2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benimde sat 1 ekim bat 2 kasım kilo alınca pcos çıktı letu kullandım 20mmye ulaştı günleri değerlendirdik şimdi bekliyoruz

Benimde sat 1 ekim bat 2 kasım kilo alınca pcos çıktı letu kullandım 20mmye ulaştı günleri değerlendirdik şimdi bekliyoruz
Ay hadi İnşallah canım bir şey kalmamış güzel haberler alman dileğiyle

Caniko hoşgeldin inşallah hamilesindir de tarih marih guncellemeyiz ama değilsen de bu ay beraber kalırız inşallah 2021 kasım annelerinden 2025 temmuz/ağustos annelerine transfer olmuş oluruz
hoşbuldukkkk iki türlüsü de çok kıymetli olur benim içinnnn

ay çok iyi kardeş isteyen çocuklara bayılıyorum benim kız 3 yaşında şey diyor, "anne ben uyuyan bebek istiyorum" hshshdhd sadece uyuyacakmış. gönlüne göre plsun umarım

ay çok iyi kardeş isteyen çocuklara bayılıyorum benim kız 3 yaşında şey diyor, "anne ben uyuyan bebek istiyorum" hshshdhd sadece uyuyacakmış. gönlüne göre plsun umarım
Ay kim istemez uyuyan bebek ayol onun gönlüne göre olsun inşallah

Bizimde tek sonuncusu kardeş hastası çok istiyor rabbim isteyen hakeden Herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

Bende geldimm ve bugun regl oldum elhamdülillah

Sat
26.10
Bat 25.11

Merhaba
Sat 10 Ekim
Bat 8 Kasım

Selam. 4ekim 9 kasım

Benide ekler misiniz
Sat 13 ekim
Bat 8 Kasım

Günaydın kızlar

Bugün gebe kalmaya 1 gün daha yaklasmisizdir umariiiiim

Benimmadetin 5. ve son günü bugün yarından itibaren hummali çalışmalar başlar

Sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…