Teşekkür ederim Rabb'im hepimize nasip etsin inşallah canımTebrik ederim
Pazartesi yaptığımda 5 gün vardı canım bugün 3 gün kaldı. Ama yine de çıkmayabilir belki geç yumurtlamışımdır. Regl gelene kadar umut varYap bence çıkabilir ama çıkmazsa üzülme daha 5 gün daha var
Hayırlı olsun
Umarım güzel haberler alırız yarın test yapsam çok mu erken olur?
Benim net bi tek çizgi çıktı kızlar sizden güzel haber bekliyorumİnşallah güzel haberlerle gelirizbeni de etiketleyin test fotosuna
Tebrikler canımTeşekkür ederim Rabb'im hepimize nasip etsin inşallah canım
Ben bugün okuldan çıkınca kan vereceğim kaset testlere güvenim yok pek. Sağlık ocağı olduğu için sonuç yarın çıkar. Siz beni etiketleyin mutlaka. İnşallah meleklerimiz bizimledir ❤İnşallah pozitifi görürüztest fotosu atınca etiketleyelim
ben takip etmedim, emin değilim o yüzden kan vermek istemiyorum. delik deşik oluyor sonra. hayırlısı inşallah çıkarGünaydın canım. Saat 2 gibi gidip kan vereceğim sonuç da yarın çıkar. Keşke kan verseydin daha kesin sonuç. Hakkımızda hayırlısını diliyorum ben de kendimden hiç ümitli değilim
bende beklicem nasılsa çıkmıyor :)Kızlar ben erkende olsa test yaptım ama negatif adet gününü beklerim artık. Heyecana gerek yok
Dediğin gibi varsa zaten çıkar, ben de bıktım kan vermekten her ay ayrı bir hüsran. Kaset test negatif çıksada sürekli ya hatalıysa diye kafa yoruyorum yine en kesini kan. Allah yüzümüze gülsün ne diyeyim zor süreçlerben takip etmedim, emin değilim o yüzden kan vermek istemiyorum. delik deşik oluyor sonra. hayırlısı inşallah çıkar
Adete kaç gün var canımKızlar ben erkende olsa test yaptım ama negatif adet gününü beklerim artık. Heyecana gerek yok
Evet çok erkenmiş daha ümit var hakkında hayırlısı inşallahUygulamaya göre 9 gün belirti yaşadığım yumurtlama gününe göre 7 gün var daha çoook erkenramses09
Evet çok teşekkür ederim umarım hepimiz hakkında hayırlısı olan olurEvet çok erkenmiş daha ümit var hakkında hayırlısı inşallah