Canım haklisin kan verdim 1.20 erken test yptim çıkmadı adetime 3 gün var gecikmesini beklicem artıkBence adetin ilk gününü bekle, gelmezse erken gebelik testi yaparsın. Ben öyle yapmayı düşünüyorum
Ben de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?Bende pazartesi çekileceğim sen nerede çekildin özelim devletmi anestezilimi
Maalesef 3 tane farklı test hepsi pozitif ama kan negatif beklemiyordum zaten daha yeni yumurtlamaya girdim ama neden hepsi pozitif çıktı anlamadımYaa inşallah öyledir canım
Kan versene net bir şekilde çıkacaktır
Bize de haber et
Takvim yöntemiyle ya da kondomla herhangi bir kimyasal olmadan korunabilirsiniz.. 25-26 yaşlarında cocugun olsa yine genç anne olursun. 1-2 yıl sevgili hayatı yaşamak da güzel kadınlar için. Fazla sorumluluğun olmadan prenses gibi yaşa. Çocuk olunca sürekli ona bakılır güzelliğe bakıma vakit bulmak bile zor olurBende bekleme taraftarıydım açıkçası ama doktor korunmayı bırakmam gerektiğini ilerde daha farklı problemler çıkabilir deyince mecbur kaldım
YaaaMaalesef 3 tane farklı test hepsi pozitif ama kan negatif beklemiyordum zaten daha yeni yumurtlamaya girdim ama neden hepsi pozitif çıktı anlamadım
Tabi ama devlette seçenek sunmuyorlar snaırımBen de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?
Ya benim çok dengesiz normalde döngüm 35 gün 18-21 de yumurtluyorum hshsh geçen ay 45. Gün regl oldumAnladım canım peki kaç günde 1 regl dönemin bugün kaçıncı günün
Merhaba canım beni belki önceki gruptan hatırlasın. Hamile kalmıştım fakat Bebeğimin kalbi durdu ve 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrar aranıza döneceğim kendimi daha iyi hissedince. 5 gün oldu kürtaj olalıBel ve boyun ağrısı da başladı bende. Regl olacakken de böyle olur hep. Offf şu iki gün nasıl gececek
Canım, yaşadığın bu kaybın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyleyecek söz bulmak bazen gerçekten güçleşiyor, ama bil ki hissettiğin tüm duygular son derece doğal. Kendine izin ver; hissetmek, yas tutmak, dinlenmek için... Buradayız ve ne zaman kendini hazır hissedersen, dönüp bizimle paylaşabilirsin. Şu an ihtiyacın olan tek şey, kendi ritmini bulup o ritimde ilerlemek. Hiçbir şey için acele etmene gerek yok.Merhaba canım beni belki önceki gruptan hatırlasın. Hamile kalmıştım fakat Bebeğimin kalbi durdu ve 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrar aranıza döneceğim kendimi daha iyi hissedince. 5 gün oldu kürtaj olalışu an sat bat yazamıyorum. Arada bakıyorum buralara şimdilik
İnşallah tutmuşturKızlar regle iki gün kaldı ve ilk defa hiç test yapmadım regl sancılarım da var
En mantıklısı, diğer türlü çok kaptırıp hayal kırıklığı oluyor, kendimden biliyorumCanım haklisin kan verdim 1.20 erken test yptim çıkmadı adetime 3 gün var gecikmesini beklicem artık
Cok teşekkür ederimCanım, yaşadığın bu kaybın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyleyecek söz bulmak bazen gerçekten güçleşiyor, ama bil ki hissettiğin tüm duygular son derece doğal. Kendine izin ver; hissetmek, yas tutmak, dinlenmek için... Buradayız ve ne zaman kendini hazır hissedersen, dönüp bizimle paylaşabilirsin. Şu an ihtiyacın olan tek şey, kendi ritmini bulup o ritimde ilerlemek. Hiçbir şey için acele etmene gerek yok.
İnşallah hepimizinİnşallah tutmuştur
Test yaptınız mı sizİnşallah tutmuştur
Evet idrar testi yaptım bugün de negatif maalesef regl günüm yarın 3 4 gündür kasık ağrım var.Test yaptınız mı siz