- 7 Ekim 2024
- 1.005
- 336
- 38
- 21
Bekliycem ya farklı bı marka test alıcam bakalım rabbim nasip ettiyse vardırBende ince gördüm ama testi ya tekrarla ya da birkaç güne tekrar yap ama bence adet geçsin çok stres olursunuz böyle
13ünde regl bitmiş bu kadar çabuk olur mu ki onu da bilemiyorumSanki sennnki 15le 18 aradı olmuş gibi
Benim 1 haft olduğunda başladı ama ağrılar kasık batması akıntıErken tabi yumurtlama olalı 1 hafta oldu daha ne belirtisi
Kuzum benim net olmayan testimden bir gün önceki test gibi aynı yarın tekrar yap koyulaşma olursa vardır inşallah vardırBöyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yine
Canm çıplak gözle ben sizin gördüğünz gibi gördüm kurumuş hali net diye o halini attım tekrarlarım umarım vardırKuzum benim net olmayan testimden bir gün önceki test gibi aynı yarın tekrar yap koyulaşma olursa vardır inşallah vardırkaç dakikada çıktı canım
ilk 10 dakikada çizgi belirdiyse olabilir ama 10 dakika sonrası ise sonuç şüpheliCanm çıplak gözle ben sizin gördüğünz gibi gördüm kurumuş hali net diye o halini attım tekrarlarım umarım vardır
ovulasyonun varsa yapsana artık yumurtlamayı görfün eminsin yaniCanm çıplak gözle ben sizin gördüğünz gibi gördüm kurumuş hali net diye o halini attım tekrarlarım umarım vardır
Benim de 5 aralıktı çıktı 29unda kanda ve gebelik testinde siz yaptınız mıBenim 5 aralık canım ama belli de olmaz gelebilir bugün yarın. İnşallah bir sonraki döngüde biz de seviniriz
bu sabah sağlık ocağında beta için tahlil verdim ve 500 çıktıSonucuma bakar mısınız
Bazen olabiliyor benimde geçen ay daha erken olmuş ben fark etmedim tabi13ünde regl bitmiş bu kadar çabuk olur mu ki onu da bilemiyorum
Gayet iyi hayırlı olsun 5 haftalıkken kese görünür ozman gidinbu sabah sağlık ocağında beta için tahlil verdim ve 500 çıktıgecikmenin 3. günü için iyi mi sizce? 2 gün sonra tekrarlayayım mı? ve ilk doktor kontrolüne ne zaman gideyim hesaplamalarıma göre şu an 4 hafta 3 günlüğüz
Yok gitmedi ben de bekledim belki test oturmamıştır diye ama hala aynı. Eczaneden kaset test aldım freely marka onu deneyeceğim.Bekleyince de kaldı mı bu dağılmış olan pembelik? Bir gölge var ama yeni bir test yapman daha sağlıklı olacak sanırım dağılmış olan o pembelik gitmediyse
Bakicam eğer kaldıysa yapıcam bugünovulasyonun varsa yapsana artık yumurtlamayı görfün eminsin yani
Doğru tabi daha var regl e takip edicem olursa olur olmazsa da kısmetBenim de böyle çıkmıştı bir kaç kez, ama hemen değil bir kaç saat sonra oluyordu bu çizgiler. Ama adet oldum. Sizin çizgi hemen çıktıysa gidip kan verin, bazen kimyasallar oluyor biraz yükselip geriliyor. Emin olmak için ancak kanla takip gerekir.mmatmazellll
Hayırlı olsun tebrik ederimm ben bu sabah idrar testi yaptım. negatif :) döneceğini düşünmüyorumBenim de 5 aralıktı çıktı 29unda kanda ve gebelik testinde siz yaptınız mı
Erken gebelik yap bence kaset testte adet gecikince çıkıyor diye biliyorumArkadaşlar adetime 4 gün var geçende kaset test yaptım negatif çıkmıştı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum sizce kaset test mi alsam etken gebelik testi mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?