2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bel ve boyun ağrısı da başladı bende. Regl olacakken de böyle olur hep. Offf şu iki gün nasıl gececek

Bende pazartesi çekileceğim sen nerede çekildin özelim devletmi anestezilimi
Ben de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?

Bende bekleme taraftarıydım açıkçası ama doktor korunmayı bırakmam gerektiğini ilerde daha farklı problemler çıkabilir deyince mecbur kaldım
Takvim yöntemiyle ya da kondomla herhangi bir kimyasal olmadan korunabilirsiniz.. 25-26 yaşlarında cocugun olsa yine genç anne olursun. 1-2 yıl sevgili hayatı yaşamak da güzel kadınlar için. Fazla sorumluluğun olmadan prenses gibi yaşa. Çocuk olunca sürekli ona bakılır güzelliğe bakıma vakit bulmak bile zor olur

Tabi ama devlette seçenek sunmuyorlar snaırım

Bel ve boyun ağrısı da başladı bende. Regl olacakken de böyle olur hep. Offf şu iki gün nasıl gececek
Merhaba canım beni belki önceki gruptan hatırlasın. Hamile kalmıştım fakat Bebeğimin kalbi durdu ve 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrar aranıza döneceğim kendimi daha iyi hissedince. 5 gün oldu kürtaj olalı şu an sat bat yazamıyorum. Arada bakıyorum buralara şimdilik

Canım, yaşadığın bu kaybın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyleyecek söz bulmak bazen gerçekten güçleşiyor, ama bil ki hissettiğin tüm duygular son derece doğal. Kendine izin ver; hissetmek, yas tutmak, dinlenmek için... Buradayız ve ne zaman kendini hazır hissedersen, dönüp bizimle paylaşabilirsin. Şu an ihtiyacın olan tek şey, kendi ritmini bulup o ritimde ilerlemek. Hiçbir şey için acele etmene gerek yok.

Cok teşekkür ederim Bi yandan çok üzgünüm Bi yandan pes etmek istemiyorum. Bazen ağlıyorum bazen de hayırlısı buymuş pes etmek yok yeni bir mucize için kapılarını her zaman açık tut diyorum. Hersey çok yeni ama çevremle de paylaşamıyorum çok fazla çünkü ağlamaktan konuşamıyorum zatenkendimi bırakırsam toparlayamamaktan da korkuyorum çok karışık bir psikolojideyim. Sizi takip ediyorum çünkü bana iyi geleceğini dusunuyorum, motivasyona ihtiyacım var ayağa daha çabuk kalkmak için. Herkesin kendi mucizesinin peşinde koştuğu bir grup burası. Dilerim hepinizin mucizesi sağlıkla mutlulukla çabucak sizleri bulsun

Kızlar bugün 3 4 damla açık kahverengi kan geldi gelmesi durdu reglime 2 gün var kaset testim negatif ama erken gebelik artimed pozitifti kahverengi kanama durdu hamilelik olabilir mi yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…