2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bende öyle düşünüyorum pazar günü evde test yapıcam tekrar koyulaştı 19 una doktoruma randevu aldım gidicem

Kızlar ben pztesi yumurtlama gördüm salı çatladı desek. Kasıklarımda batma var ufak ufak belirti mumkunmu baska bişeymidir
Bende seninle aynıyım sol kasigimda batma var bugün otobüste bir abiden çok kötü oldum sigara içmişti akşam donerkende yolda elim ayağım boşaldı zor oturdum inş vardır

Bebişim geliyor hala inanamıyorum… doktorumla konustum bugün, bhcg baktırıp sonucunu gönder ona göre ilk muayeni planlayalım ama bu teste göre hamilesin dedi yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gideceğim. İlk aşılama denememizdi o yüzden o kadar umutsuzdum ki. Dua edin bana her şey yolunda ilerlesin lütfen

Eklentiler

• IMG_7806.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 18
Yaa gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah tebrik ederim

Papatyaaa sen başladın mı denemelere :)
Ay yok kuzum ya hala lekelenmeler devam ediyor bitmedi bi dolayısıyla ilişki de olmuyor. Temizlendim zannedip 1 kez oldu sadece bu ay. Kurtaj olali 27 gün oldu bakalım regl olmayı bekliyorum başka türlü kurtulamayacagim bence bu lekelenmelerden

Bencede yeni bi döngüyle dahs iyi olur reglden sonra. Buarada sizin hamilelik takviminiz duruyor hala

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…