Ağrı falan olmuyor sadece adetliyiz diye insan utanıyor ama hiç sorun yok yaniTamam canım inşallah yazarım buraya hiç adetliyken muayene olmadım birazda korkuyorum ağrım varken zor olur mı diye ama adetliyken daha açılıyormuş net görünüyor diyorlar
İğneden dolayı göğüs hassasiyetim va kasık kramplarım var vücut sıcaklığım var gözlemlediğim belirtiler bunlar. Daha önce bir gebeliğim oldu benim 13 haftalıkken kürtaj oldum tekrar planlıyorum bakalım tez zamanda güzel haberler alırız inşallah. Sizin belirtiniz nelerSizde ne gibi değişiklikler var neler yapıyorsunuz nasıl dikkat ediyorsunuz?
Hasta olmadığın sürece dönme ihtimali var canım. daha 2-3 günün var. Geç döllenme de olmuş olabilir. Gebelik testlerinde 1-2 gün o kadar fark ediyor ki. Her şey olabilir umudunu kaybetme.Kızlar benim bugün 12. Gün test yaptım negatif çıktı. Burdan döner mi bilmiyorum
Bugün 15. gününmüş canım senin Y yaseminarya kan verdin mi sen veya regl oldun mu?Hasta olmadığın sürece dönme ihtimali var canım. daha 2-3 günün var. Geç döllenme de olmuş olabilir. Gebelik testlerinde 1-2 gün o kadar fark ediyor ki. Her şey olabilir umudunu kaybetme.
Benimde bu 2. Gebelik olucak 24 haftalık erken doğum yaptım suyum gelmişti 14. Ay olacak doğum yapalı . Benimde aynı kasık ağrısı ateş basması vs var . Sağlıklı beslenip sürekli uzanıyorum arada kalkıp yürüyorum kan akışı olsun diye . Dikkat ediyorum açıkçası .İğneden dolayı göğüs hassasiyetim va kasık kramplarım var vücut sıcaklığım var gözlemlediğim belirtiler bunlar. Daha önce bir gebeliğim oldu benim 13 haftalıkken kürtaj oldum tekrar planlıyorum bakalım tez zamanda güzel haberler alırız inşallah. Sizin belirtiniz neler
Daha oncesinden test yapmış miydiniz peki ?Kızlar hepinize günaydınlar, bende bugün iğne hariç 7. gündeyim ve sabah yapmış olduğum test sonucunda iğne etkisi tamamen vücudumdan atılmış durumda. Bundan sonraki eğer olursa göreceğim çift çizgiler hamilelik habercisi olacak
Şimdi tabloyu güncelliyorum. Lütfen yanlışlık ve ya eksik olanlar varsa beni etiketleyerek yazsın
Evet 5.-6. Gün de yapmıştım git gide silinmiş oldu canım. Benim kasık ayrıları da arada hissettiriyor kendini. Bide su balonu varmış gibi içimdeDaha oncesinden test yapmış miydiniz peki ?
Bende 8 kasımda yaptım şuan hafif bir ağrı var karnımda sende hiç oldu mu ağrı8 Kasım'da bende iğne vuruldum inşallah tutar benimde ilk denememiğnenin ilk günü 1. Gün mü oluyor ?
Evet 5.-6. Gün de yapmıştım git gide silinmiş oldu canım. Benim kasık ayrıları da arada hissettiriyor kendini. Bide su balonu varmış gibi
Bende acayip duygusalim birde kendimi çok şiş hissediyorum. Sürekli su içiyorum bir yerde görmüştüm su içince etkisi geçiyormuş iğnenin. O kadar uzun surmuyormus yaniEvet 5.-6. Gün de yapmıştım git gide silinmiş oldu canım. Benim kasık ayrıları da arada hissettiriyor kendini. Bide su balonu varmış gibi içimde
İğne yaptığım 2. Gün çok ağrım oldu sol yumurtalıkda 19 mm vardı bir tane yumurta ve catladigini hissettim . Şu an ara ara vuran bir sancı var sadece. Yatıp dinleniyorum bol bol .Bende 8 kasımda yaptım şuan hafif bir ağrı var karnımda sende hiç oldu mu ağrı
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Ben hiç hissetmedim ağrı şuan çok az bi ağrım var. İlk çocuğumda hissetmiştim ağrıyı bu sefer olmadı sanırımİğne yaptığım 2. Gün çok ağrım oldu sol yumurtalıkda 19 mm vardı bir tane yumurta ve catladigini hissettim . Şu an ara ara vuran bir sancı var sadece. Yatıp dinleniyorum bol bol .
Benim ilk catlatma iğnesiydi cuma günü vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu ve o günün gün içinde sol Kasıgim ağrıdı durdu ordan anladım zaten . Şu an aktif bir ağrı yok aman aman . Sadece ara sıra vuruyor sancısı . Sizin ilk mi ?Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Ben hiç hissetmedim ağrı şuan çok az bi ağrım var. İlk çocuğumda hissetmiştim ağrıyı bu sefer olmadı sanırım
Birde adetin kaçıncı günü vuruldunuz iğneyi ? Ben 3. Günü ilaca başladım 5 gün kullandım 2 gün bekledim 3. Günü gittim hastaneye 8. Gün oluyor yani o gün iğne vuruldumAyyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Ben hiç hissetmedim ağrı şuan çok az bi ağrım var. İlk çocuğumda hissetmiştim ağrıyı bu sefer olmadı sanırım
Oğlum var 2 yaşında onda da aynı tedavi ile hamile kalmıştım. Şuan bu ikinci iğnem, bende de şimdi hafif ağrı başladı geç mi çatladı benim aceba. Biz her gün birer tane yaptık ne olur ne olmaz diyeBenim ilk catlatma iğnesiydi cuma günü vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu ve o günün gün içinde sol Kasıgim ağrıdı durdu ordan anladım zaten . Şu an aktif bir ağrı yok aman aman . Sadece ara sıra vuruyor sancısı . Sizin ilk mi ?
İlk çatlatma iğnesinde tuttu ve oğlunuz oldu değil mi ? Geç çatlamamistir herkes hissedecek diye bir kural yok sıkmayın canınızıOğlum var 2 yaşında onda da aynı tedavi ile hamile kalmıştım. Şuan bu ikinci iğnem, bende de şimdi hafif ağrı başladı geç mi çatladı benim aceba. Biz her gün birer tane yaptık ne olur ne olmaz diye
Evet ilk çatlatma iğnemde tuttu şuan iki yaşında sizin ilk iğneniz miİlk çatlatma iğnesinde tuttu ve oğlunuz oldu değil mi ? Geç çatlamamistir herkes hissedecek diye bir kural yok sıkmayın canınızı
Evet ilk iğnem . 14 ay önce 24 haftalık erken doğum yaptım suyum gelmişti . Kızım 12 saat yaşayıp vefat etti . Evliliğimizin 8. Ayında hamile kaldım onda soğan suyu denedim ve o ay tutmuştu . Uzun tedaviler sonucu 4 ay oldu korunmayı bırakalı ve ilk 3 ay letu estrofem duphaston kullandım gebelik olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum . Bunda da olmazsa asilamaa onlada olmazsa tüp bebek dediler . Hiç bir sorun sıkınti yok eşimin sprem testi gayet iyi . Benim T rahim denildi Ağustos da ameliyat oldum . T rahim sebebiyle erken doğum oldu sadece .Evet ilk çatlatma iğnemde tuttu şuan iki yaşında sizin ilk iğneniz mi
Çok üzüldüm kızınız için. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bana da aynısını dediler ilk çatlatma iğnesinde tuttu ve bende pco var. İnşallah sizde de tutarEvet ilk iğnem . 14 ay önce 24 haftalık erken doğum yaptım suyum gelmişti . Kızım 12 saat yaşayıp vefat etti . Evliliğimizin 8. Ayında hamile kaldım onda soğan suyu denedim ve o ay tutmuştu . Uzun tedaviler sonucu 4 ay oldu korunmayı bırakalı ve ilk 3 ay letu estrofem duphaston kullandım gebelik olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum . Bunda da olmazsa asilamaa onlada olmazsa tüp bebek dediler . Hiç bir sorun sıkınti yok eşimin sprem testi gayet iyi . Benim T rahim denildi Ağustos da ameliyat oldum . T rahim sebebiyle erken doğum oldu sadece .