2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşaAllah hamilesindir canım

Kızlar benim 6 Kasım da pik oldu( bir kere şeffaf çok az akıntı oldu )ertesi gün silik çıktı o günden beri aşırı karın ağrım vardı ama testlere devam ettim dün baya bi şeffaf akıntım oldu sümüksü yapışkan obulasyon testi yaptım hemen silikti ama yumurtlamadan beri sol kasık ve bel ağrım var tekrar yumurtlamam dimi

Günaydın canım son günler inşallah güzel haberler almayı istiyorum
Günaydın canim. Ay sabretmek çok zor gerçekten inşallah alırsın güzel haberi
Çift çizgiyi gördüm şükür, bugün doktora gideceğim
Canım hayırlı olsuuuun sonuuc bizimle paylaşmayı unutma
16 ekim / 16 kasım
Ekledim canım. Hoşgeldin
Son adet 22 ekim beklenen adet 19 kasım
Selam hoşgeldin
Ekledim canım hoşgeldin sen de inşallah uğurlu gelir bu grup
Bende eklenmek istiyorum son regl tarihim 22 Ekim beklenen regl 23 Kasım.. 6 Kasım ovulasyon testi pik gördüm 7 sinde çstlama oldu
Hoş geldin canım. Ekledim seni de
Bugün yaptım ve böyle çıktı çok üzgünüm
Yaaa niye böyle oldu acaba. Bir kaç gün daha bekleyip ilk idrarla tekrar yap bence. Bir de başka markalarla yapmayı dene. Daha güvenilir markalarla
Beni de ekler misiniz 20 Ekim son adet tarihim 27 Kasım adet başlangıcı gözüküyor
Ekledim. Hoşgeldin

Teşekkür ederim bilgi için. İnşallah 3. aşılamam tutar listeye eklenirim bende

Teşekkür ederim bilgi için. İnşallah 3. aşılamam tutar listeye eklenirim bende
Canım tutmasına gerek yok hemen ekleyeyim seni burası gebeliğe hazırlık grubu bana son adet tarihini yazsan yeter beklenen 18 Kasım diyelim

Ben hastaneye gittim genel kontrole sonuçlara baktı doktor tahliller ve rahim temiz bir sıkıntı yok gebelik için ara vermene gerek yok dedi ama bidaha kaybın olursa genetik test verin dedi
Canım kaybın için tekrar çok üzgünüm. Ne yazık ki çok yaygın bir şey bu. Her dört gebelikten biri düşük ile sonuçlanıyor.

Beklemeye fiziksel olarak ihtiyacın olmamasına çok sevindim. Psikolojik olarak da kendiji hazır ve iyi hissediyorsan umarım yeni dongunde sağlıklı bir gebelik haberi alırsın

benimde 1 kaybım oldu sonrasında henüz ebelik olmadı , olur inşallah, olduğunda tekrarlayacak diye oldukça kaygılıyım

SAT 15 EKİM
BAT 14 KASIM

İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ
İLK DENEME HENÜZ TEST YAPMADIM BEKLİYORUM

Bunlar da benim ovülasyon testlerim. Valla keşke almasaydım bir gebenin günlüğünden bir de bereketli çıktı bitmiyor bı bitse kurtulcam başka test alcam
Neden memnun kalmadınız? Bende kullanıyorum aylardır aslında memnunum ama bugün itibariyle yanılttığını düşünüyorum. Benim bu ay tedavim iptal edildi 2 yumurtam vardı biri 7 mm biri 6 mm gelişmedi denildi iptal edildi fakat ovulasyonda 2 gün önce yumurtlama gördüm bugün doktora gittim hiç bi değişiklik yok dedi. Yani test yanlış cıktı neden bilmiyorum ama bende şaşkınım

Ya çok net çıkartmıyor gibi hissettim sanki biraz yaparım.cikiyirdu çizgiler ama bu ay güzel çıkardı bilekiyorum çelişkili fikirlerim var

Selam kızlar ben 20 gün gecikmeden sonra 9 kasımda regl oldum ilk denememizdi bakalım bu aya kısmet olur inşallah bu ay için ovulasyon testi aldım kızlar ben sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de ancak geliyorum şimdi bu ovulasyon testini nasıl yapayım sizce saat kaçta yapsam ne zaman başlamalıyım fikirlerinize ihtiyacım vae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…