2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba

Son adet 20 Ekim
Beklenen adet 17 Kasim

Anlıyorum canım, gerçekten hem belirsizlikle başa çıkmak hem de her defasında yeni şeyler denemek kolay değil. Ama ne kadar karışık görünse de yeni bir bakış açısıyla farklı bir yol çizmek iyi bir adım olabilir. Doktorun detaylı bir inceleme yapmış ve sorunun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışması umut verici. Bu süreçte sabırlı olman gerektiğini biliyorum ama her yeni tedaviyle daha da yaklaşabileceğini düşün, vücudunun da buna yanıt vereceğine inan. Haftaya güzel haberlerle döneceğine gönülden inanıyorum

Çok sağol canım çok güzel konuşuyorsun umut verici gerçekten inşallah her şey güzel olur. Senin kaçıncı denemen tedavi falan gördün mü bir sorun var mı canım

Çok sağol canım çok güzel konuşuyorsun umut verici gerçekten inşallah her şey güzel olur. Senin kaçıncı denemen tedavi falan gördün mü bir sorun var mı canım
Benim bu ay ikinci denemem olacak. Öyle belli bir sorun yok canım ama ilk gebeligimi 9 haftalıkken düşük ile kaybettim. Sonra oğlumu aldım kucağıma çok şükür. Oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım yine. Onu da 12 haftalıkken kaybettim. Şimdi deniyoruz yine bakalım. İnşallah bu ay olur bakalım hepimiz sağlıkla sıhhatle gebe kalalım, doguralim, büyütelim inşallah

Sat 1 Ekim
Bat 29 Ekim

Bakalım sansima ne oluyor pek umutlu olmasam da katılmak istedim aranıza

Ayy çok üzüldüm canım o da çok zor gerçekten düşük sebebi için bir şey demişler miydi ama bak çok şükür bir evladın var

son adet 17 eylül
beklenen adet 19 ekimdi hala olmadım beni de ekle canım

Ayy çok üzüldüm canım o da çok zor gerçekten düşük sebebi için bir şey demişler miydi ama bak çok şükür bir evladın var
Üstüste düşük olmadığı için ileri bir tetki yapmıyorlar canım. Gerek de duymadım çok yaygın ve aslında genel bir şey. Allah kimseyi evladiyla sinamasin zor gerçekten. Çok şükür bir yavrum var. İkinciye hamile kalma saydım ikinci bir çocuk istediğimi de fark etmeyecektim. Kazayla oldu o. Sonra düşük yaptım. Şimdi tekrar deniyoruz bakalım inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle gelir hamile kalırım

İnşallah canım hepimiz evladımızı kucağımıza alalım hamile kalalım

Kızlar ben de yeniyim kadınlar kulübünde size kısaca hikayemi yazayım hiç çocuğum yok iki gebelşk yaşadım ikisinde de kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum son iki aydır çatlatma iğnesi denedim ama olmadı bakalım artık umarım bu ay olur çook istiyorum

ay merakıma yenik düştüm tabiki en öncelikle sağlıklı olsun ama kalabalık aile sevdiğinden mi kızım da olsun bi tane isteğinden mi asla üstüme vazife olmayarak soruyorum amaaaa merak ettim

Ay ne iyi ettin canım böyle hikayeleri paylaşmak çok değerli bence. Bu yolculuk hem fiziksel, hem duygusal hem de mental olarak çok yorucu ve zorlayıcı olabiliyor. Ama sen de güçlü kalmaya devam ediyorsun umarım bu ay kalbindeki dileğin gerçek olduğu ay olur kuzum
selam benim bat 3 gün sonra bütün testler negatif çıkıyor ama hala bi umut bekliyorum diye adet olunca yazcaktım hdhdhdh beni de ekleee tarihleri güncellicem salı günü
Caniko hoşgeldin inşallah hamilesindir de tarih marih guncellemeyiz ama değilsen de bu ay beraber kalırız inşallah 2021 kasım annelerinden 2025 temmuz/ağustos annelerine transfer olmuş oluruz

Çok teşekkürler umarım hepimizin gerçek olur bebiş hayalleri

ay merakıma yenik düştüm tabiki en öncelikle sağlıklı olsun ama kalabalık aile sevdiğinden mi kızım da olsun bi tane isteğinden mi asla üstüme vazife olmayarak soruyorum amaaaa merak ettim
Bende kist var yıllardır artık ileri derecede rahatsız ediyor beni ağrılarım oluyor son kontrole gittiğimde doktorum gebelik önerdi ameliyat ile kistini de alalım dedi hem ondan hemde oğlum çok kardeş istiyor bebek olsun diyip duruyor bizde bu şekilde karar verdik kızı erkeği geçtim artık hayırlısı olsun ne olursa ama tabi gönlümden bir kız geçiyor her anne gibi orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…