Yok aslında bu aralar iştahsız. Az da yese çok da yesekÇok yiyor olabilir mi ondan olabilir mi acaba
Ama sürekli kusuyor. Kıyafetini değiştiriyorum zaman geçmiyor tekrar kusuyor. Sebep bulamıyorum.Bizdede kusma var ama yemekten sonra 2 saat geçse bile ağlarsa eğer fışkırarak geri çıkartıcak
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?Yok aslında bu aralar iştahsız. Az da yese çok da yese hep kusuyor.
O zaman doktoruna söyleYok aslında bu aralar iştahsız. Az da yese çok da yesek
Ama sürekli kusuyor. Kıyafetini değiştiriyorum zaman geçmiyor tekrar kusuyor. Sebep bulamıyorum.
Ben hiç duymadım dizlerden sesKizlar bebeklerinizin dizlerinden ne sıklıkla ses duyuyorsunuz? Çocuk doktoruna sordum sesler normal dedi ama içime sinmedi pek. Ortopediye götüreyim diyorum ama gereksiz yere ultrason vs cektirmek istemiyorum çünkü bebeklere çekerken anestezi veriyorlarmis. Ben dizlerimden ameliyat geçirdiğim için oraya karşı fazla hassasım. Kızımın dizleri de sağolsun tak tuk durmuyor
Bende kucağıma alırken duyuyorum o sesleri kemik eklem çıtlatma sesi gibi esneme olunca yapıyor bence normalKizlar bebeklerinizin dizlerinden ne sıklıkla ses duyuyorsunuz? Çocuk doktoruna sordum sesler normal dedi ama içime sinmedi pek. Ortopediye götüreyim diyorum ama gereksiz yere ultrason vs cektirmek istemiyorum çünkü bebeklere çekerken anestezi veriyorlarmis. Ben dizlerimden ameliyat geçirdiğim için oraya karşı fazla hassasım. Kızımın dizleri de sağolsun tak tuk durmuyor
Bende bunu sormaya geldim. Ben duzen olusturamadim. Peki ana öğünü doyumluk olarakmi veriyorsunKızlar bebekleriniz kaç aylık kaç öğün veriyorsunuz ? Biz 8,5 aylığız iki ana öğün bir ara öğün olarak ilerliyoruz
Biz 2 gün önce 8 aylık olduk. 2 ana öğün 1 ara öğün gidiyorum ama 9. Ay itibariyle 3 ana öğüne geçsem diye düşünüyorum, hftasonu doktor kontrolümüzde danışacağım. Akşamları ara öğün gibi yapıyordum bu zamana kadar, zaten yatmadan önce 90 cc mama veriyorum diye. Artık akşamı da ana öğün yapıp, mama hiç vermiyeyim sadece anne sütü ile devam etsin istiyorum.Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç öğün veriyorsunuz ? Biz 8,5 aylığız iki ana öğün bir ara öğün olarak ilerliyoruz
Gizemcim bnde öğlen kahvaltı geç kalktıgı için saat 1'i buluyor kahvaltısı. 4te ara öğün, akşam 7 gbi akşam yemeği.Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç öğün veriyorsunuz ? Biz 8,5 aylığız iki ana öğün bir ara öğün olarak ilerliyoruz
Ben doyumluk veriyorum yani bir çay bardağı kadar. Zaten onunla doymuş oluyor.Bende bunu sormaya geldim. Ben duzen olusturamadim. Peki ana öğünü doyumluk olarakmi veriyorsun
Canım ara öğünde ne veriyorsun mesela ?Gizemcim bnde öğlen kahvaltı geç kalktıgı için saat 1'i buluyor kahvaltısı. 4te ara öğün, akşam 7 gbi akşam yemeği.
Ve gce yatarken
Aslında 2 ana 2 ara öğün şeklınde genelde
Bizde 8,5 aylık olduk bende sabah 10.00 kahvaltı 14.00, 15.00 arası öğlen yemeği, sonra sonra ara öğün veriyorum. Ama şimdi 9.ayda bende 3 ana öğün yapacağım.Biz 2 gün önce 8 aylık olduk. 2 ana öğün 1 ara öğün gidiyorum ama 9. Ay itibariyle 3 ana öğüne geçsem diye düşünüyorum, hftasonu doktor kontrolümüzde danışacağım. Akşamları ara öğün gibi yapıyordum bu zamana kadar, zaten yatmadan önce 90 cc mama veriyorum diye. Artık akşamı da ana öğün yapıp, mama hiç vermiyeyim sadece anne sütü ile devam etsin istiyorum.
Ayyyyy canımmmmmm çok sevindimm, tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallahKızlar hayırlı akşamlar pek giremiyorum çok yoğunum hem iş hem çocuk hem taşınma durumumuz var bide üstüne hamile olduğumu öğrendim
Allah razı olsun canım benim amin inşallah darısı istiyenlerin başına sağlıkla inşallahAyyyyy canımmmmmm çok sevindimm, tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallah
Canım planlı gebelik mi kaç haftalıkAyyyyy canımmmmmm çok sevindimm, tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallah
Planlı canım istiyorduk Allah nasip kısmet ederse bu sonCanım planlı gebelik mi kaç haftalık
Evet canım emziriyorum bugün kayranın 9. Ay kontrolü vardı doktora sordum düşük tehliken yoksa emzirebilirsin dedi daha yeni muhtemelen 3 4 haftalıktır biraz bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum doktoraOyyy maşallah canım senin bu ikinci bebeğin dimi, emziriyordun dimi canım devam edecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?