Maalesef üzgünüm ben deBenimde aynı dün akşam 20.00 da yaptım silik çizgi çıktı bı Sabah 2 test yaptım bişey çıkmadı demek iğnenin etkisi 14. Güne kadar sürüyor
Ben sizin testin pozitife döneceğine inanıyordum valla. İnsan üzülüyor tabi sizi çok iyi anlıyorum..Maalesef üzgünüm ben de
Bence var sizde ya yarın yine test yapın inşallah bebiş sizinledirBurda daha net görünüyor sanki anlayanlar bir yorum yapabilir mi
Bunu bilmiyorum ama pekde sanmıyorum değişeceğiniPeki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
Yaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgiBence var sizde ya yarın yine test yapın inşallah bebiş sizinledir
Canım umutlandirmak istemem ama sanki pembemsi cikmis cizgiYaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi
Canım bence iki güne tekrarla testiYaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi
Aşılamadan 14 gün sonra regl olunuyor genelde çünkü tam çatlama günü aşılama yapılıyor bugün 11. Günüm regle muhtemelen 3 ya da 4 gün kaldıPeki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
Ben de bugün erken gebelik testi yaptım benim de negatif.. Bat a 4 gün var ama döneceğini sanmıyorum.
Benim aşılamanın 11. Günü regle muhtemelen 3 gün kaldı malesef değişme ihtimali yokHemen ümidinizi kaybetmeyin iğne etkisi demekki yeni geçmiş pozitife dönme şansı var regle de dağlar var zaten
Ümidsiz olmayın siz yinede Allah büyük herşey olabilir inşallah bebeğiniz sizinledirBenim aşılamanın 11. Günü regle muhtemelen 3 gün kaldı malesef değişme ihtimali yok