Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Neyden korkuyorsun canım? Ne korkutuyor bu kadar seni?Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Bilmiyorum ki alttan muayene olmak beni korkutuyor çünkü hala ilişkilerimde zorlanıyorumNeyden korkuyorsun canım? Ne korkutuyor bu kadar seni?
Hormon testi yapılsın en azından. Muayeneden çekiniyorsan. Birde eşinin haberi var değil mi canım, bu konuda sana destek oluyor mu nasıl aranızBir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Canım halden anlayacak bir doktor bulablirsin hemen. Aynı zamanda cinsel terapist olan kadın doğum doktorları var. Ne kadar geciktirirsen hem ruh sağlığına hem de kadın sağlığına zarar vereceksin. Kaldı ki sadece alttan bakmıyorlar ki. Evlilik öncesi giden kız çocuklarının muayenelerini karından yapiyorlar öyle rica edersin öyle yapar bir doktor seni zorladı diye bütün doktorlar aynı şekilde davranmaya ak merak etmeBilmiyorum ki alttan muayene olmak beni korkutuyor çünkü hala ilişkilerimde zorlanıyorum
Yok ona bir şey söylemedim daha yeni evlendik biraz maddi sıkıntımız var o bunun stresindeyken bir de ben yük olmak istemiyorım bende yabancı bir şehirdeyim kimsem yok o yüzden sürekli sürekli sizleri darlıyorumHormon testi yapılsın en azından. Muayeneden çekiniyorsan. Birde eşinin haberi var değil mi canım, bu konuda sana destek oluyor mu nasıl aranız
Yok ona bir şey söylemedim daha yeni evlendik biraz maddi sıkıntımız var o bunun stresindeyken bir de ben yük olmak istemiyorım bende yabancı bir şehirdeyim kimsem yok o yüzden sürekli sürekli sizleri darlıyorum
Uzak mısınız yani eşinleYok ona bir şey söylemedim daha yeni evlendik biraz maddi sıkıntımız var o bunun stresindeyken bir de ben yük olmak istemiyorım bende yabancı bir şehirdeyim kimsem yok o yüzden sürekli sürekli sizleri darlıyorum
Yok canım ona söylerim doktordan korkuyorum belki de kötü bir şey duymaktanCanım benim bizi darlaman hiç sorun değil ki sadece söylediğimiz şeyler hep aynı doktora gitmen lazım. Biz sana burda testler üzerinden ne dersek diyelim doğru olmayacak çünkü.
Eşinin haberi olmadığı için mi doktora gitmekten cekiniyosun biraz da acaba?
Yok eşimle uzak değilim ben onu şehrine geldim ve burda hiç kimsem yokUzak mısınız yani eşinle
E peki regl olamadın sormuyor mu gebe misin ya da neden olmadı diye. Bunları paylaş bence eşinle. Maddi konuda sıkıntınız varsa ona yük olmak istemiyorsan e gebe kalırsan ne olacak be canım? Sürekli muayene olacaksın, hastaneye gideceksiniz zaten.Yok canım ona söylerim doktordan korkuyorum belki de kötü bir şey duymaktan
Sana böyle bir durumda duyabilecegin en kotu şeyi söyleyeyim canım yumurtan kist olmuş bir ay bu adet söktürücüyu kullan adetten sonra normal hayatına don diyecek. Şu an en kotu senaryon bu tatlımYok canım ona söylerim doktordan korkuyorum belki de kötü bir şey duymaktan
Hmm anladım canımYok eşimle uzak değilim ben onu şehrine geldim ve burda hiç kimsem yok
Negatif benim sat 3 Aralık Sat 3 ocakSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Ben zaten geç regl oluyordum kaç kere doktora gittim testler yapılfı hiç bir şey bulamadılar kistin bile yok dendi beslenme düzensizliğim vat yıllardır ondan dendi stresli bir hayatın var ondandir dendi ama kimse bir şey bulamadı bu ay da öylr oldu diye düşündü. Maddi açıdan zor durumdayız dediysem çocuğa kendimize bakamayavak kadar feğil çok şükür. Herkes hayatında mutlaka böylr bir dönem vardırE peki regl olamadın sormuyor mu gebe misin ya da neden olmadı diye. Bunları paylaş bence eşinle. Maddi konuda sıkıntınız varsa ona yük olmak istemiyorsan e gebe kalırsan ne olacak be canım? Sürekli muayene olacaksın, hastaneye gideceksiniz zaten.
Yok benim de bildiğiö bir sorunum yok iki hafta önce gittim ultrasonla baktı kist falan bir şey yok dendiSana böyle bir durumda duyabilecegin en kotu şeyi söyleyeyim canım yumurtan kist olmuş bir ay bu adet söktürücüyu kullan adetten sonra normal hayatına don diyecek. Şu an en kotu senaryon bu tatlım
Başka bir sorunun var mı anlatamadigin soyleyemedigin
Sürekli test yapıyor olman beni biraz endişelendirdi çünkü
İki hafta önce ne şikayetle.gitmistin canım?Yok benim de bildiğiö bir sorunum yok iki hafta önce gittim ultrasonla baktı kist falan bir şey yok dendi
Sağ ve sol kasıklarım ağırıyordu gittim alttan muayene edemedi ultrasonla baktı bir şey yok dedi regl düzensizliğim var dedim o da doğum kontrol hapı yazayım dedi ben çıcuk istediğim için yazmadı hormon testi istedim yapmadıİki hafta önce ne şikayetle.gitmistin canım?
Anladım canım doktorlar bir şey diyemediyse biz hiçbir şey diyemeyizSağ ve sol kasıklarım ağırıyordu gittim alttan muayene edemedi ultrasonla baktı bir şey yok dedi regl düzensizliğim var dedim o da doğum kontrol hapı yazayım dedi ben çıcuk istediğim için yazmadı hormon testi istedim yapmadı