Ben yaptım canım bıraktığım gibi çok silik değil sende yap bakalım nasıl olucakValla regl olucakmis gibi sancım var hiç geçmiyo sobanin arkasından kalkmıyorum sıcağın etkisi olsun diye çok merak ediyorum sonuçları gebeliğe cesaret edemem de ovülasyon testi yapıcam bı kaç gün sonra merak ediyorum nasıl çıkacak
Netleşmis mi acaba gebelik olunca nasıl oluyo test varsa fotoğraf bana atarmısinBen yaptım canım bıraktığım gibi çok silik değil sende yap bakalım nasıl olucak
Benimde 28-29 u ama yapmıyorum olmadığını görürsem daha çok üzülürüm diye.. belliyorum regl gününü..Aynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadıBenim bat 30'u. Yarın sabah test yapacağım duramıyorum yerimde
Gebelik olunca pik oluyor canım öyle biliyorum yani atayım bak böyle bu şekilde benim şuan en alttakini bugün yaptığımNetleşmis mi acaba gebelik olunca nasıl oluyo test varsa fotoğraf bana atarmısin
Bende yapıyım bı eve gidince atarim canm sanaGebelik olunca pik oluyor canım öyle biliyorum yani atayım bak böyle bu şekilde benim şuan en alttakini bugün yaptığım
Tamam canım yap çişini tut 2 saat unutmaBende yapıyım bı eve gidince atarim canm sana
Canım şimdi gördüm çok çok sevindim
Canimm çok teşekkür ederimCanım şimdi gördüm çok çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canm yapıp atarım sanaTamam canım yap çişini tut 2 saat unutma
İnşallahCanimm çok teşekkür ederimamin hepimiz saglikla kavusalim inşallah
Canım hem basın sağolsun hem de geçmiş olsun. Gerçekten çok zorlayıcı bir süreç. Oğluma kürtajdan sonraki ilk döngümde hamile kalmıştım. Dualarım sizinle kuzumİnşallahben de kontrole gittim kürtaj sonrası ilk kez. Çok şükür Bi sorun yokmuş kanaman bittikten sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi. Bana ve bekleyen herkese dua et lütfen
Çok teşekkür ederim canım Darısı başıma olsun o zamanCanım hem basın sağolsun hem de geçmiş olsun. Gerçekten çok zorlayıcı bir süreç. Oğluma kürtajdan sonraki ilk döngümde hamile kalmıştım. Dualarım sizinle kuzum
Yani coenzimq10 aldım hem eşime hem kendime düşükten sonra onu kullandık kalitesi artsın diye tek ekledigim şey oydu. Bol bol yas tuttum ağladım kaybetrigim.bebegime mektup yazdım iyice döktüm icimdeki duygulari.Çok teşekkür ederim canım Darısı başıma olsun o zamanözellikle yaptığın birseyler olmuş muydu kürtaj sonrası hatırlıyor musun
Anladım canım çok teşekkür ederimYani coenzimq10 aldım hem eşime hem kendime düşükten sonra onu kullandık kalitesi artsın diye tek ekledigim şey oydu. Bol bol yas tuttum ağladım kaybetrigim.bebegime mektup yazdım iyice döktüm icimdeki duygulari.
Bir de yine ovülasyon ile takip ettim ilk adetten hemen sonra
Umarım sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın
ne güzel ilk döngüde kalmışsın ben 9 eylülde kürtaj oldum bir regl bekledik korunduk 9 ekimde adet oldum sonra ki adetim 21 gün sonra oldu 30 ekimde şimdi de 25 kasım regl oldum yarın kontrole çağırdı dr um muhtemelen bana klomen femera tarzı bi ilaç başlıcak öyle tahmin ediyorumCanım hem basın sağolsun hem de geçmiş olsun. Gerçekten çok zorlayıcı bir süreç. Oğluma kürtajdan sonraki ilk döngümde hamile kalmıştım. Dualarım sizinle kuzum
geçmiş olsun ne zaman kürtaj oldunuzİnşallahben de kontrole gittim kürtaj sonrası ilk kez. Çok şükür Bi sorun yokmuş kanaman bittikten sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi. Bana ve bekleyen herkese dua et lütfen
Canım herkesin bünyesi aynı değil tabi, bu işler hep kısmet işi. Oglumdan 2 yıl sonra yeniden hamile kaldım düşük yaptım yine kürtaj oldum 1 yıl geçti bak daha yeni kendime geldim.ne güzel ilk döngüde kalmışsın ben 9 eylülde kürtaj oldum bir regl bekledik 9 ekimde adet oldum sonra ki adetim 21 gün sonra oldu 30 ekimde şimdi de 25 kasım regl oldum yarın kontrole çağırdı dr um muhtemelen bana klomen femera tarzı bi ilaç başlıcak öyle tahmin ediyorum
Teşekkür ederimgeçmiş olsun ne zaman kürtaj oldunuz
Ben de yaa.. negatif görürsem üzüleceğim gibi geliyor, garip belirtiler hissediyorum eger negatifse saftirikligim kendi kendimw gelin guvey olmamdan utanacagim hahahhh. Bat 30 Kasım gecikmeyi bekleyeyim diyorum dayanabilirsemBenimde 28-29 u ama yapmıyorum olmadığını görürsem daha çok üzülürüm diye.. belliyorum regl gününü..