2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşallah pozitifi görürüz test fotosu atınca etiketleyelim
Ben bugün okuldan çıkınca kan vereceğim kaset testlere güvenim yok pek. Sağlık ocağı olduğu için sonuç yarın çıkar. Siz beni etiketleyin mutlaka. İnşallah meleklerimiz bizimledir ❤

Günaydın canım. Saat 2 gibi gidip kan vereceğim sonuç da yarın çıkar. Keşke kan verseydin daha kesin sonuç. Hakkımızda hayırlısını diliyorum ben de kendimden hiç ümitli değilim
ben takip etmedim, emin değilim o yüzden kan vermek istemiyorum. delik deşik oluyor sonra. hayırlısı inşallah çıkar

ben takip etmedim, emin değilim o yüzden kan vermek istemiyorum. delik deşik oluyor sonra. hayırlısı inşallah çıkar
Dediğin gibi varsa zaten çıkar, ben de bıktım kan vermekten her ay ayrı bir hüsran. Kaset test negatif çıksada sürekli ya hatalıysa diye kafa yoruyorum yine en kesini kan. Allah yüzümüze gülsün ne diyeyim zor süreçler

kızlar aranızda cyclo progynova kullanan var mı? Doktor kistlerim için verdi acaba gerçekten etkili bir ilaç mı? Bi de gebeliğe engel değilmiş bu ilacı kullanırken gebe kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…