2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Bir de şey benim belimde biraz ağrı da başladı. Hafif olmasına rağmen rahatsız ediyor beni. Ama regl döneminde de böyle oluyorum kafam cok karışık. Düsünmekten yoruldum. Dün anksiyete ve panik atak geçirdim onkadar cok düsünmekten kafayı yedim gerçekten. Sanki herkese mümkünken bana değilmiş gibi. Uyuyamıyorum mesela. Transferi sayarsak 5. Günüm oluyor test yapmak istedim eşim tuttu. Geöen seferde 5. Gün yapmıştım negatif cıkmıştı yıkılmıştım. Ama 12. Günde negatif cıkmıştı. Varsa vardır yoksa yoktur . Varsa herkesin 5.6. Günde cıkıyo
Boşver yapma, bişiy diyim mi ne kadar üstüne düşersen o kadar kötü oluyor. Kendini oyala kafanı dağıtacak şeyler yap, dizi izle kitap oku, kek börek seni motive ediyorsa onu yap ama bir şekilde kendini oyala

Senin adına cok mutlu oldum. Sağ salim selametle ve kolaylıkla kucagına alırsın insallah
Allah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galiba 😢

Allah bin kere razı olsun mutluluğuma ortak olduğun için . Ama aslında o kadar yarım bir mutluluk yaşıyorum ki . Ya artmazsa diye kucağımıza alana kadar bu şekilde hep bir korku içimizde olacak galiba 😢
Haftalar ilerledikçe alışırsınız bu fikre. Şuan daha yeni çok taze o yüzden öyle geliyordur, iyi düşünün iyi olsun, hayrlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın umarım 🙏

Ankara'dayım ben, sen?
Bende adanadayım aslında evlenip Kıbrıstan geldim. :KK70: tüp bebegin merkezinden. Ama geldim adanada yaptım. Cok üşendim kıbrısa gidip gelmeye

İşte o korku hep olcak. Yok kalbi atıyo mu, yok testkerş normal mi. Kucagına alabilecekmiyim korkusu hep olucak. Ama elimden geldigince ne kadar beceremesem de tevekkül etmeye çalışıyorum. Sadece allahın hükmünü bekliyorum dedigim gibi ne kadar yarım yakalak olsa da. O ne eylerse güzel eyler 🙏🏻

Sabah test yaptım ilk idrarımla ama idrarımda bir iki damla gösterge kısmına da geldi. Bariz 2 çizgi oluştu ama sanki sağlıklı olmadı göstergeye gelen idrardan dolayı. Bugün transferden sonraki 8. Günüm yarın yine test yapacağım.

Fotoğraf eklemiştim neden gözükmüyor?

Eklentiler

• IMG_4496.jpeg
    IMG_4496.jpeg
    159,6 KB · Görüntüleme: 39
İşte o korku hep olcak. Yok kalbi atıyo mu, yok testkerş normal mi. Kucagına alabilecekmiyim korkusu hep olucak. Ama elimden geldigince ne kadar beceremesem de tevekkül etmeye çalışıyorum. Sadece allahın hükmünü bekliyorum dedigim gibi ne kadar yarım yakalak olsa da. O ne eylerse güzel eyler 🙏🏻
Teslimiyet 🌸🤲🏻

Kizlar suan cok endiseliyim, bugun transferin 8.gunu, su gibi akintiyla beraber kahverengilik geldi, regli mi oluyorum yerlesme kanamasi mi aklimi oynatmazsam iyidir. Sizde var mi lekelenme vs?

Sabah test yaptım ilk idrarımla ama idrarımda bir iki damla gösterge kısmına da geldi. Bariz 2 çizgi oluştu ama sanki sağlıklı olmadı göstergeye gelen idrardan dolayı. Bugün transferden sonraki 8. Günüm yarın yine test yapacağım.
Oraya gelen damla sonucu etkilemez zaten üstünde plastik var kapali orasi. Ayni sey bende de oldu ilk gun, sonraki 2 gunde de ayni sekilde silik cikmaya devam etti bende. Sonucu degistirmemis yani.

Kizlar suan cok endiseliyim, bugun transferin 8.gunu, su gibi akintiyla beraber kahverengilik geldi, regli mi oluyorum yerlesme kanamasi mi aklimi oynatmazsam iyidir. Sizde var mi lekelenme vs?
Doktor bana lekeleme minik kanamalar olur endişelenme demişti. Bir de daha regl günü gelmediği için, regl değilsin.

X