• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar günaydın sanırım bende elendim normal kaset test negatif daha 5 günüm var ama olsa çıkardı sanırım regl olmayı bekleyeyim bende zaten daha ilk denememiz di hayırlısı olsun
Kız daha ne elenmesi regline 5 gün varken erken testle bile zar zor çıkar ki sen kaset yapmışsın zaten varsa da çıkmasının imkanı yok

Eldorin Eldorin canım işaretimi koyabilirsin rabbim nerede bekleyen varsa versin geciktirmeden inşallah 🙏 kan vermicem test aldım bir sürü koyulaşmasını takip edip öyle vericem sağlıkla gelir inşallah 🙏 ağustos annelerinin linkini atar mısın geleyim yanına 🥰 bu sefer ikimizde alalım sağlıkla kucağımıza

Eklentiler

• IMG_1184.jpeg
    IMG_1184.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 62
Eldorin Eldorin canım işaretimi koyabilirsin rabbim nerede bekleyen varsa versin geciktirmeden inşallah 🙏 kan vermicem test aldım bir sürü koyulaşmasını takip edip öyle vericem sağlıkla gelir inşallah 🙏 ağustos annelerinin linkini atar mısın geleyim yanına 🥰 bu sefer ikimizde alalım sağlıkla kucağımıza
Merve yaptınmi sen bugünde

Evet canım bunlar yeni test koyulaşmasını takip edicem sen ne yaptın
Koyulaşma olmuş bnce seninki bende çıkmadı canım tahminime göre çatlamanin 11.gunu ama ben o uzayan akıntınin geldiği günün ertesi gününü çatlamış olrak tahminde bulundum kendimce bilemiyorum regl olmayı bekliycem oyuzden

Kızlar günaydın regli oldumm🥲🥲 gecen aylarda laboquick ovulasyon kullanmıştım pek memnun kalmadım sizin önerebileceğiniz bir ovulasyon testi varmı

Koyulaşma olmuş bnce seninki bende çıkmadı canım tahminime göre çatlamanin 11.gunu ama ben o uzayan akıntınin geldiği günün ertesi gününü çatlamış olrak tahminde bulundum kendimce bilemiyorum regl olmayı bekliycem oyuzden
Daha umut var canım hemen kararlar bağlama böyle kırmızılar gelene kadar umut var geç döllenme bile olmuş olabilir geç yerleşmiş olabilir normalde bende 8 gün 9 gün görürdüm benim çabuk yerleşirdi bebekler ama bunda 11 gün zar zor gördüm

Daha umut var canım hemen kararlar bağlama böyle kırmızılar gelene kadar umut var geç döllenme bile olmuş olabilir geç yerleşmiş olabilir normalde bende 8 gün 9 gün görürdüm benim çabuk yerleşirdi bebekler ama bunda 11 gün zar zor gördüm
Kara bağlamıyorum cnmda daha bu ay ilk dememizdi zaten takmıyorum okdar açıkçası benmde adetten 3 gün önce belli oluyordu ama her hamilelik te bir değil tabi oğlumda 3 haftalıkken öğrenmiştim

Kara bağlamıyorum cnmda daha bu ay ilk dememizdi zaten takmıyorum okdar açıkçası benmde adetten 3 gün önce belli oluyordu ama her hamilelik te bir değil tabi oğlumda 3 haftalıkken öğrenmiştim
Olsun kuzum ilk denemeymiş bu ay olmazsa diğer ay olur 🫶🏻

Merhaba ben de aranıza katılayım bu ay. Çok pozitif bir grup, hamilelik haberlerini okudukça insan umutlanıyor, tüm hamişleri tebrik ederim. Ben ikinci bir evlat için çabalıyorum. 6 ay önce mayısta gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandı. O zamandan beridir malesef gebelik olmadı. Bu ay hsg çekildim sorun yok dendi, bakalım neler olacak. Dua edelim 🙏 Sat 24 kasım bat 20 aralık. Eldorin Eldorin . Ayrıca sizi de tebrik ederim, güzel haberlerinizi okudum 🌸

Back