliyoruzBende cuma gıdecegım doktora Benımde net o zaman bellı olur
Benimde opu pazartesi 10 canımBugün yok ama pazartesi sabah 9 da var Umarım kontrolünüz güzel geçer ve herşey yolundadır
Bir sürü yumurtan toplanır ve inşallah hepsi sağlıkla döllenirBenimde opu pazartesi 10 canım
İnşallah canım. Senin kaç yumurta görünüyordu ?Bir sürü yumurtan toplanır ve inşallah hepsi sağlıkla döllenir
Sağlıcakla kucağına al canim.Merhaba güzel anne adayları transferim yapıldı çok şükür hastanede yatıyorum şu an
Merhaba 17. Gün değeriniz biraz düşük çıkmış doktorunuz ne dedi bu durumaKızlar benimde 5.gün aa kalite 1 adet transferim oldu.6 subatta
10.gun:258
13.gun:1019
17.gun:1315
Sizce nasıl degerlerim?
Hadi sımsıkı tutunsun bundan sonra canım inşallahMerhaba güzel anne adayları transferim yapıldı çok şükür hastanede yatıyorum şu an
Benim 25 yumurtam toplandı. 4 embriyom donduruldu. 1 martta transfer olacağım nasipseİnşallah canım. Senin kaç yumurta görünüyordu ?
İnşaAlah canımHayırlısı olsun inşallah Hadi bakalım güzel güzel haberler gelsin hepimizden
Nasılsın nasıl hıssedıyrosun gebelık serumu taktılarmı canımMerhaba güzel anne adayları transferim yapıldı çok şükür hastanede yatıyorum şu an
Gayet ıyı gorunuyo ama 17. Gun sankı Fazla yukselmemıs gbı Tabı doktorun daha ıyı bılırKızlar benimde 5.gün aa kalite 1 adet transferim oldu.6 subatta
10.gun:258
13.gun:1019
17.gun:1315
Sizce nasıl degerlerim?
Enerjılerımız senınle Saglıklıca tutunsun bebıslerın Kandıl Gunun yuzu Suyu hurmetıneMerhaba estrofem yanında progestoron iğneye de başladık eğer her şey yolunda giderse 27 şubatta 2 embriyo transfer yapılacak bana iyi enerji yollayın
Estrofem yapıyor ya. Bende dünden beri ruh halim kötü mutsuz hissediyorum. Daha öncekinde de olmuştu böyle diye hatırlıyorum. Kasık ağrısı oluyomu pekiKızlar benımde ılaclardanmı bılmıyorum sureklı bı aglama hissi gelıyor Ayy kendımıı bı degısık hissedıyorum
Amin canım inşallahSağlıcakla kucağına al canim.
İnşallah canım inşallahHadi sımsıkı tutunsun bundan sonra canım inşallah
Çok şükür iyiyim canım kalktım şimdi çıkıyoruz Gebelik serumu ne oluyor ilk defa duyuyorum yok öyle bişey takılmadıNasılsın nasıl hıssedıyrosun gebelık serumu taktılarmı canım