2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim de tam dediğiniz tahrihler günlerim.bugun pik günüm bizde dün değerlendirdik.bugun kasık agrim var tam günümdeyim hissediyorum. 24saatlik bı zaman var spremler 5gune kadar sağlıklı kalabiliyor.kızım da öyle oldu ilk riskli günde ilişkim olmuştu sonra korundum 5gün sonra piki gördüm dayanmamistir dedim ama hamile kalmıştım.dünkü ilişkiden hamile kalma şansınız yüksek oyüzden.

inşAllah bi an umutsuzluğa kapıldım ama Rabbim ne dediyse o Allahın dediği oluyo neticede şu an inanılmaz bel ağrım var uyuyamıyorum ağrıdan

Eldorin Aralık topiğiyle devam ediyorum o sat 12 Kasım
Bat 11 Aralık
Bu arada hanımlar hazirandan bu yana deniyorum ve döngülerim
29, 31, 28, 33, 28 şeklinde ilerlemiş bu düzensiz mi demek oluyor

Tebriklleerrrr belirtileriniz neler testi ne zaman yaptınız kan verdinizmii
Bel ağrısı kasıklarımda regl olacak gibi ağrı vardı regle 1 hafta vardı test yaptım birinci görseldeki gibi çıktı iki tane olan ertesi gün yaptım tekli görseldeki çıktı sonra kan verdim 9 Kasımda görseldeki gibi çıktı

Eklentiler

• IMG_1583.jpeg
    205,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1606.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1728.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 27
Son adet tarihim 23 ekim
Beklenen adet 16 kasım

@elod

Sat : 17 Ekim
Bat: 12 Kasım
Çift çizgi = görüldü
Gözün aydın canım hayırlı olsun ekledim
Sat:13 Kasım
Bat:18 Aralık
Ama tahmini şuan düzensiz olduğu için tam bilmiyorum inşallah bu ay uğurlu gelir ovulasyon testine devam edicem bakalım
İnşallah kuzum önemli değil ovulasyonda yumurtlama göre yeniden düzenleriz ben bu haliyle ekledim listeye

Kızlar hepinize günaydın,

Benim BAT 20 Kasım bugün beyaz akıntı gelmiş benden. Bu bir belirti olabilir mi, başına gelen oldu mu

Evet canım kan ver hemen sonuçlar bugün de çıkabilir yarın da hadi inşallah kan da da çıkar gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…