Teşelkür ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindim
ABLA SEN YUMURTLAMA İÇİN OLAN MASAJI UYGULADIN MI NE ZAMANA KADAR OLUYO
Yerleşme kanaması bide baş ağrısı belirtiler bide emar olmasa adetimi beklerdim
Yumurtlama görene kadar adet bittikten sonra baslıyorsun. Ben bu ay denedm cidden gördüm yaABLA SEN YUMURTLAMA İÇİN OLAN MASAJI UYGULADIN MI NE ZAMANA KADAR OLUYO
Çoook teşşkürr ederimAy hadi hayırlı olsun çok yeni daha inşallah sağlıkla ilerler
Benim sol tarafımda kist varmış canım sadece sağ tarafımamı yapsam soğan kürü deneyeyim dedim ilk 10 günYumurtlama görene kadar adet bittikten sonra baslıyorsun. Ben bu ay denedm cidden gördüm ya
Ben yapmadım canım ama çok fayda sağlayan duydumABLA SEN YUMURTLAMA İÇİN OLAN MASAJI UYGULADIN MI NE ZAMANA KADAR OLUYO
Olsun iyi yapmışsınYerleşme kanaması bide baş ağrısı belirtiler bide emar olmasa adetimi beklerdim
Soğan kürü dene önce kist varsa elleme benceBenim sol tarafımda kist varmış canım sadece sağ tarafımamı yapsam soğan kürü deneyeyim dedim ilk 10 gün
Benim belirtilerimle aynı sok ksık agrısı baş ağrısı halsizlik 12: günümKızlar çatlamanın 12. günü
şiddetli sol kasık ağrısı
iştahsızlık halsizlik var hasta oluyorum galiba onla alakalı
regl gelecekse de gelsin bu ağrı nedir ya
Daha erken kuzum ben her değerlendirdikten sonra aynı belirtileri yaşadımKızlar ben pztesi yumurtlama gördüm salı çatladı desek. Kasıklarımda batma var ufak ufak belirti mumkunmu baska bişeymidir
Canım ben üç gün erkenden regl oldum artık nasip önümüzdeki aya buradan devam edilecek mi diğer gruba geçtim ama burayida takip ediyorum ona göre silebilirsin
Evet en iyisi kan vermek canım hsgden görürler, inşallah bebişin seninledirKızlar beni de gruba ekler misiniz 3 senelik evliyim 4. Yıla girdik artık bebiş istiyoruz. Ovulaston testi yaptım 25 kasım yumurtlama tarihimdi öncesi sonrası değerlendirdik. Adetim de 2 gün geçti ama negatif çıkıyor. 9 kasım akşamı regl olmuştum. Yine 9 aralık olmam gerekli ama tam olarak kan testinde mi çıkar
Yumurtlama haftası ağrılar olabiliyor gebelik belirtisi için çok çok erkenKızlar ben pztesi yumurtlama gördüm salı çatladı desek. Kasıklarımda batma var ufak ufak belirti mumkunmu baska bişeymidir
Of benim de ya çok saçma ama regl olacakmışım gibi ağrı girdi eve zor attım kendimi ama daha yeni bitti yumurtlamaKızlar ben pztesi yumurtlama gördüm salı çatladı desek. Kasıklarımda batma var ufak ufak belirti mumkunmu baska bişeymidir