Ay hadi İnşallah canım bir şey kalmamış güzel haberler alman dileğiyleBenimde sat 1 ekim bat 2 kasım kilo alınca pcos çıktı letu kullandım 20mmye ulaştı günleri değerlendirdik şimdi bekliyoruz
İnşallah canım burayı çift cizgi haberleriyle doldururuz inşallahAy hadi İnşallah canım bir şey kalmamış güzel haberler alman dileğiyle
Amin canım inşallahİnşallah canım burayı çift cizgi haberleriyle doldururuz inşallah
hoşbuldukkkkCaniko hoşgeldininşallah hamilesindir de tarih marih guncellemeyiz ama değilsen de bu ay beraber kalırız inşallah 2021 kasım annelerinden 2025 temmuz/ağustos annelerine transfer olmuş oluruz
ay çok iyi kardeş isteyen çocuklara bayılıyorumBende kist var yıllardır artık ileri derecede rahatsız ediyor beni ağrılarım oluyor son kontrole gittiğimde doktorum gebelik önerdi ameliyat ile kistini de alalım dedihem ondan hemde oğlum çok kardeş istiyor bebek olsun diyip duruyor bizde bu şekilde karar verdik kızı erkeği geçtim artık hayırlısı olsun ne olursa ama tabi gönlümden bir kız geçiyor her anne gibi orası ayrı
Ay kim istemez uyuyan bebek ayolay çok iyi kardeş isteyen çocuklara bayılıyorumbenim kız 3 yaşında şey diyor, "anne ben uyuyan bebek istiyorum" hshshdhd sadece uyuyacakmış. gönlüne göre plsun umarım
Bizimde tek sonuncusu kardeş hastasıay çok iyi kardeş isteyen çocuklara bayılıyorumbenim kız 3 yaşında şey diyor, "anne ben uyuyan bebek istiyorum" hshshdhd sadece uyuyacakmış. gönlüne göre plsun umarım
Bende geldimm ve bugun regl oldum elhamdülillah
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @incim1 17 Eylül 19 Ekim 94bassuk coming soon M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Aaaapa çok şükür kızBende geldimm ve bugun regl oldum elhamdülillah
Sat
26.10
Bat 25.11
Yapıcam testlerimide aldım hazırım regl bitince 10.gün başlarmAaaapa çok şükür kızsonundaaa bu ay ovülasyon testi yapacak misin?
Hazırlıklar tamamYapıcam testlerimide aldım hazırım regl bitince 10.gün başlarm
Salı da doktora gidicem tekrar bi baktırcam kiste nolmuş
Merhaba
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @incim1 17 Eylül 19 Ekim 94bassuk coming soon M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Merhaba hoşgeldinizMerhaba
Sat 10 Ekim
Bat 8 Kasım
Selam. 4ekim 9 kasım
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @incim1 17 Eylül 19 Ekim 94bassuk coming soon M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım M melis7171 10 Ekim 8 Kasım
Selam Kızlar
HoşgeldinSelam. 4ekim 9 kasım
Benide ekler misiniz
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım M melis7171 10 Ekim 8 Kasım asiliris 4 Ekim 9 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım 94bassuk @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim
Selam Kızlar
Selam. 4ekim 9 kasım
hiç umudum yok ama benimde ekleyin
SAT 24 ekim
BAT 21 kasım
Ekledim kızlar hoşgeldinizBenide ekler misiniz
Sat 13 ekim
Bat 8 Kasım