Faydası oldumu dün 3. Günümde verdi doktor sabah akşam 5 gün 10 tablet iç dedi . Cumartesi öğlen son tableti yutacagim 8. Gün döngünün beni haftaya adlı çağırdı yani döngünün 11. Günü çok gecmi sizce ilk defa deniyoruz sanırım öğünde çatlatma iğnesi yapılacak
Yunurtlama sonrası 7 .gün olduKasık ağrısı ne zaman başladı?
Yok çıkmaz henüz.6 gün kala yapmaya başlarım. Elimde gebelik testi yok internetten sipariş vereceğim ancak gelir zatenHenüz erken değilmi? Benimde tam 11 günüm var. Yumurtlama yeni geçmiş oluyor. Yapsak hemen çıkarmı?
Hadi hayırlısı ilen inşallahAminn bugün gittim kontrole ultrasyonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış çok iyi dedi değerinde güzel yükseldi tam istediğim gibi dedi haftaya çağırdı inşallah keseyi görürüz dedi
benim bat 27 kasım ama test ne zaman yaparım bilmiyorumKızlar bat 27 Kasım olanlar gebelik testini ne zmn yapıcak bende size katılayım
Benim regl başladıYunurtlama sonrası 7 .gün oldu
Yaaa üzülme tatlım brn gynoseed jel kullandım kullandığım ilk ay hamile kaldım denemek istersin belkiBenim regl başladı
azıcık desen ki alacam test anında yelkelçnleri suya indirecem hayır elimde testim de varAy ben regli bekliycem hiç o kadar para vermek istemiyom bı de negatif çıkarsa boşu boşuna paraeninde olmayacagim iki gün sonra tekrar deneseydim çıkardı belki düşecek aklıma
Bende aynısıyim ya kararsız kaldımbenim bat 27 kasım ama test ne zaman yaparım bilmiyorum
Lekenin sebebi oymuş demekki hayırlısı olsun inşallahBenim regl başladı
Jelin faydası ne tam olarakYaaa üzülme tatlım brn gynoseed jel kullandım kullandığım ilk ay hamile kaldım denemek istersin belki
Spermi yumurtalıklarına götürüyor ve bebek oluyorJelin faydası ne tam olarak
Anladm bakalım bu ay sonuç almazsam onu denerimSpermi yumurtalıklarına götürüyor ve bebek oluyor