Aminnnnn yavrum inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz hepimizAyy hadi bakalım hayırlısı ile inşallah doğumun su gibi akıp geçsin, bebişine kavuş... Darısı biz bekleyenlerin başına :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2022
- 1.677
- 1.163
- 63
- 19 Ocak 2021
- 1.996
- 3.314
- 83
- 35
Ben de öyleyim inan iki haftadır o kaşıntı beni mahvetti. Kremler fln da ile yaramıyor artık. Bi tek gül suyu rahatlatıyor biraz o kadar. Uykudan uyandırıyor insanı uyutmuyor... Az kaldı diyip diyip geçiriyorum geceleri. Gündüzleri o kadar olmuyor ama geceleri benim için çok zor geçiyorKızlar ben artık kaşınmaktan bıktım. Alt ast baktı doktor normal dedı , protein kaçak yok defı, enfeksiyon vardı tek şase yazdı. Tansiyon bi tık yükseklerde diye Bi tane de ilaç devam ediyorum ama ben hala niye kasınıyorum sizce tüm vucut kasınıyor uyutmuyor
- 12 Mart 2022
- 463
- 529
- 33
GünaydınnnGünaydın
- 8 Haziran 2023
- 827
- 1.107
- 33
Benim doğum sezeryan olacak öyle pek detaylara giremiyorum Çarşamba bana da gün verecek Dr, hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHepimiz öyle mecbur kaldık. Ben doğdu doğacak diye he banyoda duşta söyle bir jilet yapmak zorunda kalıyorum. Ağda da olsa insan çekiniyor . Mecbur jilet yapılıyor. Zaten yapmazsan doğumda normal olursa jilet yapıyorlar o daha utandırır beni ee ulaşması görmesi de zor büyük ihtimal ondan olmuştur senin de
- 8 Haziran 2023
- 827
- 1.107
- 33
Tansiyonun kaç civarlari çıkıyor acaba? Dr un bi tık yüksek diyeceği değerleri merak ediyorumKızlar ben artık kaşınmaktan bıktım. Alt ast baktı doktor normal dedı , protein kaçak yok defı, enfeksiyon vardı tek şase yazdı. Tansiyon bi tık yükseklerde diye Bi tane de ilaç devam ediyorum ama ben hala niye kasınıyorum sizce tüm vucut kasınıyor uyutmuyor
- 15 Şubat 2024
- 2.513
- 3.382
- 48
- 33
Bende aynıyım senle canım günde üç kez duş alıyorum sadece su iyi geliyor nemlendirici falan fayda etmiyor bende de bişey çıkmadıKızlar ben artık kaşınmaktan bıktım. Alt ast baktı doktor normal dedı , protein kaçak yok defı, enfeksiyon vardı tek şase yazdı. Tansiyon bi tık yükseklerde diye Bi tane de ilaç devam ediyorum ama ben hala niye kasınıyorum sizce tüm vucut kasınıyor uyutmuyor
- 15 Şubat 2024
- 2.513
- 3.382
- 48
- 33
Benimde yaa gece delirtiyor gündüz azalıyor sade su tek çaremBen de öyleyim inan iki haftadır o kaşıntı beni mahvetti. Kremler fln da ile yaramıyor artık. Bi tek gül suyu rahatlatıyor biraz o kadar. Uykudan uyandırıyor insanı uyutmuyor... Az kaldı diyip diyip geçiriyorum geceleri. Gündüzleri o kadar olmuyor ama geceleri benim için çok zor geçiyor
Sabredicez başka çare kalmadı son günler zaten. Gebelik son haftalar belirtilerinden demek ki bu da. Hormonlardan değişti benim. Alınganlık seviyem arttı. Lohusalık el sallamaya başladı sanırım. 9 ayı atlattık İnşallah doğumu ve lohusalıgı da rahatlıkla atlatalım. İyi düşünmeye çalışalım yalnız değiliz bunu biliyoruzBenimde yaa gece delirtiyor gündüz azalıyor sade su tek çarem
- 15 Şubat 2024
- 2.513
- 3.382
- 48
- 33
Ben de çok alıngan oldum yaa çevremde çok fazla kırılıp sarıldığım insan oldu insanların beni anlamaması sürekli her konuda yorum yapmaları ama hiç bir şekilde destek olmamaları arayıp sorulmanın var mı bi ihtiyacın denmesinin kıymetini anladım inşallah bu süreçleri kolaylıkla atlatırızSabredicez başka çare kalmadı son günler zaten. Gebelik son haftalar belirtilerinden demek ki bu da. Hormonlardan değişti benim. Alınganlık seviyem arttı. Lohusalık el sallamaya başladı sanırım. 9 ayı atlattık İnşallah doğumu ve lohusalıgı da rahatlıkla atlatalım. İyi düşünmeye çalışalım yalnız değiliz bunu biliyoruz
- 15 Şubat 2024
- 2.513
- 3.382
- 48
- 33
Yaaa günaydın canım hocam alın çocuğu beni de kurtarın bu dertten de yoksa 42 43 e kadar yolu var açılmayı beklemenin deGünaydın çiçekler ben yine doğuramadım kan sulandırıcı hapı içmemem lazımmış yarın sabahtan bir daha gidicez. Açılmam yokmuş
Vajinal doğumu mu bekliyorsun canım sen? Yoksa sezaryen mi olacakGünaydın çiçekler ben yine doğuramadım kan sulandırıcı hapı içmemem lazımmış yarın sabahtan bir daha gidicez. Açılmam yokmuş
Demek ki bu da normal biz gebeler için. İnsan eşinden yakınlarından ekstra bir hassaslık bekliyor cidden. Ki eminim sizde benim gibi çok nazlı geçirmemişsinizdir bu süreci. Benim son günler hala evimin işini falan can havliyle döndürüyorum. Ama biraz da insan istiyor tabi üstüne düşülsün diye.Ben de çok alıngan oldum yaa çevremde çok fazla kırılıp sarıldığım insan oldu insanların beni anlamaması sürekli her konuda yorum yapmaları ama hiç bir şekilde destek olmamaları arayıp sorulmanın var mı bi ihtiyacın denmesinin kıymetini anladım inşallah bu süreçleri kolaylıkla atlatırız
Bende 35. Haftadan sonra kaşıntı başladı önce bacaklarımda sonra karnımda ama kanayana kadar kaşıyordum uyuz gibi sinirimden ağlıyordum o derece doktor tahlillerimi yaptı bişey çıkmadı bu sebepsiz yere olabilen bi durummuş pupp veya gebelik uyuzu diye bişey bana kortizonlu bi krem verdi doktor bi o fayda etti bi de bol bol yağlanıyorum cildim kuruduğu içinKızlar ben artık kaşınmaktan bıktım. Alt ast baktı doktor normal dedı , protein kaçak yok defı, enfeksiyon vardı tek şase yazdı. Tansiyon bi tık yükseklerde diye Bi tane de ilaç devam ediyorum ama ben hala niye kasınıyorum sizce tüm vucut kasınıyor uyutmuyor
- 15 Şubat 2024
- 2.513
- 3.382
- 48
- 33
Yok. Ya ne nazlısı canım afedersin ama ben bütün hamileliğimi eşşek gibi çalışarak geçirdim yetmedi koca evi tek başıma taşıdım ofis boşalttım annem babam ve eşim dışında kimse yardımcı olmadı şimdi herkes babaanne dede hala oluyoruz diye geçiniyor kız kardeşim yok sözde arkadaşlarım teyze olacaklar eşim de diyor oğlum senin teyzen yok sana teyzem diye hitap edenlere inanma onlar annenin çıkar arkadaşları hamilelikte ne yapılan ne de söylenilen bir şey unutulmuyormuş lohusalıkta bu daha fazlaymış ben değişik bir yere gidince bütün sevdiklerime hediye almaya çalışırım hamile arkadaşlarıma daha doğmadan herşeyini yapardım ama bakıyorum kimse benim bebeğim için kılını bile kıpırdatmıyor bilmiyorum bu konuda çok dargınım çok üzgünümDemek ki bu da normal biz gebeler için. İnsan eşinden yakınlarından ekstra bir hassaslık bekliyor cidden. Ki eminim sizde benim gibi çok nazlı geçirmemişsinizdir bu süreci. Benim son günler hala evimin işini falan can havliyle döndürüyorum. Ama biraz da insan istiyor tabi üstüne düşülsün diye.
- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
Anaaa günaydın canm nasip işte kızzz vardr bi hayırGünaydın çiçekler ben yine doğuramadım kan sulandırıcı hapı içmemem lazımmış yarın sabahtan bir daha gidicez. Açılmam yokmuş
Bizde herşey normal iken niye gelmedi bu bebekler bilmem valla
- 31 Aralık 2023
- 664
- 719
- 23
- 28
Ay bebişim sana bakmaya girmiştim şaka gibi. Belki bu gece kendiliğinden başlar doğumun vardır bir hayırGünaydın çiçekler ben yine doğuramadım kan sulandırıcı hapı içmemem lazımmış yarın sabahtan bir daha gidicez. Açılmam yokmuş
Bazen insan böyle zamanlarda anlıyor işte.Tabi ki gönülden geçen destek olmaları ama insanları en çok böyle zamanlarda tanıyoruz. Tek başına halletmişsin çoğu şeyi maşallah sana. Eşin destekse gerisini bir şekilde boşver. Tabi ki takarsın kafaya ama en önemlisi evin içindeki destek.Yok. Ya ne nazlısı canım afedersin ama ben bütün hamileliğimi eşşek gibi çalışarak geçirdim yetmedi koca evi tek başıma taşıdım ofis boşalttım annem babam ve eşim dışında kimse yardımcı olmadı şimdi herkes babaanne dede hala oluyoruz diye geçiniyor kız kardeşim yok sözde arkadaşlarım teyze olacaklar eşim de diyor oğlum senin teyzen yok sana teyzem diye hitap edenlere inanma onlar annenin çıkar arkadaşları hamilelikte ne yapılan ne de söylenilen bir şey unutulmuyormuş lohusalıkta bu daha fazlaymış ben değişik bir yere gidince bütün sevdiklerime hediye almaya çalışırım hamile arkadaşlarıma daha doğmadan herşeyini yapardım ama bakıyorum kimse benim bebeğim için kılını bile kıpırdatmıyor bilmiyorum bu konuda çok dargınım çok üzgünüm