2025 LGS Anneleri

Bi fikrim yok bu konuda her branş için daha iyi olan kaynaklar vardır elbet .
Ama aynı serinin kolay orta zor serileri bana mantıklı geliyor .
Onun dışında okul dersane ne verdiyse ancak onlara bakıyor şimdilik ilerledikçe bizler de duyar öğreniriz heralde .

Bizim okyanus classmet okulun verdikleri var bir de dershanenin kendi yayınları var ikinci dönem Sinan kuzucu yayınlarını düşünüyorum
Sizlerde durumlar nasıl şuan için çok boğmadan tekrar ve test çözüyor günlük sonra serbest zaman dershane soru etüt günü hiç ev de bakmıyor 🙈çok üzerine gidip bıktırmaktan da korkuyorum

Bizim okyanus classmet okulun verdikleri var bir de dershanenin kendi yayınları var ikinci dönem Sinan kuzucu yayınlarını düşünüyorum
Sizlerde durumlar nasıl şuan için çok boğmadan tekrar ve test çözüyor günlük sonra serbest zaman dershane soru etüt günü hiç ev de bakmıyor 🙈çok üzerine gidip bıktırmaktan da korkuyorum
Ayni şekilde ilerliyor günlük 70 80 soruluk bir programı var .70 den 1 soru fazla yapmiyor 🙂Su an için yeterli bence ,Dershane ninprogramina harfiyen uyması yeterli ,zamanla arttırlar diye düşünüyorum.
Cok.bogulmqdqn yavaş ,sağlam adımlarla ilerlemek en sürdürülebilir olanı.

Ayni şekilde ilerliyor günlük 70 80 soruluk bir programı var .70 den 1 soru fazla yapmiyor 🙂Su an için yeterli bence ,Dershane ninprogramina harfiyen uyması yeterli ,zamanla arttırlar diye düşünüyorum.
Cok.bogulmqdqn yavaş ,sağlam adımlarla ilerlemek en sürdürülebilir olanı.
Teşekkür ederim sevindim 😅bizde iki çocuk paylaştık lgs ergeni bende

IMG_8306.png

Evet gidiyor fakat dersanenın verdıgı yetmıyor günlük test cozmesı gerek okyanus classmate fen aldım çok begendım bırde muba yayın tarih ıcın bende sınan kuzucu ikinci döneme bıraktım
Yol yetmez tabi. Bize de hep ogretmenler tavsiye veriyor. Okul ogretmenleri ayri aldiriyor, dersane ayri.
Ben de artik bakmiyorum ne alayim diye😊 begendiyseniz cok guzel.
Fen ,ankara guclendiren fasikul, canta zaman ayarli soru bankasi, bumarang deneme seti aldirdi diger ogretmenimiz.

Yol yetmez tabi. Bize de hep ogretmenler tavsiye veriyor. Okul ogretmenleri ayri aldiriyor, dersane ayri.
Ben de artik bakmiyorum ne alayim diye😊 begendiyseniz cok guzel.
Fen ,ankara guclendiren fasikul, canta zaman ayarli soru bankasi, bumarang deneme seti aldirdi diger ogretmenimiz.
Söylediğiniz yayınlar bütün dersler icon mi

merhaba hanımlar, ben de bu yıl lgs annesiyim. Oğlum dershaneyee de gidiyor. Okuldaki ögretmenleri ayrı kaynaklar aldırdı. Dershane kendi verdiği kitaplar dışında 26 kitaplik set aldırdı. Her dersin hocası gunlük soru istiyor oğlum wpden atıyor onlara. Ama benim üzülduğüm bir konu var. Okul dershane ardından yaklaşık günde 300 soruya denk gelen dersler. Oğlum sadece uyuyor uyaniyor okul dershane ödev. Sorumlulugunu çok iyi bildigi için eksiksiz yapiyor ama nefes alacak vakti yok sizde durumlar nasıl

merhaba hanımlar, ben de bu yıl lgs annesiyim. Oğlum dershaneyee de gidiyor. Okuldaki ögretmenleri ayrı kaynaklar aldırdı. Dershane kendi verdiği kitaplar dışında 26 kitaplik set aldırdı. Her dersin hocası gunlük soru istiyor oğlum wpden atıyor onlara. Ama benim üzülduğüm bir konu var. Okul dershane ardından yaklaşık günde 300 soruya denk gelen dersler. Oğlum sadece uyuyor uyaniyor okul dershane ödev. Sorumlulugunu çok iyi bildigi için eksiksiz yapiyor ama nefes alacak vakti yok sizde durumlar nasıl
Maalesef çok yorucu bir süreç
Biz çok zorlandık sonucu görünce gerek var mıydı bu kadar diye düşünmeden edemedim

İnşallah oğlunuz emeklerinin karşılığını alır🙏

Bizim max 150 soru suanlik. Kizim onlari da tam cozmuyorl bazen. Masalah oglunuza 🧿

Ogretmenleri , baslangic olarak 80 100 cozmelerinin yeterli oldugunu soyluyor.

Yani cok sorudan ziyade verimli soru cozup, sikilmadan devam etmeleri daha onemli diyor.

Her cocuk icin soru sayisi farkli bence de. Tabi ne kadar cok cozerse, o kadar iyi olur.

Bizim max 150 soru suanlik. Kizim onlari da tam cozmuyorl bazen. Masalah oglunuza 🧿

Ogretmenleri , baslangic olarak 80 100 cozmelerinin yeterli oldugunu soyluyor.

Yani cok sorudan ziyade verimli soru cozup, sikilmadan devam etmeleri daha onemli diyor.

Her cocuk icin soru sayisi farkli bence de. Tabi ne kadar cok cozerse, o kadar iyi olur.
ben de 150 ideal diye düşunuyorum ama hocaları benim gibi düşünmuyor maalesef sonradan sıkılmazsa problem yok ama gerçekten çok yorucu

Benim oğlum da dershanenin verdiği programa uyuyor ,günlük 80 90 soru oluyor .
Cuma günü de boş günü. 200 soru daha şimdiden yorucu gibi geldi bana ama çocuğa göre de belirlenmeli ,benimki isyan bayrağını çeker programı oyle olsa .
Okul ,dersane ,oradaki soru çözüm dersleri de var yeterli geliyor bana ama bilemedim belki bizimki eksiktir.
Cok sorunun yani sıra yanlışlarına dönmesi çok önemli ona dikkat ediyoruz .Denemelerde yanlış yaptığı soruları bir deftere yapıştırıp tekrar çözüyor.
Onun dışında da ekstra bir çalışması yok .

Simdi yine düşündüm de günde 300 soru ,onların kontrolü yanlışların belirlenip çözülmesi ne uzun mesai.
Yazik bu çocuklara. Hocası bir program vermiş derslerin yerini değiştirebilirsiniz demis .
Ara dersleri genelde es geçip, onların yerine Türkçe Matematik Fen koyuyor ama dediğim günde günde max 100 oluyor evde çözdüğü.
Zamanla program soru sayısını arttırır diye düşünüp yeterli şimdilik diyoruz .
Ben kontrolü dershaneye bırakmış gibiyim

X