2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Yarın olmam gereken regl günü sonrasında haftasonu 3 gün sonra gideceğim bakalım bana dua edin
Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?

Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Canım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşse

Tebrikler hala iğne etkisi olmaz bence.
Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü
Teşekkür ederim yumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun iğneden sonra nelere dikkat etmiştiniz

İlaç bittikten 9 gün sonra kontrole çağırdı gittiğimde 3 yumurtam oluşmuştu iki tane 16 mm bir tane 14 mm iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kez gittiğimde yumurtalar 19-18-15 mm olmuştu ve 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldu. Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim yok anlamadım bende

Bende hiçbir belirti yok akıntım yok ağrım yok. Acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum. 3 yumurtam oluşmuştu. 19-18 ve 15 mm iken çatlatma iğnesi vuruldu 20 kasımda. Dün gebelik testi yaptım iğne etkisiyle çift çizgi çıkıyor demişlerdi bende ikinci çizgi çok çok silik çıktı.

Arkadaşlar 15 Kasım da çatlama iğnesi olmadan istenilen değerlerim nasıl sizce? Anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum

Eklentiler

• 1000074178.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 7

Beni de eklermisiniz 15 Kasım femara + çatlatma iğnesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…