Canım benim öncelikle başın sağolsun. Bebek kaybetmek ne demektir iyi bilirim. Ama maalesef biz kadınların kaderinde var bu, kaçış yok... Bak daha yeni denemelere başlamışsınız tekrardan. Bende bu ay ovulasyon testiyle denedim olmadı. Bir sürü insan bizim gibi. Ama olmayacak diye birşey yok tabiki. Yaşın daha çook genç, mutlaka ki çocuklarınız olacak, buna zamanınız çok var. Elbette olacak, şimdi en sorunlu insanların bile bebeği oluyor gelişmiş tıpla. Ki sizin sorununuz bile yok. O yüzden hiç üzme kendini ve bebeğini bekle derimTemmuzda kurtaj oldum maalesef kalp atışı olmadığı için 9 haftalik. Sonra 2 ay korunun dedi doktorumuz sonra devam edebilirsiniz dedi. Ama olmadı. 26 yaşındayım. Bu ay ovu testiyle çok güvenmiştim ama madi işte.
Çatlatma ipnesinden olacağını sanmıyorum 12. Gün olmuş umarım kuruma çizgisi değildir yarın sabah tekrarlayın benceGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
Catlatma ignesi oldugumda Dr 14. Gün kan ver diyordu 2 Gün daha bekle test yap eğer koyulasma varsa kan ver bence. Bu ilaç olayı bünyeye göre değişiyor 15. Gün bile silik çıkıyordu benim yalancı pozitif veriyordu. En temizi kan vermek tedavi olurken 14. GündeGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
Bu ay böyle salacagin için gelecek ay pozitif diye geleceksin foruma bak demisti dersinEldorin ben adet oldum bugün, silebilirsin listeden :) Umarım bekleyenlerin pozitif gelir
Ben aralık ayı hiç takip etmeyeceğim, çünkü eşimin ailesi gelecek 20 gün falan kalacaklar bizde, yılbaşını da birlikte geçireceğiz falan. Denemelere bile zaman fırsat olmayacağını düşünüyorum :) sonraki aylara toparlanırsam artık kısmet...
Kızlar bir şuna bakın da valla son testim artık ovü testini de bırakacam
30 ovulasyon+2 ultra hızlı gebelik testiydi benimkinde çıkan. Seçtiğin pakete göre değişiyor da olabilirkızlar innovitanın gebelik testleri erken test mi bu ovülasyonla beraber gelenlerden bahsediyorum
Canım ben de böyle öğrendim ilk 5-10 dk negatifti 2 saat sonra bakınca pozitifi gördüm. İğne işlerinden hiç anlamıyorum ben yani böyle bir etkisi var mı bilmiyorum ama bu test pozitif görünüyor.Günaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
amh değerinin yükselmesi mümkün değilmiş her yerde öyle yazıyor bu yüzden ilk amh testinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Fsh için internetten aldığım bir bitkisel kür kullandım, aslan pençesi çayı içtimBu nasıl olduu? Benimde fsh yüksek amh düşük
Çatlama olması için daha silik olması lazımm diye biliyorum hiç kullanmadım yine de kullananlar daha iyi bilir canım akıntın var mı kiYa allah rızası için biri çatlama olmuş mu olmamış mı bir yazsın
Papatyaaa sen başladın mı denemelere :)Bu ay böyle salacagin için gelecek ay pozitif diye geleceksin foruma bak demisti dersin
Bugün yokÇatlama olması için daha silik olması lazımm diye biliyorum hiç kullanmadım yine de kullananlar daha iyi bilir canım akıntın var mı ki
Canım bu süreci daha rahat geçirmek için psikologla görüşmek ister misin ? Ben öyle yapacağım hatta yarına randevum var. Bence sen de düşünmelisin böylece hem psikolojik hem fizyolojik olarak daha az zarar görmüş olursun. Belki sabır etmek konusunda yardımı olabilir. Ve en çok buna ihtiyacımız olacak çünkü hamile kalsak bile bu süreç bolca beklemeyi ve sabırlı olmayı gerektiyor. Gelecekteki bebeğimizin iyiliği için de psikolojik olarak güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum.Bugün yok