kesinlikle öyle Rabbim ne verirse hayırlısını versin herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olsun buna şükür dediğim gibi adet olmakta bi nimet nice adet olamayan arkadaşlarımız var Allah onlarında yardımcısı olsun inşAllahCanım herkesin bünyesi aynı değil tabi, bu işler hep kısmet işi. Oglumdan 2 yıl sonra yeniden hamile kaldım düşük yaptım yine kürtaj oldum 1 yıl geçti bak daha yeni kendime geldim.
Allah bizlere sağlık.afiyet versin. En azından bir tedavi başlama sansiniz varher işte bir hayır vardır.
yaa çok geçmiş olsun her şerde vardır bir hayır Rabbim sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin inşAllahTeşekkür ederim15 inde oldum yani 10 gün oldu
Şimdi msjini gördüm de eylülde senin de kürtaj olmuş geçmiş olsun.. önceki gebelik nasıl olmuştu doğal yolla miydi? Amin hepimizeyaa çok geçmiş olsun her şerde vardır bir hayır Rabbim sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin inşAllah
Canım benim bir önceki gebeliğim çok olayliydi ya valla. Planlamadan kazayla hamile kaldım. Eşim istemedi, annem istemedi ben bakamam dedi. Ben de dedim ki hicbirinize ihtiyacım yok ben bakarım tek başıma dogurcam bı cocugu eğer o da gelmek isterse.kesinlikle öyle Rabbim ne verirse hayırlısını versin dediğim gibi adet olmakta bi nimet nice adet olamayan arkadaşlarımız var Allah onlarında yardımcısı olsun inşAllahsiz en son kürtajınızdan sonra ne kadar korundunuz be kadar sürede haamile kaldınız yanlış anlamayın insan merak ediyo
evet kürtaj oldum bende eylülde ilk gebeliğim doğal yolla oldu 2 sene sonunda bu son kürtajımda doğal yolla oldu korunmayı bıraktık ilk ayda ama oğlumda korunmadık 2 sene sonra olduŞimdi msjini gördüm de eylülde senin de kürtaj olmuş geçmiş olsun.. önceki gebelik nasıl olmuştu doğal yolla miydi? Amin hepimize
dayanalım bence.. bilmiyorum zaten regl olmazsam yapabilirim bir heveslenirim gibi geliyor ama. Şimdi kasıklarımda bir ağrı başladı regl ağrısı gibi..Ben de yaa.. negatif görürsem üzüleceğim gibi geliyor, garip belirtiler hissediyorum eger negatifse saftirikligim kendi kendimw gelin guvey olmamdan utanacagim hahahhh. Bat 30 Kasım gecikmeyi bekleyeyim diyorum dayanabilirsem
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bu kezevet kürtaj oldum bende eylülde ilk gebeliğim doğal yolla oldu 2 sene sonunda bu son kürtajımda doğal yolla oldu korunmayı bıraktık ilk ayda ama oğlumda korunmadık 2 sene sonra oldu
biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım neticede Allahın dediği oluyo tabiki de bende eylüldeki kürtajımda ilk ayda hamile kaldım kendim bile şok oldum ve o ay taşınıyoduk toplamda 2 yada 3 ilişki oldu oğlumda 2 sene sonra hamile kalfığım için hiç hemen hamile kalacağıma ihtimal vermiyodum ne yumurta takibi ne başka bişey yapmadım ama sağlıkla ilerlemedi malesef bazen aklıma geliyo çok üzülüyorum ama yiyecek ekmeği yokmuş Allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin diyorum . sizede çok geçmiş olsun yazılanı yaşıyoruz buna şükür diyelim şimdiki bebeğinizi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızCanım benim bir önceki gebeliğim çok olayliydi ya valla. Planlamadan kazayla hamile kaldım. Eşim istemedi, annem istemedi ben bakamam dedi. Ben de dedim ki hicbirinize ihtiyacım yok ben bakarım tek başıma dogurcam bı cocugu eğer o da gelmek isterse.
8. hafta gittim kontrole kalp atışı vs duyduk her şey yolunda. Bir sonraki kontrolüm de 11/12 hafta arası. Kontrolümden bir gün önce minicik çizgi şeklinde pembe kan gördüm akintimda. Acile gittim kalp atışı yok kese bozulmuş
İkili teste gideceğim.gun kürtaj olmaya gittim.
İşte 10 ay sonra denemeye başladık tekrar. 1 yıl sonra da hamile kaldım.
Tabi hala endiselerim var kaygılarım var. Bu bebek de gider mi diye ara ara geliyor aklıma. Ama bağ kurmami engellemesine izin vermiyorum. Allah'ın takdiri. Eğer gelmek isterse çok hazırım, çok istiyorum, şimdiden çok seviyorum. Gelmek istemzse de ben onu zaten hep ruhumun bir parcasi olarak sevmeye devam edicem kontrol edebileceğim.bir şey degil. Her şey kabulum
yani yaşım 38 biraz yaş faktörüde etkiliyo beni bitane oğlum var 4 yaşında bitane daha kardeşi olsun istiyoruz ama ben şimdi hamile kaldam 39 da doğurcam vs yaş ilerliyo yani o yüzden yaşım genç olsa çokta takılmam açıkçasıİnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bu keztedaviye başlama nedenini merak ettim de kendi isteğinizle o zaman sanırım
yani bunun cevabını yumurta takibiyle alabilirsin anca bence sen testlerini yapmaya devam et istersen ama ilk reglinde bi dr a git yumurtaların takip edilsin büyüyomu kendiliğinden diyeKızlar ben pcosum var kasıklarımda yumurtlama ağrısı yaşıyorum göğüslerim hassas reglimin 18. Günündeyim hala yumurtlama göremedim ovulasyon testinde acaba yumurtalarım büyümeden mi çatlıyor geçen ay da göremedimdevam edeyim mi testlere
yani benim yarın dr a gitme amacım hem kontrol hemde bakalım dr um ne yorum yapacak belkide denemeye devam et bi kaç ay daha diyecek henüz bilmiyorumİnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bu keztedaviye başlama nedenini merak ettim de kendi isteğinizle o zaman sanırım
En azından Bi oglunuz var bunu düşününyani yaşım 38 biraz yaş faktörüde etkiliyo beni bitane oğlum var 4 yaşında bitane daha kardeşi olsun istiyoruz ama ben şimdi hamile kaldam 39 da doğurcam vs yaş ilerliyo yani o yüzden yaşım genç olsa çokta takılmam açıkçası
Hayırlısı olsun inşallahyani benim yarın dr a gitme amacım hem kontrol hemde bakalım dr um ne yorum yapacak belkide denemeye devam et bi kaç ay daha diyecek henüz bilmiyorum
tabiki öyle buna şükür her zaman şükür sebebim Rabbim sizede hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda inşAllahEn azından Bi oglunuz var bunu düşününben de 33 Olcam yakında. İlk gebelikti kaybettim
Amin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizetabiki öyle buna şükür her zaman şükür sebebim Rabbim sizede hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda inşAllah
Zar zor bekledim, negüzel hergün yapSenin yakınmış bak ben senin yerinde olsaydım kırk tane test yapardım dayanamayıptest aldım 8 tane 8 gün kaladan başlıcam
Benimde çok kasık ağrılarım var regl ağrısı gibi, göğüsler iyice şişti. Herzamanki regldeki gibi. Sadece dün ve bugün çok aşırı midem bulandı, kusacak kadar. Sadece o düşündürüyor beni. Bakalım, yarın yapacağım negatif çıkarsa cumayı bekleyeceğim, adetim geçikirse tekrar yapıcağım. Senin yumurtlama daha geç olmuştur belkiBenimde bat 30 .Kasik batmalarım var regl olacağım sanirim .Bugün hormon testleri verdim .Progesteron 7.15 bu yumurtladığımı mı gösteriyor doktorla konuşamadım henüz kafam çok karisti .Ovulasyonda koyulugu 17 ve 23 kasımda gördüm ama tam da koyu değil gibi ne zaman test yapsam .