2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar beklenen adet tarihim 6 aralıktı ve ben maalesef adet oldum çatlatma iğnesini birden fazla kullanan var mı ya da aşılama aşamasına mı geçmem gerekiyor bilgisi olanlar yazabilir mi

Canım tekrarla testi yumurtlamanı biliyor musun?
Bu ay ilk diye ovulasyon testine girişmemiştim, uygulamaya göre 20 kasımdı eğer aslı varsa. düzenlidir reglim takvime uygun gidiyordum hep ama yok yani bu ay bi sapıtık oldu her şeyim. Hormonel heralde veya iltihabik bi şeyler oldu diye düşünüyorum.

Canım yumurtlama denemeye başlayınca bile değişebiliyor hormonal. Eğer test yapmadıysan biraz daha bekle 2-3 gün içinde olmazsan gebelik testi yaparsın yine

Bende aynıyım 3 gün kaldı ama sabahtan beri heran adet olcak gbi beli. Kasıklarım cok agryor ilk defa byle bukdar acı cekiyorum üşüttümmü acaba

Ay bu belirsizlik çok yoruyo insanı korkuyorum regl olucam diye bugün bat günü
Önce bende sabah agrıyla uyanınca kesin erken oluyorum bu ayda dedim ama olmadım ya yarın olursa olcam yada cuma günü beklemedmy test yapacaktım ağrım çoğalınca vaz gectim

İyi akşamlar kızlar bu testim pik mi sizce

Eklentiler

• IMG_1565.jpeg
    273,7 KB · Görüntüleme: 49
Canım ben de gebeyim 29 Kasımda öğrendim sen ne zaman öğrendin beta kaç

Eldorin Bana da + koyar mısın canım

Eklentiler

• 2DB0248B-1C31-488A-B911-400534F824A5.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 45
C

Cok tesekkur ederim :) darisi butun isteyenlerin basina insAllah
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle yerleşme kanamanız nasıl oldu adetinizden kaç gün önceydi ne kadar sürdü. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum cuma regl tarihim ama dünden beri ufak lekelenmelerim var normalde lekelenme yaşamam birkaç gün aynı gün gelir, siz de regl oldum sanmışsınız sanırım neler yaşadınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…