2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba kizlar. 26 kasim bat benimle kimlerin bati yakin

Teste pik görmeyip gebe kalanı burada okudum ama bir türlü bulamadım hangi başlıkta okuduğumu. Eğer günlerin boş geçmediyse bence canını hiç sıkma, bir baktın süpriiiizzz
2 güne 3 güne bir denedik ama bilemiyorum.Genelde 3 güne bir oldu
Pik görmeden gebe kalan kimmiş kız inş ben olurum o ibretlik

Kızlar döngünün 19.günü pik göremedim artık brakayımmı ovu testini ya olsa olurdu dmi 18 e kadar olanı ekliyorm 19 da aynı böyle silikti.

Eklentiler

• IMG_8414.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 35
Been been ben ben ben
Ne zaman test yapıyoz
Ay bilemiyorum ki. Ama daha bende yumurtlama bile olmamistir adetim duzensiz oldugu icin yumurtlamada geç oluyor galiba. Geçen ayda takvimdeki yumurtlama gosteren tarihleri değerlendirdik sonra saldik o yuzden tutmadi galiba. Bu ay ara vermeden devam edicem. Bide ben gecikme olmadan yapmam sanırım. Sen bat ne zman

Kızlar döngünün 19.günü pik göremedim artık brakayımmı ovu testini ya olsa olurdu dmi 18 e kadar olanı ekliyorm 19 da aynı böyle silikti.
Belki geç catlicaktir.

Çok çok teşekkür ederim umarım hepimizin güzel haberlerini alırız daima

24 kasım ama pik göremedim gecikirmi erken mi olur bilemem

Yok cnm benim sabahi silindi su anda adet olucak misim gibi kasik agrim var bunlarda yaptigim ovülasyon testi

kittenlyy Ben de aynı durumdayım. Bugün 20. gün dahil test yaptım ama pik göremedim

Eğer bi ihtimal yumurtladıysam 14.gün 7 Kasım yumurtlamışımdır diye düşünüyorum vücut sıcaklığından da yola çıkarak. Sadece 12 ve 13. günler testin rengi biraz koyulaştı.

Eklentiler

• IMG_8046.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8045.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 21
2 güne 3 güne bir denedik ama bilemiyorum.Genelde 3 güne bir oldu
Pik görmeden gebe kalan kimmiş kız inş ben olurum o ibretlik
Bulup sana atıcam bende geç yumurtlama görmüştüm o sırada buraları okurken denk gelmiştim

@elod
Sat : 17 Ekim
Bat: 12 Kasım
Çift çizgi = görüldü

Merhana kızlar bende 3 yıllık evliyim bir düşüğüm var bir daha olmadı aşılamaya başladık gonal f 75 mm vıruluyorum göbekden sunu merak ettim hep sagdan yada hep soldan mı vurmalıyım yoksa tek taraf mı bu farkedermi Bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim

kızlar ben bugün pik gördüm ama eşim yok dün akşam değerlendirmiştik yarın akşamda değerlendirsek geç kalırmıyız ki modum düştü ya sırasıyla 10-11-12-13-14-15 günler adetin en son ki test bu gün öğlen 2 gibi

Eklentiler

• IMG_8312.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 19
Sat:13 Kasım
Bat:18 Aralık
Ama tahmini şuan düzensiz olduğu için tam bilmiyorum inşallah bu ay uğurlu gelir ovulasyon testine devam edicem bakalım

Yumurta 24 saat ile 36 saat arası çatlamış olarak kalabiliyor yani yarın da şansın daha yüksek eşinde sperm sorunu yoksa 2 gün üst üste yarın ve öbür gün olarak ilişkiye girmen daha iyi olur çünkü pik bugün çatlama yarın sonraki iki gün çok önemli inşallah Uğur getirsin

teşekkür ederim sağlıkla inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…