- 12 Ekim 2024
- 165
- 82
- 13
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dun battin hala olmadim regl ya. Agrim da yok suan gunduz vardi kasiklardaKızlar dün bat idi hala olmadım ama hiç belirtim yok öbür hamileliğimde göğüs ağrısı yaşamıştım o yüzden kesin yok diyorum olmayı bekliyorum yeni yıla regl ağrısıyla vs ile girmek istemiyorum
Acaba hamile miyiz kızBenim de dun battin hala olmadim regl ya. Agrim da yok suan gunduz vardi kasiklarda
Insallah oyleyizdir hic test yaptin miAcaba hamile miyiz kız
Korkumdan yapmadım valla senInsallah oyleyizdir hic test yaptin mi
Sabah yaptim ya silik bile cikmadi o biraz tadimi kacirdi. Testten mi ne anlamadim prodoctor biraz gec cikariyormusKorkumdan yapmadım valla sen
Anladım canım inşallah hamileyizdirSabah yaptim ya silik bile cikmadi o biraz tadimi kacirdi. Testten mi ne anlamadim prodoctor biraz gec cikariyormus
Göremedim canım, geçen ay bendede böyleydi bata 5 gün kala sonra regl oldum.. istersen adet gününe kadar bekle öyle tekrar etEki Görüntüle 3525491 kızlar sizce bişey varmı? Daha bata 5-6 gün var
Aynen öyle biraz daha bekliyim Sersem gibiyim bide kasigimda batmalarim falan cok oldu. Beklemek en doğrusu.Göremedim canım, geçen ay bendede böyleydi bata 5 gün kala sonra regl oldum.. istersen adet gününe kadar bekle öyle tekrar et
Benim de batma çok oldu ya, çok kandırıyor maalesef Umarım vardırAynen öyle biraz daha bekliyim Sersem gibiyim bide kasigimda batmalarim falan cok oldu. Beklemek en doğrusu.
Günaydın cnm günceller misin benı de geçen de yazdım de unuttun sanırımCanım hosgeldin. Ben çizgi göremedim testte maalesef ama daha erken bence çıkmaması normal. Değerlendirmek her zaman insanın içini rahatlatır riske girmeye gerek yok
Canım burası kasım aralık ya artık bat ocakları aralık ocak grubuna yonelndiriyorum yavaş yavaş kapatırız burayı artık yine konuşuruz tabi de listeyi diğer gruptan takip etmek daha iyi olurGünaydın cnm günceller misin benı de geçen de yazdım de unuttun sanırım
Sat 18 aralık
Bat 16 ocak
28 aralık çatlama iğne olucam bir terslik olmasa
Tebrik ederim canım bence kan da takip et artık hayırlı olsunkızlar ateşim bu gün yeniden yükseldi, düne göre de koyu çıktı,
teşekkürler canım, diyorum bi kaç gün bekliyip öyle kan veriyim değerler düşüktür şimdiTebrik ederim canım bence kan da takip et artık hayırlı olsun
Evet düşüktür şuan kuzum ama iki günde bir artışa bakmak bence bana mantıklı geliyor adetin de geçti zaten o yüzden demiştim sen bilirsin tabi yineteşekkürler canım, diyorum bi kaç gün bekliyip öyle kan veriyim değerler düşüktür şimdi