• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

bata 2gün kaldı dün meraktan kaset test yapmıştım pembelik dağılmıştı çıkmadı diye testi saldım ama bugün gölgeyi farkettim. Psikolojik mi üşütme mi bilmiyorum ama halsizim midem bulanıyor bir tane testim var erken test değil sizce yapayım mı günü gelmeden görünür mü ki

20241224_000754.jpg
kızlar sizce bişey varmı? Daha bata 5-6 gün var

Canım hosgeldin. Ben çizgi göremedim testte maalesef ama daha erken bence çıkmaması normal. Değerlendirmek her zaman insanın içini rahatlatır riske girmeye gerek yok 😂
Günaydın cnm günceller misin benı de geçen de yazdım de unuttun sanırım
Sat 18 aralık
Bat 16 ocak
28 aralık çatlama iğne olucam bir terslik olmasa

Günaydın cnm günceller misin benı de geçen de yazdım de unuttun sanırım
Sat 18 aralık
Bat 16 ocak
28 aralık çatlama iğne olucam bir terslik olmasa
Canım burası kasım aralık ya artık bat ocakları aralık ocak grubuna yonelndiriyorum ❤️ yavaş yavaş kapatırız burayı artık 🥰 yine konuşuruz tabi de listeyi diğer gruptan takip etmek daha iyi olur ❤️

kızlar ateşim bu gün yeniden yükseldi, düne göre de koyu çıktı,

Eklentiler

• IMG_0434.JPG
    IMG_0434.JPG
    177,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0435.PNG
    IMG_0435.PNG
    126,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0436.jpg
    IMG_0436.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 30
teşekkürler canım, diyorum bi kaç gün bekliyip öyle kan veriyim değerler düşüktür şimdi
Evet düşüktür şuan kuzum ama iki günde bir artışa bakmak bence bana mantıklı geliyor adetin de geçti zaten o yüzden demiştim sen bilirsin tabi yine 😇

Kızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum iğne etksini görmek için test yaptım çok silik çıktı. İğnenin etkisinin bu kadar erkenden gitmesi kötü müdür acaba? Herkes 10-12 gün devam eder etkisi diyor çünkü yine mi işe yaramadı bu tedavi :(
IMG_7771.jpeg

Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum

Eklentiler

• 1000088532.jpg
    1000088532.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000088531.jpg
    1000088531.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 75
Back
X