canım benim bu işin sonu baştan belliymiş her şeye evet diyecek kadar aşktan gözün mü kör oldu.adam resmen ona aşık unutamıyor aranızda yaşıyor.siz iki kişi evli değilsiniz ki üç kişi evlisiniz.sanırım kızda bu yolla intikam alıyor.olan da sana oluyor.şu kızın gidip kendisiyle ya da kızın ailesinden aklı başında biriyle konuşsan aradan çekilse.ya da nebileyim yok mu öyle aklı başında aile büyüğünüz eşinle konuşsa.siz görücü usulüyle mi evlendiniz.ben psikoloğum biraz acı konuşacam iice aç gözünü diye.eşin tahminimce eski aşkı unutamamaktan boşluğu ilişkiyle doldurmaya kalkmış ve bunun için sizi harcamış.tabi eski aşkı bitiremediği için o zaten alevlenmek için bi yerde bi kıvılcım bekliyormu.eski sevgilide onu ateşlemiş.senin adına inan üzüldüm.ama bu durumu sen de bile bile ladeslemişin.nişanlıyken böyle şeyler olduysa nasıl güvenip gözünü kapatıp evlendin.dışardan yorum yapmak biliyorum kolaydır ama aşk maalesef yaşayan bilir.seni yargılamıyorum.ama bu şkeilde evliliğiniz büyük çıkmazda.