• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aslında kan verdim görebileceğin en sabırsız insan benimdir iliskiden 1 hafta sonra kan verdim 😄😄 şimdi yemin ettim adet olana kadar dur dedim zar zor duruyorum ama yarın gidebilirim kan vermeye 😊
Ama sizde çok erken davranmissinz ozmanda daha oluşmamıştir zaten🤭

Bilemiyorum şuanda benimde 5 günüm kaldı cumartesi günü erken test yaptım silik çıktı ama markasına güvenmiyorum onun oyuzden emin değilim yarın birde kaset testle şansımi deneyeceğim
Kaset testte çok geç gösteriyor ben 3 haftalık hamileyken negatif göstermişti 4. Haftada kese olusmusken pozitif gösterdi ki o da adetten gunler sonraydı çok küçüktüm anlamadım ama doktora gittiğimde kese vardı

Merhabalar. Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık. 22 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullanmıştım bu ay. Solda 2 tane 21 mm yumurtam gelişti. Yaklaşık 8-9 aydır burayı okuyorum ama ilk kez bir konuya yazmak istedim. O kadar tatlı ve pozitifsiniz ki Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yaşım 33 bende de eşimde de herhangi bir sorun yok. Ekimde hsg de çekildim. Her şey normal. Hayırlı zamanı bekliyorum sanırım:) burada birlikte güzel haberler alırız inşallah.
Hoş geldin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine 🌸

Kızlar birşey sorucam döllenme olduktan hemen sonra beta HCG yükselmeye başlıyor mu? Yoksa yerleştikten sonra mı?

Back