2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ovu testi adet bitiminden sonra koyuydu ama tam pim değildi sonra silikleşmeye başladı neden böyle bilen var mı?

İyi akşamlar kızlar SAT 22 Ekim BAT 17 KASIM hamileyim benim 3.anneliğe adımım bu güne kadar hep 3.çocuğu istiyodum küçük çocuğum 10 yaşında büyüğüm 14 yaşında ama çok korkuyorum planlanan bi gebelik olmasına rağmen çok pişmanım sanki ,sizlerle burda olmak fikirlerinizi almak belki toparlanmama sebep olur diye aranıza katılmak istedim şimdiden hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum Rabbim kolaylıklar versin

Benimkini yenilermisin sat 20 Kasım bat 18 Aralık

Kızlar bata 10 gün kaldı bugün başlayan regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var. Meme ucu hassasiyeti de başladı. Sizce yumurtlama belirtileri mi bunlar? Normalde yumurtlama zamanı yapışkan kıvamlı şeffaf akıntım olurdu 2 gün kadar ama bu ay o olmadı acaba yumurtlamadım mı

Daha çok yeniymiş canım niye umutsuzluğa kapılıyorsun
Ya işte bilmediğim için ilk kez yaşıyorum tüm bunları durumumun normal olup olmadığıni bile sizlerden öğreniyorum merak ettiğim şuan olmadı ya hani ilerde ne değişecek ki olması için bilmediğim için soruyorum çok garip Duygular içindeyim

Gebeliğin ilk dönemlerinde hem hormonlar hem alışma süreci olacağı için bu kaygı ve korku hissi normal bence canım kendini suçlama duygularını olması gerektiği gibi yaşa bence. Daha önce gebelik yaşamadım ama hayatımda önemli dönüm noktalarında ve değişikliklerinde ki bu benim isteyerek verdiğim kararlar olsa bile aynı kaygı ve korkuyu hep yaşadım. Kendimi telkin ederek bunların sadece duygulardan ibaret olduğunu ve benim bir parçam olmadığını düşünerek yavaş yavaş yeni durumlara adapte oldum. Her zaman dua etmek de çok işime yaradı. Rabbim gönlünü ferahlatsın yalnız değilsin

Benim de aralıkta 2 sene olacak evlendiğim ve bu ay 2. Ye denedik bakalım ben de çok heyecanlı ve acemiyim. Geçen ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım sürekli test yapıyordum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…