-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.521
8. Hafta -4 kiloKızlar genel kilo alma durumlarınız nasıl, hafta ve aldıgınız kilo nedir ?
Ooo epey hızlı vermissin8. Hafta -4 kilo
16+3 3,2 kg almısım. Ac tok değişiyorOoo epey hızlı vermissin
Evet malesef bısey tuketemiyorum mide bulantısından. Ama öğrendiğim 4.haftadan beridir de diyetisyenle devam edıyorumOoo epey hızlı vermissin
19+1 deyim henüz ve tam 5 kilo almışımKızlar genel kilo alma durumlarınız nasıl, hafta ve aldıgınız kilo nedir ?
Canım benim seninkinden de fazla19+1 deyim henüz ve tam 5 kilo almışım
Kızlar genel kilo alma durumlarınız nasıl, hafta ve aldıgınız kilo nedir ?
Aynen yapacak bir şey yok. İlk gebeliğimde toplamda 13 kilo almıştım. Bunda da 13 ü geçmezsem şükredeceğimCanım benim seninkinden de fazlasaglıkla gelsinler de napalım veririz
13 cok ideal yaa keske 13 le bitirsem göbek atarımAynen yapacak bir şey yok. İlk gebeliğimde toplamda 13 kilo almıştım. Bunda da 13 ü geçmezsem şükredeceğim
İşte benim de pek umudum yok ama bakalım13 cok ideal yaa keske 13 le bitirsem göbek atarım
17+6 canım yarın 18 insallah, 2 kilo almışımKızlar genel kilo alma durumlarınız nasıl, hafta ve aldıgınız kilo nedir ?
Benim bebişler de 18+1 oldular -4 kiloyla devam mide bulantılarım geceli çok oldu ama kilo almamışım hiç.Kızlar genel kilo alma durumlarınız nasıl, hafta ve aldıgınız kilo nedir ?
Merhaba canım. Bende 19. Haftadayim. Benim biraz çıktı. Ben şu ana kadar 3 bucuk kilo aldım. Bebisin hareketlerini de 17. Haftadan beri hissediyorum. Herkesin hamileliği farklı oluyor. Kilo alamadım diye üzülme yavaş yavaş almaya başlarsın sende.Kızlar nasıl gidiyor hamilelik süreçleriniz. 18.haftadayim ikiz olmasına rağmen doğru düzgün karnım çıkmadı sizde durumlar nasıl ? Birde hareketlerini hissetmeye başladınız mı bebişlerin
Baya vermissin canımBenim bebişler de 18+1 oldular -4 kiloyla devam mide bulantılarım geceli çok oldu ama kilo almamışım hiç.