- Konu Sahibi GlamourGaze
Arkadaşlar ıyı yayınların tüm derslerı mı ıyı yoksa ayrı ayrı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geneli iyidir illaki. Biz ogretmenlerin aldirdiklarini aliyoruz.Arkadaşlar ıyı yayınların tüm derslerı mı ıyı yoksa ayrı ayrı mı
Ayni şekilde ilerliyor günlük 70 80 soruluk bir programı var .70 den 1 soru fazla yapmiyor Su an için yeterli bence ,Dershane ninprogramina harfiyen uyması yeterli ,zamanla arttırlar diye düşünüyorum.Bizim okyanus classmet okulun verdikleri var bir de dershanenin kendi yayınları var ikinci dönem Sinan kuzucu yayınlarını düşünüyorum
Sizlerde durumlar nasıl şuan için çok boğmadan tekrar ve test çözüyor günlük sonra serbest zaman dershane soru etüt günü hiç ev de bakmıyor çok üzerine gidip bıktırmaktan da korkuyorum
Teşekkür ederim sevindim bizde iki çocuk paylaştık lgs ergeni bendeAyni şekilde ilerliyor günlük 70 80 soruluk bir programı var .70 den 1 soru fazla yapmiyor Su an için yeterli bence ,Dershane ninprogramina harfiyen uyması yeterli ,zamanla arttırlar diye düşünüyorum.
Cok.bogulmqdqn yavaş ,sağlam adımlarla ilerlemek en sürdürülebilir olanı.
Evet gidiyor fakat dersanenın verdıgı yetmıyor günlük test cozmesı gerek okyanus classmate fen aldım çok begendım bırde muba yayın tarih ıcın bende sınan kuzucu ikinci döneme bıraktımGeneli iyidir illaki. Biz ogretmenlerin aldirdiklarini aliyoruz.
Dersaneye gidiyor mu cocuk?
Yol yetmez tabi. Bize de hep ogretmenler tavsiye veriyor. Okul ogretmenleri ayri aldiriyor, dersane ayri.Evet gidiyor fakat dersanenın verdıgı yetmıyor günlük test cozmesı gerek okyanus classmate fen aldım çok begendım bırde muba yayın tarih ıcın bende sınan kuzucu ikinci döneme bıraktım
Söylediğiniz yayınlar bütün dersler icon miYol yetmez tabi. Bize de hep ogretmenler tavsiye veriyor. Okul ogretmenleri ayri aldiriyor, dersane ayri.
Ben de artik bakmiyorum ne alayim diye begendiyseniz cok guzel.
Fen ,ankara guclendiren fasikul, canta zaman ayarli soru bankasi, bumarang deneme seti aldirdi diger ogretmenimiz.
Bu soyledigim fen sadeceSöylediğiniz yayınlar bütün dersler icon mi
Maalesef çok yorucu bir süreçmerhaba hanımlar, ben de bu yıl lgs annesiyim. Oğlum dershaneyee de gidiyor. Okuldaki ögretmenleri ayrı kaynaklar aldırdı. Dershane kendi verdiği kitaplar dışında 26 kitaplik set aldırdı. Her dersin hocası gunlük soru istiyor oğlum wpden atıyor onlara. Ama benim üzülduğüm bir konu var. Okul dershane ardından yaklaşık günde 300 soruya denk gelen dersler. Oğlum sadece uyuyor uyaniyor okul dershane ödev. Sorumlulugunu çok iyi bildigi için eksiksiz yapiyor ama nefes alacak vakti yok sizde durumlar nasıl
aminnn hepimizin cocukları emeklerinin karsiligini görsun inşallahMaalesef çok yorucu bir süreç
Biz çok zorlandık sonucu görünce gerek var mıydı bu kadar diye düşünmeden edemedim
İnşallah oğlunuz emeklerinin karşılığını alır
Bizim max 150 soru suanlik. Kizim onlari da tam cozmuyorl bazen. Masalah oglunuzamerhaba hanımlar, ben de bu yıl lgs annesiyim. Oğlum dershaneyee de gidiyor. Okuldaki ögretmenleri ayrı kaynaklar aldırdı. Dershane kendi verdiği kitaplar dışında 26 kitaplik set aldırdı. Her dersin hocası gunlük soru istiyor oğlum wpden atıyor onlara. Ama benim üzülduğüm bir konu var. Okul dershane ardından yaklaşık günde 300 soruya denk gelen dersler. Oğlum sadece uyuyor uyaniyor okul dershane ödev. Sorumlulugunu çok iyi bildigi için eksiksiz yapiyor ama nefes alacak vakti yok sizde durumlar nasıl
ben de 150 ideal diye düşunuyorum ama hocaları benim gibi düşünmuyor maalesef sonradan sıkılmazsa problem yok ama gerçekten çok yorucuBizim max 150 soru suanlik. Kizim onlari da tam cozmuyorl bazen. Masalah oglunuza
Ogretmenleri , baslangic olarak 80 100 cozmelerinin yeterli oldugunu soyluyor.
Yani cok sorudan ziyade verimli soru cozup, sikilmadan devam etmeleri daha onemli diyor.
Her cocuk icin soru sayisi farkli bence de. Tabi ne kadar cok cozerse, o kadar iyi olur.
Aynen sikilmazsa problem yok insallah yil sonu guzel haberlerimizi veririzben de 150 ideal diye düşunuyorum ama hocaları benim gibi düşünmuyor maalesef sonradan sıkılmazsa problem yok ama gerçekten çok yorucu