2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben dün yaptın oğlanın doğumgününü yoğunluk bitince akıl oraya yoğunlaşmaya başladı hemen evet ya haklısın varsa zaten vardır erken öğrenmenin de hiçbir avantajı yok. Ya 5 gün önce ogrenmisim ha beş gün sonra

Beklicem bakalım
İyi ki test almadim kesin yapardım dayanamayıp.
Üzmek değil de ikna olmuyorum dur bakalım daha regl olmadım hala ihtimal var diyorum. O zaman da regl olunca daha büyük hayal kırıklığı oluyor kendi kendime işkence işte

bu arada başınız sağolsun.

O zaman en iyisi yapma kuzum bekle bişey kalmamış

ben bu aydan şöyle çok ümitlendim, bence ilk bebelerimizin doğum gününün aynı aya denk gelmesi ve bizim bu ayda tanışıp denk düşmemiz bile bi işaret bu ay o ay...

Hormon testleri temiz benim ama olmuyor. Amh yaptırmadım sadece ondan olabilir

Hormon testleri temiz benim ama olmuyor. Amh yaptırmadım sadece ondan olabilir
Amh önemli zaten o testi mutlaka ver ihmal etme geç değil burda tanıştığım arkadaşların çoğu senin yaşlarında gebe kalanlar oldu ama doktor kontrollerini ihmal etme doğal aktardan yumurta geliştirici karışımlar var onlardan dene

Almadım hiç aktardan soğan kürü deneyenler varmış belki onu yaparım. Vücudum ve beynim benimle dalga geçiyor sanki sabah adet olacak gibi ağrım vardı şiddetli şimdi sızı gibi azaldı

Almadım hiç aktardan soğan kürü deneyenler varmış belki onu yaparım. Vücudum ve beynim benimle dalga geçiyor sanki sabah adet olacak gibi ağrım vardı şiddetli şimdi sızı gibi azaldı
Belki yumurtlamadır benimde 4 gündür ağrım var yumurtlama ağrısı ben ona yoruyorum

Merhaba
merhaba kulübe yeni üye oldum
Sat 4 Kasım
Bat 6 Aralık

Bu ay ilk defa planlı gebelik düşünüyoruz. 2 yaşında oğlum var geçen sene eylülde zorunlu kürtajım oldu 6 ay spiral kullandım çıkardım ve korunmadık sadece ilişki günlerinde risksiz günlere göre hareket ettik, 2.çocuğa karar verince doktoruma gittim kürtajdan dolayı hemen rahim filmi istedi temiz çıktı. Film çekileli 9 gün oldu sadece 2 gün ilişki olmadı sonrasında doktorumun dediği tarihlerde devam ediyoruz 1 dolu 1 boş şeklinde. Daha önceki 2 gebeliğimde hiç beklenmedik zamanda olduğu için 6 haftalıkken öğrenmiştim şimdi planlı gidince çok garip hissediyorum

Eldorin Beni günceller misin.
Sat 18.11.2024
Bat 12.12.2024
Güncelledim canım
Merhaba canım hosgeldin. Kaybın için çok üzgünüm. İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

C
10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
CAnım yaptın mı bugün ben yaptım morelim bozuldu dün az çıkan bugün hiç yok umudum kırıldı 12 gün

kittenlyy

ben iyice gerildim sen kist deyince
32. gün oldu bugün hala aynı
Canım gerilme böyle arada olurmus kendiliginden geçer dedi doktor duphaston vermişti bana sonra kontrole gittim geçmişti
10 günde çıkar canım yumurtlama gününü kesin biliyorsan ben 7 günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle kan verdim 5.96 çıkmıştı
Hangi testtiki
ben bu aydan şöyle çok ümitlendim, bence ilk bebelerimizin doğum gününün aynı aya denk gelmesi ve bizim bu ayda tanışıp denk düşmemiz bile bi işaret bu ay o ay...
benim bebemde 20 kasım dogumgunu yaptm yeni kader ortagıyız resmen yaaa
Benm kasıklarda batma az az yokluyor. Bata 6 kaldı
Eldorin test yapma perileri geldi yaa yapmasakmı ne zaman yapsak kızlarrr

benim bebemde 20 kasım dogumgunu yaptm yeni kader ortagıyız resmen yaaa
Benm kasıklarda batma az az yokluyor. Bata 6 kaldı
Eldorin test yapma perileri geldi yaa yapmasakmı ne zaman yapsak kızlarrr

ay benimki de 22 ya vala periler bende de var baya ama bilmiyom ki çıkmazsa da kafa karışıklığı devam edecek diyeee

senin büyük bebiş kaç doğumlu canım

kızlar merhaba bi sorum olucak sizeeee
bu ay klomen kullandım ve kontrole gittiğimde tek yumurtam varmış ve 14
neden büyümedi diye çok strese girdim bunun için klomeni daha fazla mı kullanmak gerekiyor neden büyümemiştir hiçbir bilgim yok bilgisi olanınız varsa cevaplayabilir misiniz çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…