- 3 Kasım 2024
- 20
- 4
- 42
İğneye rağmen çatlamayabiliyor
TebriklerYarın olmam gereken regl günü sonrasında haftasonu 3 gün sonra gideceğim bakalım bana dua edin
Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesinizYarın olmam gereken regl günü sonrasında haftasonu 3 gün sonra gideceğim bakalım bana dua edin
Canım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşseTebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesinizBelirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünküTebriklerhala iğne etkisi olmaz bence.
Teşekkür ederimTebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesinizBelirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Merhaba öncelikle hayırlı olsunTeşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü
Teşekkür ederimyumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum
Teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsuniğneden sonra nelere dikkat etmiştiniz
İlaç bittikten 9 gün sonra kontrole çağırdı gittiğimde 3 yumurtam oluşmuştu iki tane 16 mm bir tane 14 mm iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kez gittiğimde yumurtalar 19-18-15 mm olmuştu ve 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldu. Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim yok anlamadım bendeCanım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşse
Bende hiçbir belirti yok akıntım yok ağrım yok. Acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum. 3 yumurtam oluşmuştu. 19-18 ve 15 mm iken çatlatma iğnesi vuruldu 20 kasımda. Dün gebelik testi yaptım iğne etkisiyle çift çizgi çıkıyor demişlerdi bende ikinci çizgi çok çok silik çıktı.Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü
Teşekkür ederimyumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum
Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü
11den itibaren, belirtim var diye yapmıştım sonra 14ncü güne kadar koyulaşma takibi yaptımKaçıncı günden itibaren test yapmaya başlamıştınız?Flowersgirl57
Peki 11.gündem itibaren mi çizgi çıkmaya başladı11den itibaren, belirtim var diye yapmıştım sonra 14ncü güne kadar koyulaşma takibi yaptım
Beni de eklermisiniz 15 Kasım femara + çatlatma iğnesi :)Kızlar hepinize merhaba,
Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim.
Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz.
Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir.
İSİM KLOMEN/FEMARA/LETU OVİTRELLE TARİHGEBELİK Daydi KLOMEN 05.11.2024- yaseminarya KLOMEN 28.10.2024cmlex27 08.11.2024Flowersgirl57 @Octodayy LETU 14.11.2024C callmemumsy FEMARA
16.11.2024@ASYAA @kivircikbimuhendis FEMARA @Deniss__ 09.11.2024 cidooss KLOMEN 20.11.2024 S Sevmuh FEMARA 15.11.2024