- 29 Temmuz 2024
- 278
- 105
Bizim bar tarihlerimiz yakındı bende hala yumurtlama göremedim ya kaç gün olduMerhaba kızlar ovulasyon testimi değerlendirir misiniz en alttakini az önce yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bar tarihlerimiz yakındı bende hala yumurtlama göremedim ya kaç gün olduMerhaba kızlar ovulasyon testimi değerlendirir misiniz en alttakini az önce yaptım
Canım ben en son 9 kasımda regl oldumBizim bar tarihlerimiz yakındı bende hala yumurtlama göremedim ya kaç gün oldu
8 Kasım benimdeCanım ben en son 9 kasımda regl oldum
Erken yapmamışsın aslında Sat ve pik günlerimiz aynı ben geçen hafta Cuma günü erken gebelik testinde Pazar da kandan resmen öğrendimEldorin 22 Ekim ilk adet günüm 7 Kasım ovulasyon pik günüm tahminime göre Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım sabahda gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi yada Allah korusun kiste dönüşmüş olabilirmi kafamda deli sorular arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum size.. kimyasal gebelik olduğu zaman regli ne zaman olur. Sizin iğneden kaç gün sonra olmuştu acebaHayır operasyona gerek yok kimyasal olunca sadece testlerde ve kan testimde bthcg çıkıyor kese olmuyor bebek tutunamıyor normal regle atılıyor normal regl oluyormussun gibi oluyor bunu çoğu kadın bilmeden bile yaşıyor belkide değildir inşallah sağlıkla ilerler öyleyse bile sağlık olsun yakın da olur benim 4.iğne tedavim hep olumsuz bugün de gecikmemin 3.gününde regl oldum hayırlısı böyleymiş
Allah gönlünüze göre versin inşallah önümüzdeki ay olur. Sanırım çok stres yapıyoruzBugün Regl oldum maalesef güncellermisiniz bat 21 Aralık.
İğne olduğum zaman kimyasal gebelik olmamıştı kimyasal gebeliğim geçen sene oldu benim regl günümden bir buçuk hafta sonra olmuştu üzülmeyin belki sağlıklı ilerler eğer kimyasal sa bir iki haftaya regl olursunuz korkulacak bişi değil merak etmeyinKusura bakmayın bir şey sormak istiyorum size.. kimyasal gebelik olduğu zaman regli ne zaman olur. Sizin iğneden kaç gün sonra olmuştu aceba
Kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum size.. kimyasal gebelik olduğu zaman regli ne zaman olur. Sizin iğneden kaç gün sonra olmuştu aceba
Amin inşallah stresde etkiliyor tabiAllah gönlünüze göre versin inşallah önümüzdeki ay olur. Sanırım çok stres yapıyoruz
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinİğne olduğum zaman kimyasal gebelik olmamıştı kimyasal gebeliğim geçen sene oldu benim regl günümden bir buçuk hafta sonra olmuştu üzülmeyin belki sağlıklı ilerler eğer kimyasal sa bir iki haftaya regl olursunuz korkulacak bişi değil merak etmeyin
Merhaba kızlar ovulasyon testimi değerlendirir misiniz en alttakini az önce yaptım
Ayyy inşallah canım değeelendireceğimKoyulaşmaya başlamış yarın pik olur bence (bende genelde öyle olur) bugünü değerlendir
Koyulaşmada mı olmadı bende bekliyorumBizim bar tarihlerimiz yakındı bende hala yumurtlama göremedim ya kaç gün oldu
Teşekkür ederimhayirli olsun insallah hangi testi yaptiniz ve silik miydi cizgi?
Merhaba regl döngünüz kaç gün acaba? Ben de en son 9 kasımda regl oldum ve 27-28 gün döngüm. Uygulamaya göre bugün yumurtlama gösteriyor o yüzden size de sormak istedimCanım ben en son 9 kasımda regl oldum
Bende 7 Kasım pik gördünüz mü8 Kasım benimde
Beta kaç çıktı cnm? Kısmet tabı
Döngüm 30-32 gün canım ama geçen ay 20 gün geç adet oldum o yüzden bende kestiremiyorum ne zaman regl olurum bilmiyorum ovulasyon testi yapıyorum her gün saat 20 de yapıyordım bugün evdeydim öğlen 12 de yaptım en alttaki testi akşam 8 de tekrar yapacağım sende yumurtlama belirtisi oluyor mu canım mesela benim akıntım oluyor ordanda anlıyorum az çokMerhaba regl döngünüz kaç gün acaba? Ben de en son 9 kasımda regl oldum ve 27-28 gün döngüm. Uygulamaya göre bugün yumurtlama gösteriyor o yüzden size de sormak istedim
Eldorin baktır canım ben dün doktorumu aradım pazar öğrendim dedim direk 2.kanı sordu baktırmadım henüz 2.ye diyince hemen baktırıyosun dediDaha baktirmadim canım. Bir hafta sonra falan baktiracagim
Ben bir ara ovülasyon testi çok kullandım aynı sizin son testiniz gibi olduktan sonra pik yapıp çatlıyordu muhtemelen sizin de yarın falan çatlar diye düşündüm benim hiç akıntım yok. Tek belirtim hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı. O bel ağrısı çok farklı oluyor ben de ordan anlıyorum bugün ve yarın iyi değerlendirmem gerek umarım istediğimiz sonuçları alırız yaaDöngüm 30-32 gün canım ama geçen ay 20 gün geç adet oldum o yüzden bende kestiremiyorum ne zaman regl olurum bilmiyorum ovulasyon testi yapıyorum her gün saat 20 de yapıyordım bugün evdeydim öğlen 12 de yaptım en alttaki testi akşam 8 de tekrar yapacağım sende yumurtlama belirtisi oluyor mu canım mesela benim akıntım oluyor ordanda anlıyorum az çok