2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• 96443FAE-EAAE-4F4E-9045-59DB2AE195BB.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 29
doktordan çıktım 2 sol 1 sağda 3 ü de olgunlaşmış yumurtam vardı doktor bile bereket yağıyor dedi ilk defa çatlatma iğnesi yapıcaktım eve geldim yanlışlıkla birazını dışarı akıttım iğneden çok büyük bi etkisi olur mu acaba aşırı üzüldüm ya bu kadar bekle her şey yolunda gitsin üstüne iğneyi hatalı yap

Canım 12 13 Kasım pik 14 çatlama oldu

Her şey de bir hayır vardır bence hamileyiz aminnnnn

Kızlar iyi akşamlar ben bugün ovulasyon testine başladım reglim dün bitti ilk kez ovu testi kullanıyorum yardımcı olur musunuz çizginin koyuluğu nasıl sizce normal mi akşam saat 20:15 te yaptım.

Eklentiler

• IMG_1383.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar iyi akşamlar ben bugün ovulasyon testine başladım reglim dün bitti ilk kez ovu testi kullanıyorum yardımcı olur musunuz çizginin koyuluğu nasıl sizce normal mi akşam saat 20:15 te yaptım.
Gayet iyi sen 5 güne yumurtlarsın bence benimde böyle oluyor hep

Ay gerçekten mi o kadad çabuk mu ya ama ben gecen ay 20 gün geç regl oldum geç mi yumurtladım yani
Polikistik mi var valla benim böyle olduğunda adetimden itibaren saydığım da 11.güne tekabül ediyor yumurtlamam döngümde değişiyor 23 24 26

Polikistik mi var valla benim böyle olduğunda adetimden itibaren saydığım da 11.güne tekabül ediyor yumurtlamam döngümde değişiyor 23 24 26
Aslında pcos da yok bende ama gecen ay anlamadım ilk kez bu kadar gecikme oldu beta baktırdım 2 çıkmıştı belki kimyasal falan geçirdim bilmeden belkide taşındık vs stres mevsimde olabilir dedim bu ay umutluyum

Ay gerçekten mi o kadad çabuk mu ya ama ben gecen ay 20 gün geç regl oldum geç mi yumurtladım yani
Bak birisi ayın bak birisi ayın 23 Mart imiş birisi 27 Mart yani 4 günde böyle koyulaşma oldu

Eklentiler

• IMG_5923.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 9
  • 616E353E-4682-46AB-A323-F5DD33718C30.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…