2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar aol kasıkta batma ağrı yaşadım bugün hep en sonki test bugüne ait çatlamış sanırım dünden daha açık rengi
Aynen benimde dündü pik bugün aşırı bı bat.a var sol kasıkta.düz durmaya geriye doğru esnemeye çalışınca çok fena aciyor.gaz sancısı gibide anlayamadim

Kız var ya bu ovulasyon testi beni çok fazla strese soktu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum çok garip hissediyorum
Bende aynısıyim kafayı yedim 18 gündür yapıyorum pik olmadı bı türlü hep yarın olucak gibi bı koyulukta ama olmadı çok strese soktum kendimi

Kızlar bakarmisiniz sondakini az önce yaptım hep böyle bugün yarın koyulasacak gibi ama bir türlü pik olmadı ne yapmam gerekiyo birakiyim mi

benim de son adet 21 ekim
beklenen 21 kasim eklerseniz sevinirim

Ben çatlatma iğnesi oldum 9.günüm bugün test yapmadım daha pazar günü ilk testimi yapmayı düşünüyorum şuan için kasık ağrım var biraz bu 4.cü iğnem her iğnede kasık ağrısı akıntım oluyor oyuzden belirtileri çok ayırt edemiyorum inşallah bu ay rabbim nasip eder

Benim de öyle canım bende 5 inde çatlatma iğnesi oldum

Benim dün bir kere beyaz akıntı geldi memişlerim hassat ve arada kramp giriyor yumurtalıklarıma
İnşallah tutunma belirtisidir benim iğneden bu yana akıntım devam ediyor göğüslerim de hassaslaştı iğneden dolayı ayırt edemiyorum her iğnede oluyor çünkü ilk iğnemi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…