- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gönderdiler kesenin için de kist dolu lezyonlar varmış hastalıklı bır gebelik diğer organlara sıçramış mi diye filimler çekildi beta değerim çok geç indi bazenleride inmiyor yani kemoterapi görenler var Allah tan diğer organlara sıçramamisn bilmiyorum inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geciririsnaminÇok sıkıntı yaşamışsın aslında canım bı araştırma yapmıyolar mı sebebı ney dıye. Mesela benım dunku kurtajdan doktor patolojıye örnek gonderdık bır ay sonra ona da bakalım dedı
Aminn inşallahBenimde gönderdiler kesenin için de kist dolu lezyonlar varmış hastalıklı bır gebelik diğer organlara sıçramış mi diye filimler çekildi beta değerim çok geç indi bazenleride inmiyor yani kemoterapi görenler var Allah tan diğer organlara sıçramamisn bilmiyorum inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geciririsnamin
Yani pıhtılaşma yatkınlık var dedi doktor 3 gende bazilarin direk pıhtılaşma oluyorO yatkınlık dedıgın nasıl oluyo canım
40 gün lohusa sayılıyorum. Zaten bu süreç zarfında hamile kalınmaz ama düşük yaptığın hafta da etkiliyor bu süreyi. Bundan önce kimyasal gebelik yaşadığımda Beta HCG sıfırlanır sıfırlanmaz doktor ultrasonla bakıp hemen gebe kalabilirsin demişti.Akrabam düşükten hemen sonra hamile kaldı.
1 ay 10 gün sonra.
ilginç gerçekten.
Kendisinde çikolata kisti vardı.40 gün lohusa sayılıyorum. Zaten bu süreç zarfında hamile kalınmaz ama düşük yaptığın hafta da etkiliyor bu süreyi. Bundan önce kimyasal düşük yaptığımda Beta HCG sıfırlanır sıfırlanmaz doktor ultrasonla bakıp hemen gebe kalabilirsin demişti.
Üzücü olmuş..Kendisinde çikolata kisti vardı.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam AMH:1.12 'ydi.
Bu süreçlerin ardından gebelik haberi aldı, ama düşük olmuştu.
Evet o da kimyasal düşüktü.
Ama işte deriz ya hep, bir şeyin bitişi yeni bir sürecin başlangıcıdır.Üzücü olmuş..
Kimyasal düşük benimde değerim 1200 du düştü doktor korun dedi beta 22 dustuAma işte deriz ya hep, bir şeyin bitişi yeni bir sürecin başlangıcıdır.
Onun içinde öyle oldu. 1 ay 10 gün sonra yeniden Hamilelik haberi aldı.
Şimdilerde biraz endişeli, dua edin, yanımda olun falan diyor ama gayet sağlıklı.
Merhaba ben tekrar beta hcg yaptırdım 2 gün sonra 3,59 dan 13 e yükselmişAma işte deriz ya hep, bir şeyin bitişi yeni bir sürecin başlangıcıdır.
Onun içinde öyle oldu. 1 ay 10 gün sonra yeniden Hamilelik haberi aldı.
Şimdilerde biraz endişeli, dua edin, yanımda olun falan diyor ama gayet sağlıklı.
Bu çok sevindirici gerçekten.Tebrikler.Maaşallah. Allah sağlıkla eline kucağınıza aldırsın babyi :)Merhaba ben tekrar beta hcg yaptırdım 2 gün sonra 3,59 dan 13 e yükselmiş
Gerçekten tekrar düşükten hemen sonra hamile kalmışım. İnanamıyorum çok şaşkınım
İnş tekrar düşmez sağlıklı bir hamilelik ve bebek olur
Gecen ay dusukmu yaşadınız kimyasal miydiMerhaba ben tekrar beta hcg yaptırdım 2 gün sonra 3,59 dan 13 e yükselmiş
Gerçekten tekrar düşükten hemen sonra hamile kalmışım. İnanamıyorum çok şaşkınım
Amin maşallah diyelimMerhaba ben tekrar beta hcg yaptırdım 2 gün sonra 3,59 dan 13 e yükselmiş
Çok teşekkür ederim amin inşBu çok sevindirici gerçekten.Tebrikler.Maaşallah. Allah sağlıkla eline kucağınıza aldırsın babyi :)
Evet düşük yaşadım 224 den düştü betahcg yani kese bile oluşmamıştı daha çok başında düştü ilk hamileliğimdi 3 aralıkta bitti düşük kanaması düştü şimdi tekrar beta hcg yükseliyorGecen ay dusukmu yaşadınız kimyasal miydi
Sevindim adınıza inşallah sağlıkla alırsın kucaginaEvet düşük yaşadım 224 den düştü betahcg yani kese bile oluşmamıştı daha çok başında düştü ilk hamileliğimdi 3 aralıkta bitti düşük kanaması düştü şimdi tekrar beta hcg yükseliyor
size de çok geçmiş olsun bir ay beklemeyi düşünüyormusunuz ne dedi doktorunuzÇok geçmiş olsun benimde aynı durumlar