2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba sat 25 ekim bat 22 kasım

Benim de aralıkta 2 sene olacak evlendiğim ve bu ay 2. Ye denedik bakalım ben de çok heyecanlı ve acemiyim. Geçen ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım sürekli test yapıyordum hatta
Benimde bu ay İlk denemem bende cumadan beri 5 tane test yapmışımdır

Olmadı malesef bir iki saat kadardır birden bire çok feci ağrım başladı hiç beklemiyodum az önce de kanamam başladı çok çok üzgünüm kısmet değilmiş
bat 27 kasım değilmiydi erken olmuşsunuz geçen ay bende 21 günde regl oldum hayırlısı olsun inşAllah

Evet öyleydi hiç beklemiyodum çok şaşırdım bir saatin içinde aşırı derecede ağrıyla birlikte kanama başladı kısmet değilmiş
olsun üzülme Rabbimin dilediği olur geçen ay bende aynı şekilde 1 hafta önce regl oldum bende çok şaşırmıştım yeni ay yeni umutlar herşey gönlüne göre olsun inşAllah

Çok teşekkür ederim umarım geçici bi dönemdir çünkü eşimin de hevesini kursağında bıraktım iki gündür ruh gibiyim gerginim dokunsalar ağlıyorum

Kızlar ovu testi adet bitiminden sonra koyuydu ama tam pim değildi sonra silikleşmeye başladı neden böyle bilen var mı?
Benimde bu ay öyle oluyor tam pik olucak diyordum kötülük silikleşiyor dalgalanmalar var

Eklentiler

• IMG_0436.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…