Seni o kadar iyi anlıyorum ki sen insanların herseyine kosturursun ama bu zamanlarında kimse arayıp sormaz dostum arkadaşım kuzenim dediğim insanlarda bana aynısını yaptıYok. Ya ne nazlısı canım afedersin ama ben bütün hamileliğimi eşşek gibi çalışarak geçirdim yetmedi koca evi tek başıma taşıdım ofis boşalttım annem babam ve eşim dışında kimse yardımcı olmadı şimdi herkes babaanne dede hala oluyoruz diye geçiniyor kız kardeşim yok sözde arkadaşlarım teyze olacaklar eşim de diyor oğlum senin teyzen yok sana teyzem diye hitap edenlere inanma onlar annenin çıkar arkadaşları hamilelikte ne yapılan ne de söylenilen bir şey unutulmuyormuş lohusalıkta bu daha fazlaymış ben değişik bir yere gidince bütün sevdiklerime hediye almaya çalışırım hamile arkadaşlarıma daha doğmadan herşeyini yapardım ama bakıyorum kimse benim bebeğim için kılını bile kıpırdatmıyor bilmiyorum bu konuda çok dargınım çok üzgünüm
Bı kaç kişi hariç hepsini sildim bende kuzenlerimle bile can cigerdik şimdi adam akıllı arayıp sormuyorum bile
Hele bı arkadaşım saha bı kaç hafta önce nedensiz yere bana küstü durum paylaşmıştım kendi üzerine alınmış halbuki begendigim bı sözü paylaşmıştım hepsi bu ve buna sarılıp beni heryerden engellemiş hamile halimle beni o kadar çok üzdü ki anlatamam