Her pozitif çıkan testte kendim için de umutlanıyorum
Bugün doktor kontrolüm var inşallah yumurtalarım büyümüştür
Vardı yaptım oda aynı çıktıArtımed harici başka testin var mı
En son adetin 3.günü gitmiştim kistleşme var mı diye baktık şimdi yumurta kontrolü için ilk gidişim olcak 5gün letu kullandım kürtajdan sonra 3.doktor kontrolünde denememiz olcak önceki 2sinde yumurtam olgunlaşmıştı ama çatlamamıştı maalesefCanım doktor kontrolünde mi bakıyorsun yumurtalarına en son kaç gün önce gitmiştin kaç mm di
En son adetin 3.günü gitmiştim kistleşme var mı diye baktık şimdi yumurta kontrolü için ilk gidişim olcak 5gün letu kullandım kürtajdan sonra 3.doktor kontrolünde denememiz olcak önceki 2sinde yumurtam olgunlaşmıştı ama çatlamamıştı maalesef
Doktor bazen olabilir anormal bi durum değil dedi ama bende pko da var maalesef o da etkiliyorNeden çatlamaz acaba benimde geçen ay öyle oldu çatlamamış kist olmuştu adetle gitti kist
Doktor bazen olabilir anormal bi durum değil dedi ama bende pko da var maalesef o da etkiliyor
Kız hamilemisin acaba hamileliktede böyle pik devam ediyormuşYok canım 18. Gün sabah koyuydu gece pik oldu dünde pikti 20. Gün sabah gene pikyine mi kist olacak acaba diyorum testime baksana bi
Kız hamilemisin acaba hamileliktede böyle pik devam ediyormuş
Kist olunca pik olmuyor büyüyp çatlayamadıgı için silikti jep hatırlasana
Değerlendiriyorsun deglmi bu günleriYok canım en son doktor kist olduğunda kan almıştı sonra regl oldum zatenşu an yumurtlama dönemi o zaman hala akşam test yapıcam çatladı mı diye
kızlar 28. gündeyim ...Kızlar selam ben bu döngü süresi konusunda kafayı yemek üzereyim şu kırmızılı alanda gebelik kürtaj vs olayları oldu , kürtajdan sonra ilk reglimi 24. gün oldum sonra 32 diye görseldeki gibi devam etti
benim döngülerim düzensiz mi oluyur batım ne zaman kafamda onlarca soru
bugün son döngünün 27. günüdeyim batıma kaç gün kaldı 3 mü 5 mi , batım geçti mi sizce ciddi bir karmaşadayım
Eki Görüntüle 3502832
Kürtajdan önceki döngülerinizi düşünün bence ama değiştiyse düzeniniz ozaman 29-30 olabilirkızlar 28. gündeyim ...
batı bilmiyorum ama maks 2-3 gün kaldı diye düşünüyorum
onlara göre regl olmuş olmam yada en geç yarın olmam gerekliKürtajdan önceki döngülerinizi düşünün bence ama değiştiyse düzeniniz ozaman 29-30 olabilir
Ne zaman test yapıcaksınbat'a 10 gün kaldı. bu ay heyecanlanmıyorum hiç çünkü ihtimali düşük görüyorum, ama yine de haziran ayındaki gibi kasık ağrılarım var, o ay reglim çok sancılı geçmişti, tutunmaya çalışıp tutunamadığından böyle sancılı geçiyor diye bir konu geçmişti arkadaşımla aramda. ondan sonra hep normal geçti regllerim, sanırım tutunmaya çabalayan kimse olmadı sdfjsdf bu ay da bi kasık ağrısı, karnımda kımıl kımıllık gibi şeyleri hissediyom asfjas yine boş gaza geliyorum da olabilir bilmiyorum kafamı 10 gün bişeylerle oyalamam lazım
adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum valla ya hep yapıyorum boşluk tadım kaçıyooNe zaman test yapıcaksın
Değerlendiriyorsun deglmi bu günleri
Havuç ye havuca aban o çatlatıyormus diye okumustum
Ben ovülasyon testi yapmadım doktorumla takip yapıyoruz diyePeki ben geçen ay hiiç pik görmedim ama yumurtam büyümüş çatlamamış . Siz geçen ayda ovülasyon testinde pik görmüş müydünüz acaba