How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar takvime göre yumurtlama günü bugun pekte şaşmazdı innovita ovü testi ilede takip ediyorum ama hala cok silik pike yakın bile değil anlamadım gecmı yumurtlıcam dunde sanki cok az kahve leke gelmiş hiç olmazdı anlamadım

Evet canim bu baya cayır cayır pik ❤️

Üstteki dün geceki
Alttaki az önce

Kafam çok karışık 🥹

IMG_8429.jpeg

Üstteki dün geceki
Alttaki az önce

Kafam çok karışık 🥹

Eki Görüntüle 3512778
Ya bu yarım çıkan testler beni deli ediyor yarısı pik diyo yarısı değil. Ama silikleşmiş gibi sen her ihtimale karşı değerlendirseydin dünü bugünü de değerlemdir ama testi de bırakma devam et 🩷

Ya bu yarım çıkan testler beni deli ediyor yarısı pik diyo yarısı değil. Ama silikleşmiş gibi sen her ihtimale karşı değerlendirseydin dünü bugünü de değerlemdir ama testi de bırakma devam et 🩷

Dünü ve önceki günü değerlendirdim
Bugünüde değerlendirelim
Heralde 3. Den biri denk gelir ovülasyona artık gerisi takdiri ilahi 😇

Kızlar yerleşme kanamasıyla ilgili bilgisi olan var mı zaman geçmiyor Eldorin Eldorin Coocoo Coocoo
Ben hiç yaşamadım. Böyle zaman çok zor geçer zaten canım. Odağını başka bir şeye yönlendirmen lazım artık. Suyun kaynaması için başında beklersen su kaynamaz bir türlü, çay taşırken tepsiye bakarsan çaylar dökülür. Başka şeylerle ilgilen biraz olacağı varsa da bu stresle engel olacaksın

Ben hiç yaşamadım. Böyle zaman çok zor geçer zaten canım. Odağını başka bir şeye yönlendirmen lazım artık. Suyun kaynaması için başında beklersen su kaynamaz bir türlü, çay taşırken tepsiye bakarsan çaylar dökülür. Başka şeylerle ilgilen biraz olacağı varsa da bu stresle engel olacaksın
Doğru haklısınız

Kızlar biryerde testi yıkayınca çizgiler gitmiyorsa gerçek çizgidir diye birşey okudum duyan yada deneyen oldu mu doğruluk payı nedir sizce

Merhaba adetime artik 12 gün kaldi ben hiç gebelik belirtisi hissetmiyorum geçen aylarda nasilsa ayni yine akıntı falanda yok sanirim yine gebelik yoktur dimi 😭😢

Merhaba adetime artik 12 gün kaldi ben hiç gebelik belirtisi hissetmiyorum geçen aylarda nasilsa ayni yine akıntı falanda yok sanirim yine gebelik yoktur dimi 😭😢
Kız adete 12 gün varken belirti olmaz ki daha döllendiyse bile yerleşmemiştir rahme. En erken 5 gün kala hissedersin belirtileri. Kaldı ki onlar da regl belirtilerine benziyor zaten ayırt etmesi çok zor. Henüz gebelik var ya da yok demek için çok erken.

Daha 12gununuz var oluşmamıştır bile daha belirti yaşamamanız gayet normal

Back