2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ben sanırım erken yumurtlucam bu ay. Adet bittikten sonra benden ara kanama devam ediyor diye 12 13 üne kadar birliktelik olmuyordu ondan sonra deniyordum 5 aydır olmuyordu daha bugün 8 gün sanırım erken yumurtlucam yumurtlamamı kaçırıyordum belki de

Eklentiler

• IMG_0382.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 18
Canım doktor kontrolünde mi bakıyorsun yumurtalarına en son kaç gün önce gitmiştin kaç mm di
En son adetin 3.günü gitmiştim kistleşme var mı diye baktık şimdi yumurta kontrolü için ilk gidişim olcak 5gün letu kullandım kürtajdan sonra 3.doktor kontrolünde denememiz olcak önceki 2sinde yumurtam olgunlaşmıştı ama çatlamamıştı maalesef

Neden çatlamaz acaba benimde geçen ay öyle oldu çatlamamış kist olmuştu adetle gitti kist

Yok canım 18. Gün sabah koyuydu gece pik oldu dünde pikti 20. Gün sabah gene pik yine mi kist olacak acaba diyorum testime baksana bi
Kız hamilemisin acaba hamileliktede böyle pik devam ediyormuş
Kist olunca pik olmuyor büyüyp çatlayamadıgı için silikti jep hatırlasana

bat'a 10 gün kaldı. bu ay heyecanlanmıyorum hiç çünkü ihtimali düşük görüyorum, ama yine de haziran ayındaki gibi kasık ağrılarım var, o ay reglim çok sancılı geçmişti, tutunmaya çalışıp tutunamadığından böyle sancılı geçiyor diye bir konu geçmişti arkadaşımla aramda. ondan sonra hep normal geçti regllerim, sanırım tutunmaya çabalayan kimse olmadı sdfjsdf bu ay da bi kasık ağrısı, karnımda kımıl kımıllık gibi şeyleri hissediyom asfjas yine boş gaza geliyorum da olabilir bilmiyorum kafamı 10 gün bişeylerle oyalamam lazım

Kız hamilemisin acaba hamileliktede böyle pik devam ediyormuş
Kist olunca pik olmuyor büyüyp çatlayamadıgı için silikti jep hatırlasana

Yok canım en son doktor kist olduğunda kan almıştı sonra regl oldum zaten şu an yumurtlama dönemi o zaman hala akşam test yapıcam çatladı mı diye

kızlar 28. gündeyim ...
batı bilmiyorum ama maks 2-3 gün kaldı diye düşünüyorum

Döngüde 20.gün ovu testi sipsilik gibi bişe olmadı bee şöyle kallafi bi pik göremedm gene.
göğüs ağrım devam ediyor brde kasıklarımda batma gibi bişeler geliyo gidiyo
Normalde bata 10 gün var ama pik göremeynce blmiyorm kaç kaldı

Ne zaman test yapıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…