2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Şıcak su torbası iyi gelmiyor diye biliyorum çünkü spermler soğuğu severlermiş diye birşey duymuştum onun yerine ayaklarına koyman daha iyi olabilir veyatta ayaklarını sıcak tur her zaman çorapla patik giy

Ben adetten 5 gün önce oldum ilk defa ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyecem
Bende dün sipariş verdim bende sadece yumurtlamam lluyormu diye aldım meraktan o da nasip artık
[/QUOTE]
Bende 2 gün önce sipariş verdim bugün geldi büyük ihtimalle pazartesi yada salı biter benim regl deneyecem bende merak ettim yumurtlamayı nasip bakalım bi kaç kişiden şey duydum gebelik olmadan önceki ay regl erken olunuyormuş

Bende dün sipariş verdim bende sadece yumurtlamam lluyormu diye aldım meraktan o da nasip artık
Bende 2 gün önce sipariş verdim bugün geldi büyük ihtimalle pazartesi yada salı biter benim regl deneyecem bende merak ettim yumurtlamayı nasip bakalım bi kaç kişiden şey duydum gebelik olmadan önceki ay regl erken olunuyormuş
[/QUOTE]
İnşallah doğru bilgidir

22 Ekim 17 Kasım
Ovulasyon pik tarihi 7kasim

Günde elli kere giyip çıkarıyorum şu bir jsc gündür Bir üşüme bir sıcak basıyor ama sıcak su torbasını ayaklarıma koymak mantıklı olur teşekkür ederim fikrin için

İnşallah doğru bilgidir
[/QUOTE]
Amin haberleşiriz yine güzel haberlerle amin

Eldorin
Beni de ekler misiniz
sat 3 kasım bat 5aralık ovülasyon testi yapmıyorum
2 ay letu kullandım yumurtam çatlamadı
Bu ay da letu kullanıyorum,doktorum çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi
Perşembe doktor randevum var
Nisanda bebeğimizi kalbi durması sebebiyle kaybetmiştik
İnşallah hepimiz bu sene evlatlarımızı kucağımıza alırız

Ay kızlar bat 15 Kasım benim, erken gebeliği beklenen adet günü adet olmazsam hemen yapayım mı yoksa bir kaç gün geçsin mi heyecanlandım
Yap bence canım
amin inşallah

Beni hatırladın mı canım bu ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra kanamam başladı ve gitti ama ara vermiyorum.
Sat.01.11.2024
Bat:01.12.2024

S sevgsssss canım pik gördün mü
Bende hala yok bugun 15.gündü. Genelde 15-16. Günler yumurtladıgımı sanıyorum. Daha önce 17 falanda olmuştu. Teste devam bakalım ..

Eldorin dünya gözüyle şu piki bi görseydm

Pik görmedim canım . Dün doktora gittim kist gitmiş mi diye baktı kist yok dedi. 15 mm yumurtan olmuş dedi. 14. Gündü dün 16 18 20 ilişki olsun o arada çatlar dedi sadece bekliyorum bakalım pik yok hala

kızlar folik asit dışında multivitamin,inostol gibi takviyeler kullanan var mı? Neler kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…