2024 Lgs Anneleri

Ben de eski okuluma gidip öğretmenlere teslim etsem
Okumak isteyip durumu olmayanlara verirler mi acaba
Evet kilo ile satılan yerler varmış evde de taa ilkokuldan olan kitapları da duruyor
Onları da parça parça annemlere götüreceğim

Hepinize merhaba,
Yazışmalarınizi takip ediyorum, hepinizin çocuklarına gönülden başarılar diliyorum, umarım hepsi emeklerinin karşılıklarını alırlar. Eğitim hayatlarındaki ilk onemli barajı çok güzel bir şekilde atlatirlar. Siz velilerin de herşey gönlünüzce olsun, kalbim dualarım sizinle

Hepinize merhaba,
Yazışmalarınizi takip ediyorum, hepinizin çocuklarına gönülden başarılar diliyorum, umarım hepsi emeklerinin karşılıklarını alırlar. Eğitim hayatlarındaki ilk onemli barajı çok güzel bir şekilde atlatirlar. Siz velilerin de herşey gönlünüzce olsun, kalbim dualarım sizinle

Çocuklarımızla beraber geçirdiğimiz bu zorlu süreçte, sizlerden çok değerli bilgiler öğrendim. Psikolojik olarak çok hırpalandığımız zamanlarda yalnız olmadığımızı hissettim. Bu gruba zaman ayıran , bildiklerini paylaşan, destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah bütün çocukların emeklerinin karşılığını almasını nasip etsin. Hepinize ve kuzularınıza bizden selamlar ,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…