- 14 Kasım 2024
- 1.358
- 463
- 38
- 30
Bence dönmez yinede için rahat etmiycekse bekle istersenRegle 3 gün kala basbaya negatif dönmez artık değil mi kızlar?
Diş hekiminden randevu alacağım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dönmez yinede için rahat etmiycekse bekle istersenRegle 3 gün kala basbaya negatif dönmez artık değil mi kızlar?
Diş hekiminden randevu alacağım da
Amin cnmÇok teşekkür ederim umarım hepimiz bu güzel duyguyu sağlık sorunu olmadan bir gün yaşarız o bir gün de çok gecikmesin
Dur sakin ol bakalım. Ne kadar süredir deniyorsun?GÜNAYDINN kalbim kadar temiz bir negatif
Gerçekten ben yıldım arkadaslar benim çocuğum falan olmayacak
Kız daha ne elenmesi regline 5 gün varken erken testle bile zar zor çıkar ki sen kaset yapmışsın zaten varsa da çıkmasının imkanı yokKızlar günaydın sanırım bende elendim normal kaset test negatif daha 5 günüm var ama olsa çıkardı sanırım regl olmayı bekleyeyim bende zaten daha ilk denememiz di hayırlısı olsun
Hislerim öyle diyor olanda varsa silik milikte çıkıyorKız daha ne elenmesi regline 5 gün varken erken testle bile zar zor çıkar ki sen kaset yapmışsın zaten varsa da çıkmasının imkanı yok
Eğer takvimle falan takip etmediysen; çatlamayı ovülasyon testiyle takip ederek reglime 5 gün var diyorsan kaset testte çıkmazHislerim öyle diyor olanda varsa silik milikte çıkıyor
Takvimle gün aşırı yaptık akintima göre tahmin ettim ymurtlamayiEğer takvimle falan takip etmediysen; çatlamayı ovülasyon testiyle takip ederek reglime 5 gün var diyorsan kaset testte çıkmaz
Merve yaptınmi sen bugündeEldorin canım işaretimi koyabilirsin rabbim nerede bekleyen varsa versin geciktirmeden inşallah kan vermicem test aldım bir sürü koyulaşmasını takip edip öyle vericem sağlıkla gelir inşallah ağustos annelerinin linkini atar mısın geleyim yanına bu sefer ikimizde alalım sağlıkla kucağımıza
Evet canım bunlar yeni test koyulaşmasını takip edicem sen ne yaptınMerve yaptınmi sen bugünde
Koyulaşma olmuş bnce seninki bende çıkmadı canım tahminime göre çatlamanin 11.gunu ama ben o uzayan akıntınin geldiği günün ertesi gününü çatlamış olrak tahminde bulundum kendimce bilemiyorum regl olmayı bekliycem oyuzdenEvet canım bunlar yeni test koyulaşmasını takip edicem sen ne yaptın
Daha umut var canım hemen kararlar bağlama böyle kırmızılar gelene kadar umut var geç döllenme bile olmuş olabilir geç yerleşmiş olabilir normalde bende 8 gün 9 gün görürdüm benim çabuk yerleşirdi bebekler ama bunda 11 gün zar zor gördümKoyulaşma olmuş bnce seninki bende çıkmadı canım tahminime göre çatlamanin 11.gunu ama ben o uzayan akıntınin geldiği günün ertesi gününü çatlamış olrak tahminde bulundum kendimce bilemiyorum regl olmayı bekliycem oyuzden
Kara bağlamıyorum cnmda daha bu ay ilk dememizdi zaten takmıyorum okdar açıkçası benmde adetten 3 gün önce belli oluyordu ama her hamilelik te bir değil tabi oğlumda 3 haftalıkken öğrenmiştimDaha umut var canım hemen kararlar bağlama böyle kırmızılar gelene kadar umut var geç döllenme bile olmuş olabilir geç yerleşmiş olabilir normalde bende 8 gün 9 gün görürdüm benim çabuk yerleşirdi bebekler ama bunda 11 gün zar zor gördüm
Olsun kuzum ilk denemeymiş bu ay olmazsa diğer ay olurKara bağlamıyorum cnmda daha bu ay ilk dememizdi zaten takmıyorum okdar açıkçası benmde adetten 3 gün önce belli oluyordu ama her hamilelik te bir değil tabi oğlumda 3 haftalıkken öğrenmiştim
Aynen cnm bakalım deneye deneye gidecez şu ovulasyonunu deneyeceğim onu merak ettim bakalımOlsun kuzum ilk denemeymiş bu ay olmazsa diğer ay olur
sağlıkla gelsiiin :) bu pik gününü 1 sayarak mı 11 ?Kızlar sanırım hamileyim yumurtlamadan sonra 11 gün Eldorin bekleyemedim yarını kuzum yaptım şimdi
1 yıl bebeğimDur sakin ol bakalım. Ne kadar süredir deniyorsun?