• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünüyorum, düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden...

off ya ne kadar çirkin bir eski sevgiliymiş bu böyle?sorsan egosu şişmiştir,kendiyle gurur duyuyodur bunun gibileri,marifetdir kendine şimdi bunun yaptığı.
sende de hata var,baştan sert tepki verip sınırlarını tam anlamıyla çizememişsin,buraya kadar gelmiş herşey,en azından hiç evlenmezdin tepki verebilseydin..
boşanmak kolay deildir ama başka çaren yokki canım.başbaşa bile kalamadığın seninle hiçbişiey yaşamak istemeyen birine ne kadar tahammül edeceksin?doğamızda var sevilme isteği sonuçta..
hemen ayrıl diyorum ben,ayrıl da ne hali varsa görsün,pişman olur geri dönerse de sakın barışma,sen onun boşluğunu doldurmak için gelmedin ya bu dünyaya..sen de bak kendi yoluna

Ah be güzel arkadaşım, nasıl katlandın bunca zamandır. Siz adeta 2 kişi değil 3 kişi yaşıyorsunuz. Eski sevgili kabus gibi aranızda. Ama kusura bakmada o kişiyi araya sokan öncelikle eşin sonra sensin. Habire ne diye eski sevgilinle şunu yaparmıydın bunu yapar mıydın diye soruyorsun ki eşine.
Bu eski sevgili saplantısı siz nişanlıykende varmıydı merak ettim.
Allah sabır versin sana, ama daha yolun başındasın. İyi düşün taşın derim ben.

Bu durumda bosanmadan baska yol gorunmuyor gıbı. Pekı bosanınca aılen destek olur mu? Veya calısabılme ımkanına sahıpmısın. Eger boyle degılse once kendını garantıye almaya bak yanı bır ıs bul duzen kur sonra bosan. Yoksa su yasadıklarından daha zorunu yasarsın. Ekonomık acıdan ozgur olamayan bayanlar cıdden bu ulkede cok zorlanıyor. O yuzden bıraz bencıl egoıst ol. Kendı duzenını kur senı seven bırı elbet olur o layık degıldı gectı gıttı de.

sadece ilk sayfayı okudum..aradaki sayfalarda cevapladınız mı anlattınız mı bilmiyorum ama,

siz evleneceğiniz bu adamı afedersiniz ama manavdan mı buldunuz...zira bundan cacık bile olmaz...
yeni evliyken bile sizden uzak duran bu adamcık size nasıl evlenme teklifi etti? size hiç sevdiğini söyledi mi??aklım almıyor inanın almıyor yani...belli ki aklı başka başka yerlerde, olmamış ham'ın.

Çok sinirlendim özür dilerim, kahroluyorum kadınları mutsuz eden duyarsız erkeklerden....

evet ben cozdum senin esinin olayini
kendime gore bi yorum yapicam

simdi senin esin o kızdan bi tartisma sonucu falan bi sinirle ayrilmis, sonra kendini ispatlamak, o kiza da aci cektirmek icin seni bulmus, belki de gercekten unutmak icin...

sonra o kiz tabi pisman olmus, eee bu isler boyledir, bi kiz once istemedigi bir erkek baska biriyle birlikte olunca, o erkek bu sefer degerli olur...neyse tabi pisman olunca esine ulasti bi sekilde, eee esinde duygular bitmeden ayrilmisti o kizla, onda da bi pismanlik basgosterdi fakat bi sorun vardi artik evliydi...kizla konustugunda buyuk ihtimal, aslinda seninle evli gibi olmadigini, bisey yasamadigini soyledi ona, boyle soyledi ki onun da ilgisini kaybetmemek icin...ego tatmini...hem onu hem de seni kaybetmek istemedi yani...evlilikten vazgecmek istemez, kurulu duzeni var, o duzen icin harcanan birsuru caba var ama o kizdan da vazgecemiyor...o kiza belki de soz verdi senden uzak durduguna dair...

sen onun uzerine dustukce degersiz olacaksin gozunde
sen onu birakacak gibi yapsan sen kiymetli olursun, bunu dene
en iyisi otur ciddi olarak, bu boyle devam edemez, aklin nerdeyse oraya git
ama aklini bana vereceksen evli gibi davranmak zorundasin demelisin
guclu dur
suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar

başbaşa kalmıyoruz kaldığımızda oyun oynuyor akşama kadar sadece yemek yerken yanyanayız ilk zamanlarında evliliğimizin hep kuzenini çağırırdı hep bizdeydi.ama artık kızınca 1-2 hafta düzeldi sonra gene aynı.çıkmamızdada nişandada sözdede bu böyleydi hep sıkılırdı genelde cafelerde buluşurduk sırf sıkılmasın sus pus oturmayalım diye konuşurdum hep ama gene sıkılır muhakkak birini çağırırdı oysaki muabbetim güzeldir benim arkadaşlarım konuşmamı benimle muabbet etmeyi çok severler bir bu adam sevemedi gitti işte.ben kendimi çok yalnız hissediyorum onun yanında yabancı gibi sanki.

madem ilk baştan beri böleydi neden evledin?
neden be guzelim?sen kendini ateşe bile bile atmışsın
yazık deilmi sana .. eşine gelince aptalmı bu adam
neden senn duygularınla oynamış eski sevgilisini unutmak için
onu kıskandırmak için resmen seni koz kullanmış.sevıorum diosun ama
herşey sevgi demek deildir.. eğer sevgi senn kendine olan guvenini saygını
yitirtiosa sana zarardan başka bişe vermez..

gelelim yukardaki yoruma sade kahve arkadaşımın yorumu benm yazmak istediklerimmiş
okuyunca yazmama gerek kalmadı dedm.. bencede o evde yokmuş gibi davran hiç yokmuş gibi ..konuşma göruşme biyere giderken haber verme
annene git orda kal..orda kalacağını akşam ara söle..
soğuk davran öyle bi soğuk davranki buz kessin.. artık seni kaybetmeye başladığını sansın
eğer ona bu duşuncey verirsen belki senn değerin anlar ama sen ona benmle
ilgilen die sırnaşıkça kavga edersen o seni garantide bilir senden uzaklaştıkça
uzaklaşır.giyin suslen arkadaşlarınla takıl..sende eve arkadaşlarını çağır ikiniz başbaşa kalavağınız zaman özellikle..eğer çalışmıorsan kendi paran yoksa onunla tek iletişimin
para istemek olsun taaki o yola gelene denk
umarım herşey gönlunce olur sevgiler :teselli:

Sonuçta o kızdan vazgeçmiş seninle evlenmiş geçmişini unutmasını bekleyemezsin .Ayrıca isteseydi sözü bozar dönerdi . Bir sene sözlü durmuşsunuz. demekki o kadar sevmiyormuş onu..Ha bir de insanların için de aleni bir şekilde kızın fotoğraflarını göstermemesi doğru bir davranış bunu kıskançlıkla bağdaştırmamalısın ..

hayatinin bundan sonraki bolumunde ben nasil mutlu olurum , hayatimi nasil duzene sokarim diye dusunmelisin. seni sevmeyen akli eski sevgilisinde olan bir adamla yasamanin sana uzuntuden baska bir getirisi olmaz. yol yakinken bu yanlis yoldan don.bu kadar sevgisizligi haketmiyorsun.seninle yalniz kalmaktan bile korkan bir adamla hala neden evlisin? bu durumlari ailenle paylas ki herseyi birden bire ogrenip sok olmasinlar.ailenden sana kim daha yakinsa kiminle daha kolay paylasa bilirsen anlat bu olaylari.unutmaki her hastaligin kaynagi uzuntu ve stres.bu kadar uzuntuye ve mutsuzluga yeter de artik. gozlerinden opuyorum canim seni.Allah yardimcin olsun.

yazını okudum ne yazacagımı şaşırdım valla senin durumunda olsaydın baştan sözde yaptıklarıyla bitirdim bu işi cnm ama olan olmuş evlenmişsin..bu ilişki böyle senin kendini yıpratmanla yürümez cnm en iyisi ikiniz içinde bitmesi........üzgünüm.....

sözden sonra böle oldu demıssın neden evlendın o zaman
goz gore gore olms bence bırazda bu :(

Arkadaşım yazını sonuna kadar okudum. Eşinin eski sevgilisine karşı zaafı var okey, unutamıyor okey. Sen niye peşinden koşuyorsun?

gözünün içine bakıyorum,peşinden koşuyorum,ne istese yapıyorum,ona her seferinde sevigimi sözle hareketlerimle göztermeye çalışıyorum,onun sözünden çıkmıyorum,attığım her adımı ona haber veriyorum(o vermesede anlatmak zoruna gitsede),herşeyi anlatıyorum ona en ince ayrıntısına kadar ama gel gelelim ki bir türlü onu kendime bağlamayı beceremiyorum

Bunları yaparsan o sana bağlanmayacak ki, yapmazsan da bağlanacağının garantisi yok ama senin gibi değerli güzel bir insana, bir kadına, eşin olan bir kadına eskide ne yaptıysan yaptın artık o senin eşindir namusundur diyip el uzatmayan kucak açmayan adamın sen niye peşinden koşarsın. Yapma, zaten şu anda kötü durumdasınız, hayırlısı olsun ama böyle de kötüyse bırak uğraşma sen de o yokmuş gibi davran. Erkekler çok afedersiniz ama taparsan teper tepersen tapar. O kız tepiyor, kötü davranıyor diyorsun. Ve ona kötü birşey söyletmiyormuş. Bırak sen niye her dediğini yapıyorsun her ettiğini ona söylüyorsun. Arkadaşım Allah yardımcın olsun ama seni yıpratacak ömründen ömür alacaksa bazen inceldiği yerden kopması iyidir. Bazı erkekler gibi kendisine kötü davranan bayanlara ilgilidir. Yani sert asi olanlara. Sanırım senin eşin de böyle.

Bir de diğer sayfaları okumadım ama cinsellik konusunda da mı ilgisiz, ve sen hiç boşanmak istiyorum falan gibi cümleler ettin mi? Kaybetme korkusu yok sanırım eşinin. Onu öğrenmek istiyorum. Eğer kırıcı ve sert konuştuysam çok çok özür dilerim ama çok üzüldüm cidden.

Son düzenleme:
yazık valla başka hiç bişey diyemiyorum.
arkadaşım bencedüzelmez bu adam, üzgünüm belki bunu duymak senin için çok üzücü ama bu adam seni sevmiyor, eski sevgilisini unutamamış hala.
mutlu olamazsın bu adamla ne diim ki :delphin:

bence artik onun etrafinda pervane gibi dönmekten vazgec..
ben senin yerinde olsam is arardim calisirdim,.. arkadaslarimla zaman gecirmeye bakardim.. yani suana kadar yaptigin herseyin bi tersini denemeni tavsiye ederim.. belki biseylerin farkina varir ve uyanir..
ama yinede sana kalmis bisi..
:1closedeyes:

Bu olayı ılk duydugunda verıcektın yuzugu elıne,hadı giteskı sevgılıne dıcektın.

Nasıl bunları bıle bıle evlenırsın,nıkah kıyarsın... Çok yanış yapmışsın canım yaa.

Ama bence esınle bukadar ılgılenmekten vazgec,sadece zorakı bişeyler yaptırmış olabılırsın cunku.Akışına bırak,kendınle ılgılen,zaman gecır,bişeyler yap,yüz verm ona bu kadar.

Eğer olmadı,üzme kendını daha fazla..

gerçekten çok talihsiz bir durum.. hele de seven insanın başına gelmesi çok yazık..
ben fazla ışık göremiyorm ama olur da ayrılırsanız ve onlar bir araya gelirse çok uzun süreceğini sanmıyorum.. uzakta olmanın ve aradaki engellerin (evli olması gibi) durumu daha da abarttığını düşünüyorum.. yani ileride puff diye sönecek bişey aslında, ama ne yazık ki senin ve onun hayatının tümünü etkileyecek.. bence en çok dua edeceğin şey bir bebeğinizin olmaması, yat kalk buna dua et derim.. umarım ne istediğini kısa sürede tayin eder ve yola koyulursun..

yaaa offf yaaaa inan valla icim bi tuhaf oldu! iste bekar kizlar okuyunda biraz ders alin! yok arkaadas yok valla biz kizlar gercekten cok salagiz ya gercekten! bile bile kendimizi kaptiriyoz bazi seylere. cok üzüldüm ya cok:delphin: canim sakin cocuk yapayim deme o adamdan sakin!

eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.

durum meydanda bu evlilik başlamadan bitmiş zaten kusura bakma ama gerçekler acıdır derler.Evet üzüleceksin ama belli bir süre sonra kendine yeni ve mutlu bir hayat kurabilirsin.Ama evli kalmaya devam edersen hep üzüleceksin hayat cehennem olacak bu adam değişmez ve sana senin istediğin sevgiyi vermez boşuna bekleme 7 ay beklemek için yeterli bir zaman bence.Unutma zararın neresinden dönersen kardır.Kendine bu kadar acı çektirmeye değermi bence sen onların arasındaki diğer kadın pozisyonundasın şu anda onların gözünde.Eşin sana böyle davranarak seni kendinden soğutmaya uzaklaştırmaya çalışıyor yüzüne beni bırak diyemiyor sende anlasana canım.Bence uğraşma bırak yazık sana değmez kendine yeniden bir hayat kurmak için geç kalırsın sonra.Allah yardımcın olsun.

ah be canım.. sen sözlüyken vs bu durumu biliyormussun zaten.
bile bile lades olmussun yaaaa.

başlamadan bitmiş zaten evlilik. neden attınız ki o imzayı.
olmusla ölmüşe care yok.
söylemesi kolay diceksin ama önce otur şinle konus.
onu unutamadın.acı cekiyosun.banada cektiriyosun.bu böyle iteleye kakalaya gitmicek tarzında konus.sonra karara göre ailelere acılın bence.Karar asamasında duygularını arka planda tut sen. eşinin sözleriyle hareket etme.davranıslarına bak.mantıklı ol.
düğünden hemen sonra boşanmaya calısan ciftlerde oldu bu hayatta canım.okuduk.izledik.duyduk dimi??
mantıksız bi evlilik yapmıssın ama bence artık aklını basına topla lütfen....

Allah yardımcın olsun...

Back