Bende öyle düşünüyorum pazar günü evde test yapıcam tekrar koyulaştı 19 una doktoruma randevu aldım gidicemCatlatma ignesi oldugumda Dr 14. Gün kan ver diyordu 2 Gün daha bekle test yap eğer koyulasma varsa kan ver bence. Bu ilaç olayı bünyeye göre değişiyor 15. Gün bile silik çıkıyordu benim yalancı pozitif veriyordu. En temizi kan vermek tedavi olurken 14. Günde
Bende seninle aynıyım sol kasigimda batma var bugün otobüste bir abiden çok kötü oldum sigara içmişti akşam donerkende yolda elim ayağım boşaldı zor oturdum inş vardırKızlar ben pztesi yumurtlama gördüm salı çatladı desek. Kasıklarımda batma var ufak ufak belirti mumkunmu baska bişeymidir
Yaa gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah tebrik ederimBebişim geliyorhala inanamıyorum… doktorumla konustum bugün, bhcg baktırıp sonucunu gönder ona göre ilk muayeni planlayalım ama bu teste göre hamilesin dedi yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gideceğim. İlk aşılama denememizdi o yüzden o kadar umutsuzdum ki. Dua edin bana her şey yolunda ilerlesin lütfen
Çok teşekkür ederim inşallahYaa gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah tebrik ederim
Regl erken gelen ve ara ara çok açık kahve lekelenen oldu muMrb kizlar bende 29 kasimda basladim mfk takviyelerine. Bu takviyelerle hamile kalan oldumi
Ay yok kuzum ya hala lekelenmeler devam ediyor bitmedi biPapatyaaa sen başladın mı denemelere :)
Bence en güzelini yapıyorsun inşallah pozitif çıkarBende öyle düşünüyorum pazar günü evde test yapıcam tekrar koyulaştı 19 una doktoruma randevu aldım gidicem
Sen napiyosun ne durumdasınPapatyaaa sen başladın mı denemelere :)
Bencede yeni bi döngüyle dahs iyi olur reglden sonra. Buarada sizin hamilelik takviminiz duruyor halaAy yok kuzum ya hala lekelenmeler devam ediyor bitmedi bidolayısıyla ilişki de olmuyor. Temizlendim zannedip 1 kez oldu sadece bu ay. Kurtaj olali 27 gün oldu bakalım regl olmayı bekliyorum başka türlü kurtulamayacagim bence bu lekelenmelerden
Ben adete 1 hafta kala basladim adetimi etkilemedi o bi hafta icinde bat 27 aralik ben 29 kasimda basladimRegl erken gelen ve ara ara çok açık kahve lekelenen oldu mu
Heyecanlı takviye vitamin de kullanıyorum bakalım cok umutluyum ilk ay mi olur 2. 3. Ay .mi olur bilemem nasip kismetHellööğğğ batı 22-23-24 Aralık olanlar nasılsınız nasıl geçiyor günler
Yumurtlama takibi yaptınızmı ne zamandıHeyecanlı takviye vitamin de kullanıyorum bakalım cok umutluyum ilk ay mi olur 2. 3. Ay .mi olur bilemem nasip kismet
İnşallahBencede yeni bi döngüyle dahs iyi olur reglden sonra. Buarada sizin hamilelik takviminiz duruyor hala
Bat 22si ama şu an gaz sancısından ölüyorum kızlar önereceğiniz bişey var mı sırtıma vurdu ağrısı valla çok kötüyüm rezene yapıyorum şimdiHellööğğğ batı 22-23-24 Aralık olanlar nasılsınız nasıl geçiyor günler
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederimBebişim geliyorhala inanamıyorum… doktorumla konustum bugün, bhcg baktırıp sonucunu gönder ona göre ilk muayeni planlayalım ama bu teste göre hamilesin dedi yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gideceğim. İlk aşılama denememizdi o yüzden o kadar umutsuzdum ki. Dua edin bana her şey yolunda ilerlesin lütfen
Birseyler yaptım ama oldu mu bakar mısın rica etsemBencede yeni bi döngüyle dahs iyi olur reglden sonra. Buarada sizin hamilelik takviminiz duruyor hala
Teşekkür ederim en azından kesin olucakBence en güzelini yapıyorsun inşallah pozitif çıkar