- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Kıyamam o sınav heycanı bitirdi çocuklarıİyi gelmedi canım sınavda çok stres yapmış. Aslında matematiği çok iyiydi. Onda bile çok yanlış yapmış. Elleri titremiş. Son denemeleri çok iyiydi.Özellikle matematiği ya full ya da bir yanlış yapıyordu. Diğerleri yine benzerdi. Biz çok iyi bekliyorduk. Normalde çok sakindir. Sınav stresini kontrol eder. Ama nasip değilmiş.
Artık sıralamayı bekleyeceğiz.
En güzel okul yakın okul demişlerTürkçeden ve İngilizceden yanlışı var diğer dersler iyi geçmiş matematik kolay dedi fen zaten en iyi olduğu ders onu ful yapmış artık kısmet zaten ben evimin yanındaki okula 5 dk yürüme mesafesinde gitsin istiyorum
oğlum fen lisesi istedi fazla uzak değil ama motorla okula gitmek için hedef koymuştu kendine
Çok şaşırdık normalde hep sakindir. Geçen yıl bursluluk sınavında böyle olmamıştı. Süre sorunu hiç yaşamamıştım. Sayısalda yetiştirememiş.Kıyamam o sınav heycanı bitirdi çocukları
Benım oğlumda Türkçe de çok zorlanmış 20 dakıka kaldı dediğinde görevli daha İngilizce ve din duruyormuşÇok şaşırdık normalde hep sakindir. Geçen yıl bursluluk sınavında böyle olmamıştı. Süre sorunu hiç yaşamamıştım. Sayısalda yetiştirememiş.
Nasip değilse bir şey engel oluyor.
Keşke ara olmasa istedikleri sorudan başlasalardı.
Şu anda da motorla gidiyor okula elektrikli olunca hız sınırı var benzinli şimdilik bizim de yasaklı listemizdeEn güzel okul yakın okul demişler
Motora ben izin vermezdim ya
Motor kazası yapmış biri olarak söylüyorum hiç güvenli değil
Benim de oğlum çok seviyorŞu anda da motorla gidiyor okula elektrikli olunca hız sınırı var benzinli şimdilik bizim de yasaklı listemizde
Öyle hayırlısı olsun canları sağ olsunBenım oğlumda Türkçe de çok zorlanmış 20 dakıka kaldı dediğinde görevli daha İngilizce ve din duruyormuş
Süre sıkıntısı hepsı yaşamış
Matematik hep işlem çok zor oluyor sorularda
Hepimiz için hayırlısı buymuş
Hayırlısı nevoş önemli olan istikrarla yoluna devam etmesiÇok şaşırdık normalde hep sakindir. Geçen yıl bursluluk sınavında böyle olmamıştı. Süre sorunu hiç yaşamamıştım. Sayısalda yetiştirememiş.
Nasip değilse bir şey engel oluyor.
Keşke ara olmasa istedikleri sorudan başlasalardı.
Öyle canımHayırlısı nevoş önemli olan istikrarla yoluna devam etmesi
Fransız liseleri vermiyor ama İtalyan liseleri veriyor ,belli bir ortalamada kalman gerekiyor sonraki dönemlerde deİstanbulda yaşayan arkadaşlar belki bilginiz vardır diye danışmak istiyorum. İstanbuldaki Saint Benoit, Saint micheal yada italyan liseleri lgs puanına göre burs veriyor mu? Eğer veriyorsa bu bursa 4 yıllık mı yoksa her yıl öğrenim puanına göre tekrardan mı hesaplanıyor?
Olmaz mıLgs anneleri nasılsınız
Az kaldı sonuçlara
Heycan var mı
Ya ben de sürekli izliyorum okuyorumOlmaz mı
İlk günler çok araştırma yapıyor, youtube’daki analizleri dinliyorduk. Sonradan bıraktık, sonuçlar çıkana kadar yüzdelik dilimi bilmeden hiç bir yorum yapmamaya söz verdik hayal kurmayalım diye... en çok merak ettiğimiz bu sene kaç öğrencinin tam puan yaptığı. Sizlerde durumlar nasıl, tatilin tadını çıkarmaya başladı mı delikanlı?
Yüzdelik dilimi biraz daha iyi bekliyordukSonuçlar ne kadar harika
Kaç geldi yüzdelik diliminizSonuçlar ne kadar harika