2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

7 Kasım pik gunumdu ertesi gün siliklesmisti normalde bu kadar uzun sürmez adetim 23/26 gün arasi adet olurdum bu defa geç yumurtlama oldu

Dünkü yaptığım testin markasını hatırlamıyorum testi yaptığımda negatifti yaklaşık yrm saat bı saat sonra silikte olsa ikinci bı çizgi vardı oyuzden birazda umutlaniyorum
Canım pik 7 ve 8i çatlamaysa 22si gibi son adet tarihin olması lazım ❤️ inşallah gebeliktir 🥰

Regl gecikmemin 3 .günü çatlatma iğnesi 17.gün üstteki test akşam alttaki sabah yaptığım test sabahkinde çok çok silik gördüm ben yine negatife yorumladım 3 gun gün gecikmeye göre çok belirgın olması gerekmiyormuydu sizin yorumunuz nedir ?

Eklentiler

• 0753769B-3792-4D18-BE36-311773C6FEFE.jpeg
    0753769B-3792-4D18-BE36-311773C6FEFE.jpeg
    150,1 KB · Görüntüleme: 24
Regl gecikmemin 3 .günü çatlatma iğnesi 17.gün üstteki test akşam alttaki sabah yaptığım test sabahkinde çok çok silik gördüm ben yine negatife yorumladım 3 gun gün gecikmeye göre çok belirgın olması gerekmiyormuydu sizin yorumunuz nedir ?
Canım testler negatif gibi alttakinde ben de çok silik bir çizgi gördüm ama pozitif diye düşünmemek lazim ❤️ daha belirgin olması lazım bence iki gün daha sabret tekrar test yap. Eğer pozitifse harika ama daha da regl gelmezse bir doktora görün bence ❤️

Canım testler negatif gibi alttakinde ben de çok silik bir çizgi gördüm ama pozitif diye düşünmemek lazim ❤️ daha belirgin olması lazım bence iki gün daha sabret tekrar test yap. Eğer pozitifse harika ama daha da regl gelmezse bir doktora görün bence ❤️
Tabiki tam çizgiyi görene kadar pozitif diye düşünmedim regl gecikmem olduğu için sizlerden de yorum almak istedim yarın kan vericem iki üç günede kontrole gidicem olmazsa birdahaki aylara inşallah 😌

Tabiki tam çizgiyi görene kadar pozitif diye düşünmedim regl gecikmem olduğu için sizlerden de yorum almak istedim yarın kan vericem iki üç günede kontrole gidicem olmazsa birdahaki aylara inşallah 😌
İnşallah gebesindir 🙏 yarın bize güzel haberler getir ❤️

Sağol canım devam edeceğim şu an 17. güne girdim ama belki de geç yumurtlama olur. Ya da attığım test yumurtlamaydı bakalım değerlendirdim artık nasip🤷🏻‍♀️
Sen yine de bir dolu bir boş yap her ihtimale karşı 2 saat önce sıvı alma çişini yapma tut.

Günaydın güzeller ☀️ haftalık kontrol günü 🥳
Listemizi güncel tutalım ❤️
@aktuyybss
E elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
@nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
parla1212 parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
G gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh

Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir ❤️
Eldorin Eldorin Arkadaşlar ben adet oldum ayın 2 sinde hsg var devlette rapor çıkarıp tüp bebek yaptıran var mı hiç aranız da ne kadara maal oluyor acaba

Eldorin Eldorin Arkadaşlar ben adet oldum ayın 2 sinde hsg var devlette rapor çıkarıp tüp bebek yaptıran var mı hiç aranız da ne kadara maal oluyor acaba
Canım teşekkür ederim güncelleme için. Tabloda kalmak istiyor musun? Ona göre beklenen adet tarihini de yazarsan tabloyu guncelleyeyim ❤️

Kızlar sat tarihim 29 ekim sabah artı med testi ile test yaptım silik bile çıkmadı normalde benim hiç adet ağrım olmaz ama 2 gündür bel ve karın ağrısı var test te çıkmamış olabilirmi Bat tarihi 25 kasım bugün 26.günüm

Canm bişi sorucam sen testi yumurtlama gününe göre mi yapacaksın çatlama gününe göre mi
Kuzum benim kullandığım takvim bu ayın 30 unda 10 gün gösteriyor test yapabilirsin diyor ben ondan 1 2 gün önce başlarım. Ekstra bir değişim oldu mu sende bende bugün kabızlık var sende durum nedir ?

Kızlar sat tarihim 29 ekim sabah artı med testi ile test yaptım silik bile çıkmadı normalde benim hiç adet ağrım olmaz ama 2 gündür bel ve karın ağrısı var test te çıkmamış olabilirmi Bat tarihi 25 kasım
Artimed testlerine hiç güvenmiyorum kuzum o yüzden bence bekle gününü yada başka bir test daha yapmanı tavsiye ederim

Eldorin Eldorin beni etiketlememişsin ama ben yine de yazayım dedim🤣 bata üç gün var hamilelik belirtisi yok regl olunca yazarım yine bu ay da olmadı görüyo musun 😀

Günaydınmnn valla sırf zevkine test yaptım 😅tabi ki çıkmadı. Bat 1 aralık (gecikmezse)

X