- 7 Haziran 2013
- 813
- 380
Ankara'dayım ben, sen?Ben işte sabredemiyorum bi sabredebilsem. Sen hangi şehirdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'dayım ben, sen?Ben işte sabredemiyorum bi sabredebilsem. Sen hangi şehirdesin
Boşver yapma, bişiy diyim mi ne kadar üstüne düşersen o kadar kötü oluyor. Kendini oyala kafanı dağıtacak şeyler yap, dizi izle kitap oku, kek börek seni motive ediyorsa onu yap ama bir şekilde kendini oyalaBir de şey benim belimde biraz ağrı da başladı. Hafif olmasına rağmen rahatsız ediyor beni. Ama regl döneminde de böyle oluyorum kafam cok karışık. Düsünmekten yoruldum. Dün anksiyete ve panik atak geçirdim onkadar cok düsünmekten kafayı yedim gerçekten. Sanki herkese mümkünken bana değilmiş gibi. Uyuyamıyorum mesela. Transferi sayarsak 5. Günüm oluyor test yapmak istedim eşim tuttu. Geöen seferde 5. Gün yapmıştım negatif cıkmıştı yıkılmıştım. Ama 12. Günde negatif cıkmıştı. Varsa vardır yoksa yoktur . Varsa herkesin 5.6. Günde cıkıyo
Allah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galibaSenin adına cok mutlu oldum. Sağ salim selametle ve kolaylıkla kucagına alırsın insallah
Haftalar ilerledikçe alışırsınız bu fikre. Şuan daha yeni çok taze o yüzden öyle geliyordur, iyi düşünün iyi olsun, hayrlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın umarımAllah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galiba
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylaştırarak nasip etsinHaftalar ilerledikçe alışırsınız bu fikre. Şuan daha yeni çok taze o yüzden öyle geliyordur, iyi düşünün iyi olsun, hayrlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın umarım
Allah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galiba
Bende adanadayım aslında evlenip Kıbrıstan geldim. tüp bebegin merkezinden. Ama geldim adanada yaptım. Cok üşendim kıbrısa gidip gelmeyeAnkara'dayım ben, sen?
İşte o korku hep olcak. Yok kalbi atıyo mu, yok testkerş normal mi. Kucagına alabilecekmiyim korkusu hep olucak. Ama elimden geldigince ne kadar beceremesem de tevekkül etmeye çalışıyorum. Sadece allahın hükmünü bekliyorum dedigim gibi ne kadar yarım yakalak olsa da. O ne eylerse güzel eylerAllah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galiba
Teslimiyetİşte o korku hep olcak. Yok kalbi atıyo mu, yok testkerş normal mi. Kucagına alabilecekmiyim korkusu hep olucak. Ama elimden geldigince ne kadar beceremesem de tevekkül etmeye çalışıyorum. Sadece allahın hükmünü bekliyorum dedigim gibi ne kadar yarım yakalak olsa da. O ne eylerse güzel eyler
Oraya gelen damla sonucu etkilemez zaten üstünde plastik var kapali orasi. Ayni sey bende de oldu ilk gun, sonraki 2 gunde de ayni sekilde silik cikmaya devam etti bende. Sonucu degistirmemis yani.Sabah test yaptım ilk idrarımla ama idrarımda bir iki damla gösterge kısmına da geldi. Bariz 2 çizgi oluştu ama sanki sağlıklı olmadı göstergeye gelen idrardan dolayı. Bugün transferden sonraki 8. Günüm yarın yine test yapacağım.
Doktor bana lekeleme minik kanamalar olur endişelenme demişti. Bir de daha regl günü gelmediği için, regl değilsin.Kizlar suan cok endiseliyim, bugun transferin 8.gunu, su gibi akintiyla beraber kahverengilik geldi, regli mi oluyorum yerlesme kanamasi mi aklimi oynatmazsam iyidir. Sizde var mi lekelenme vs?
Heveslendirmek ya da umutlandırmak gibi olmasın ama bu pozitif gibi duruyorFotoğraf eklemiştim neden gözükmüyor?
Hayırlısı, gitmek gelmek fln çok zor ya...Bende adanadayım aslında evlenip Kıbrıstan geldim. tüp bebegin merkezinden. Ama geldim adanada yaptım. Cok üşendim kıbrısa gidip gelmeye
İnşallah.Heveslendirmek ya da umutlandırmak gibi olmasın ama bu pozitif gibi duruyor
Aynı gün transfer olmuşum ben bugün dayanamadım kan tahlili verdim
Yaaa sonuç nasıllllAynı gün transfer olmuşum ben bugün dayanamadım kan tahlili verdim
Dün sonucumuz 94 çıktı teyzesi yarın tekrarlayacağım inşallah katlanmıştırYaaa sonuç nasıllll
Yarın test vereceğim tekrar inşallah katlanmıştır dua et olur muHadi hayırlı uğurlu olsun inşallah