Bende yeni oldu 1200 değerde kanamam başladı kimyasal oldu diyorlar ama rahim kalinlasmisti düştü benden gitti bu ay korunmasam olurmu acaba beta değerim 22 düştüMerhaba
20 kasımda bat tarihimdi kaset testi vs yaptım negatifti. 25 kasımda kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. 28 kasımda kanamalarla bebeği kaybettim 5 haftalık. Kendi düştü ilaç kürtaj vs olmadı. Doktor korunmana gerek yok dedi çok üzüldüm ilk hamileliğimdi ve 1 yıldır istiyordum. Düşük kanamasını adet gibi düşünüp hesaplayabilirsin dedi doktor. Beta hcg 320 den en son 0,4 e düşmüştü. Korunmadık bu ay tekrar hamile kalmış olabilirmiyim sizce kafam çok karışık. Yine erken gebelik testi ve kaset testi haptım negatif çıktı. Bat 27 aralık 2 gün gecikti. Pazartesi 4. Gün olucak yine kan testi mi yaptırmalıyım. Bende idrar testlerinde çıkmıyor galiba
Birde tekrar hamile kaldıysam sağlıksız olurmu yine düşer mi çok korkuyorum
Beta hcg 0.4 dü en son 9 aralıkta . tekrar baktırsam ve yüksek çıkarsa yeni bir gebelik mi demek olur
Yoksa düşüğü regli gibi saymamalıyım o zaman saha adet vaktim gelmedi mi acaba kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz başına gelen varmı bu durum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşükten hemen sonra hamile kalınır
- Konu Sahibi milan24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynı durumdayim ama beta 1200 lerden düştü ve kanamam başladı kimyasal mı saymaliyom adet gibi oldum adet ama normalde adet sancım bir gün sürerdi ama bunda 5 gün boyu sancım olduBu ay aynı şeyi yaşıyorum.5 aralıkda düşüğüm oldu. Normal adet gb oldu süresi ben regli gb sayıyorum.bugün beklenen adet tarihim kaset testlerde benim de çıkmamıştı ama bence düşük sonrası gecikme olabilir. Biraz bekleyip kan testi vermek en mantıklısı bence
Değerin en son kaçtı benim 1200 lerde kendi kendime düşürdüm doktora gittim temizlenmiş dendi ama bu böyle oluyor sürekli ne yapmak gerek hiç bir ilaç vermedilerAynı saattlwrde vermıştm kanı. Şu an yıne duşuk oldu değerım yarıya ınmış kese gorunmuyo dedı rahım duvarı hala kalın dıye bırazdan kurtajaa alıcaklar
Çok geçmiş olsun benimde aynı durumlarmerhabalar bende boş gebelik geçirdim dün kanamayla düştü kese betam doğru düzgün artmıyordu. isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Geçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor geldıBende yeni oldu 1200 değerde kanamam başladı kimyasal oldu diyorlar ama rahim kalinlasmisti düştü benden gitti bu ay korunmasam olurmu acaba beta değerim 22 düştü
Aslında doktor korun dedi hala ağrım var hatta bu ay korunup iyi bir doktora gitmeliyim haklısınızGeçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor geldı
Benimde rahim duvarim baya kalındı ama evde dusueyi tercih ettim ben bir sene arayla da kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim artık ne yapacağımı bilmiyorumGeçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor geldı
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Geçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zorBende yeni oldu 1200 değerde kanamam başladı kimyasal oldu diyorlar ama rahim kalinlasmisti düştü benden gitti bu ay korunmasam olurmu acaba beta değerim 22 düştü
2417den 1110a düşmüştu benımkı. Doktor kese gıtmıs gorunmuyo dedı dunDeğerin en son kaçtı benim 1200 lerde kendi kendime düşürdüm doktora gittim temizlenmiş dendi ama bu böyle oluyor sürekli ne yapmak gerek hiç bir ilaç vermediler
Çok geçmiş olsun gerçekten zor ama bı ilaç verilmedi aspirin gibi düşük önleyici hap gibi bide koruma verdimi size kaç ay kusura bakmayın soruyorum böyle ama gittiğim yerlede doğru düzgün bilgi vermiyorlarGeçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor geldı
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Gecen aykı dusugum normal evde oldu ama doktor bu sefer temızlemezsek kanama devam eder dedı dun bayagı kanamam vardı kurtajdan sonra sımdı hafıf leke seklınde gelıyoBenimde rahim duvarim baya kalındı ama evde dusueyi tercih ettim ben bir sene arayla da kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim artık ne yapacağımı bilmiyorum
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
3 gebwlıgınızde de düşük mu yaşadınızGecen aykı dusugum normal evde oldu ama doktor bu sefer temızlemezsek kanama devam eder dedı dun bayagı kanamam vardı kurtajdan sonra sımdı hafıf leke seklınde gelıyo
Hımm anladim sizin degeriniz yüksekmiş benim değerim 1200 den düşmeye başladı içerde yaran var dedi sanki doğru düzgün bir şeyde söylemiyorlar da sonra dedim kötü bir seymi var yok dedi rahmin temizlenmiş dediGeçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor
2417den 1110a düşmüştu benımkı. Doktor kese gıtmıs gorunmuyo dedı dun
2 tane kürtaj boş gebelik dendi bı soncuda kendiliginden dustu3 gebwlıgınızde de düşük mu yaşadınız
Size progesteron yada başka bir ilaç vermedilermiGeçmış olsun ben de yenı düşük yaşadım gecen ayda düşük yapmıştım kucuk zaten kendı kendıne gıder dedı kanamayla 7gun gıttı. Maalesef ben de bu ay korunmadım tekrar hamile kaldım yıne dustu ama bu sefer doktor rahım duvarı hala kalın dıye dun kurtaj yaptı . Bence bı sure korunun vucudunuz toparlasın ben çok pişmanım üstüste yaşadıklarım zor
2417den 1110a düşmüştu benımkı. Doktor kese gıtmıs gorunmuyo dedı dun
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Ne kusuru canım bışeylerı payllaşmak ıcın burdayız. Gecen aykı duşügumde zaten duser dedı bısey vermedı bu aykınde hafıf kanamayla gıttm once kese duruyo dusmemıs ama beta cok az artmıs yıne düşük bekleyebılırız dedı progestan fıtıl verdı. Daha bır kez kullanmıstm ertesı gun kanama arttı düştu zatenÇok geçmiş olsun gerçekten zor ama bı ilaç verilmedi aspirin gibi düşük önleyici hap gibi bide koruma verdimi size kaç ay kusura bakmayın soruyorum böyle ama gittiğim yerlede doğru düzgün bilgi vermiyorlar
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
VerdıSize progesteron yada başka bir ilaç vermedilermi
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Çok sıkıntı yaşamışsın aslında canım bı araştırma yapmıyolar mı sebebı ney dıye. Mesela benım dunku kurtajdan doktor patolojıye örnek gonderdık bır ay sonra ona da bakalım dedı2 tane kürtaj boş gebelik dendi bı soncuda kendiliginden dustu
Bence genetige gidin kan pıhtılaşma olabilir benim yatkınlık var hayırlısı bakalımNe kusuru canım bışeylerı payllaşmak ıcın burdayız. Gecen aykı duşügumde zaten duser dedı bısey vermedı bu aykınde hafıf kanamayla gıttm once kese duruyo dusmemıs ama beta cok az artmıs yıne düşük bekleyebılırız dedı progestan fıtıl verdı. Daha bır kez kullanmıstm ertesı gun kanama arttı düştu zaten
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Bence genetige gidin kan pıhtılaşma olabilir benim yatkınlık var hayırlısı bakalım
- 23 Mart 2022
- 40
- 4
- 16
- 30
Benım ıkı tane sağlıklı normal dogumum var o yuzden pek cıddıye almıyolar düşğklerımı. Neden olmus olabılır dıyorum zaten erken gebwlıklerde bırlesmede bı sıkntı varsa vucut otomatıkmen atıyo düşük yapıyo bunda düşğncek cok bısey yok dıyolarBence genetige gidin kan pıhtılaşma olabilir benim yatkınlık var hayırlısı bakalım