Merhaba, cok tesekkur ederim :) amin. Erken gebelik testleri 4 gun oncesine kadar gosteriyor diye biliyorum ama tabi daha degerler pek yukselmemisse cikmiyor da olabilir. Bence gununuzun gelmesini bekleyip testi oyle tekrarlayin boylece kendinizi de cok strese sokmamis olursunuz. InsAllah istediginiz sonucu alirsinizMerhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişiniz. Benim de sat 8 Kasım ben de 8 Aralık'ta bekliyorum reglimi ama inşallah tutmuştur bu ay. 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum hepsi negatif. Szce erken mi başlamışım testlere moralim çok bozuk.
pik buKızlar ovülasyon testim ilk defa yapıyorum 11. Günüm pik veya çatlamış anlamıyorum bilgi verirmisiniz
Pik ne demek anlamıyorum ilk defa yaptığım içinpik bu
Yumurtlama gününüzdesiniz değerlendirmeniz gerekiyor bu günleri test silikleştiği zaman catlama olmuş demektir ogünlerde değerlendirmek gerekiyorPik ne demek anlamıyorum ilk defa yaptığım için
Yarın test yapın bence varsa çıkarMerhaba beni de aranıza alırmısınız
Beklenen regl 9 aralık
Ovu pik 24 kasım. Yumurtlamanın 10cu günü bugün
Canım bugün gecikmenin dördüncü günü testler negatifSende durum ne?
Hayırlı olsun canım gözün aydınEldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Arkadaşlar bu pik ve çatlama arasında ki fark tam olarak ne oluyo bilen birisi açıklayabilir mi arkadaşım da yaptı ama biz çözemedikKızlar ben öğlen ovü yapmıstım ama farketmeden geçtiğimiz aylardan kalan ovü testini yapmısım pik cıktı
Bu ay innovitayla takip ediyordum farkedince onlada yaptım şimdi onun kadar pik çıkmadı farkedermi acaba ya
Yarın silikleşmeyi görürsem catlama olarakmı düşüneyim
attığım fotoğraf demin yaptığım innovita test buda pik dimi
3 yillik evlilik sarti var sanirim devlette. Ben uni hastanesinde yaptirdimVeya devlette yapanlar sene şartı varmı
Pikken iki çizgi eşit yâda kontrol cizgisinden daha koyu olacakArkadaşlar bu pik ve çatlama arasında ki fark tam olarak ne oluyo bilen birisi açıklayabilir mi arkadaşım da yaptı ama biz çözemedik
Canım tekrarla testikızlar benim bat bugün regl olmadım ptesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti acaba tekrar denesem mi
Dün yapmıştım aslında , negatifdi. Erkendir diye belki de. Ama bugün baya ağrım var ayağımda belimde. Ya adet ya da hamilelikYarın test yapın bence varsa çıkar
Bu testlerin uygulaması falan mı var acaba yüzdelik veriyor hangi uygulamaBenim karışık
ben bu ay ovülasyon yapmam dedim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrım başlayınca yapayım dedim
30 kasımı 1 aralığa bağlayan gece 01.30 yazan test onu yaptım %72 algıladı ama onu pik kabul ettim
sonrasında da hep silikleşti zaten
Eki Görüntüle 3514694
FemometerBu testlerin uygulaması falan mı var acaba yüzdelik veriyor hangi uygulama
Merhaba beni de aranıza alırmısınız
Beklenen regl 9 aralık
Ovu pik 24 kasım. Yumurtlamanın 10cu günü bugün , son adet 10 Kasım
Bende regl oldum bat 29 Aralık bu ay da şansımızı deneyelim bakalım insallah bu ay bize uğur getirirRegl oldumbu ayı bol bol değerlendireceğiz.. Sende varmı güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?