- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.301
Darısı başımızaaa:) zaman hemen geçsin istiyorum şu an:)5 hafta keseyi gördüm ben canım ben 6 hafta kalp atışınduydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımızaaa:) zaman hemen geçsin istiyorum şu an:)5 hafta keseyi gördüm ben canım ben 6 hafta kalp atışınduydum
Ben bugün yaptırdım canım. Sen gittin mi?Pazar günü özel hastahanede gebelik testi yapılıyor mu?
Canım hangi şehirdesin? bir yanlışlık sonucu 15 paket Crinona progesteron jel aldım. Bulamadıysan iletebilirim.. çok üzüldüm ama geçmiş gitmiş artık :)Evet çok şükür şuan yaşadığım stresle bişey olmamışsa
oyle iyi anlıyorum kiTabii ki de başaramıycam sonucta ben daha 5. Günde gidip test vermis insanım. Ama işte kesede bu işe yaramıyor görülmesi gerekiyor inşallah uzun sürmeden görürüm
Aynı bu yazdığın duyguları yaşıyorum bir keseyi göreydim sonra diyorum ya kalbi duymazsam vs . Çok stresliiiiAynen zaman hiç geçmiyor. Testi verdik pozitif çıktı önemli olan keseyle kalp atışı. Bu işin her adımı ayrı stres. Sevinemiyorumda keseyi falan görmeden. Aşırı sancımda var korkuyorum kanama olacak diye sanki oldu gibi oluyor bakıyorum kan değil. Kafayı yemeden inşallah kalp atışını duyarım. çok erken benim için. Pazartesinden itibaren ilk kez öğrenmisim gibi normal seyrinde ilerlemeye baslıycam.
Çok haklsınız bizlerde herşey sırayla ilerliyor bizde süreci bilince hep beklemedeyiz sağlıkla gelsin bebeklerimizDarısı başımızaaa:) zaman hemen geçsin istiyorum şu an:)
Bende çok korkuyorum insallah herşey yolundadırCanım ikimize de geçmiş olsun bu kanamalar sanırım rahimde ilgiliymis bebisler büyüdüğü için sanırım korkuyorum ben inşallah bir şey yoktur sende korkma
Canımm Allah razı olsun içimi rahatlattın. Bi arkadasa uğradık hemşire biz heyecanla hamilelik haberi verdik. Bu sonuc cok düşük binlerde olması lazım hamile olmayanların bile değeri bu cidden bu değere nasıl pozitif diyorlar aşırı düşük falan dedi. Keyfim kaçtı2 günde iki katına çıkması gerekiyor 3 günde 4 kata çıkmış gayet iyi değer düşük diye endişe etmeyin benim de öyleydi
İnşallah o kadar yükseldiği keseyi kalp atışını duyduğumuuz günleri görmekte nasip olurCanım benim de bugün 10. gün sonucun 106 çıktı, 8. gün 51 çıkmıştı:) doktor salı tekrar kan ver dedi, ikiye katlanırsa cuma görüşelim dedi. kesenin gözükmesi için 1500 ve üzeri olması gerekiyormuş
Nasıl cahilce bir yorum. Kafanıza takmayınCanımm Allah razı olsun içimi rahatlattın. Bi arkadasa uğradık hemşire biz heyecanla hamilelik haberi verdik. Bu sonuc cok düşük binlerde olması lazım hamile olmayanların bile değeri bu cidden bu değere nasıl pozitif diyorlar aşırı düşük falan dedi. Keyfim kaçtı
Sizde iki yumurta mı toplandı amh kaçtıCanım gözün aydın keseyi kacıncı haftada gördün
Aşırı üzüldüm ısrarla çok düşük olduğunu söylüyor. Anlatmaya calısıyorum 2 kat artması lazım 20 yle bile öğrenen oluyor ikizler bile 700,800 cıkıyor diyorum. İmkansız diyor.Nasıl cahilce bir yorum. Kafanıza takmayın
Canım tahlil sonuçları kağıdında bile 5 ve üstüne pozitif olarak bakılıyor. Binli rakamlara çat diye çıkılmıyor ki kademeli basamak basamak. Adeti gecikmiş normal gebeliklerde o rakamları görmeleri normal. Bu söylemi asla kafana takma. Bunu bu şekilde söylediyse de böyle negatif insanları yakınında tutma. Söyleyiş tarzını normal bulmadım. Sakın kafana takma olumsuz düşünme .Canımm Allah razı olsun içimi rahatlattın. Bi arkadasa uğradık hemşire biz heyecanla hamilelik haberi verdik. Bu sonuc cok düşük binlerde olması lazım hamile olmayanların bile değeri bu cidden bu değere nasıl pozitif diyorlar aşırı düşük falan dedi. Keyfim kaçtı
4,83 falandı. 8 yumurta toplanmıstı. 5. Güne 2 tane embriyo kaldı. İkiside transfer edilecekti. Transfer günü 1 i gelişime devam etmemis o yğzden kalan tek embriyo transfer edildiSizde iki yumurta mı toplandı amh kaçtı
Cahille sohpeti kesinAşırı üzüldüm ısrarla çok düşük olduğunu söylüyor. Anlatmaya calısıyorum 2 kat artması lazım 20 yle bile öğrenen oluyor ikizler bile 700,800 cıkıyor diyorum. İmkansız diyor.
TakanCanım tahlil sonuçları kağıdında bile 5 ve üstüne pozitif olarak bakılıyor. Binli rakamlara çat diye çıkılmıyor ki kademeli basamak basamak. Adeti gecikmiş normal gebeliklerde o rakamları görmeleri normal. Bu söylemi asla kafana takma. Bunu bu şekilde söylediyse de böyle negatif insanları yakınında tutma. Söyleyiş tarzını normal bulmadım. Sakın kafana takma olumsuz düşünme .
Takmak istemiyorum zaten sadece sinirlerimi bozdu. Israrla dalga gecer gibi değerle dalga geciyor gülüyor düşük diyor falan cok sinir bozucuyduCanım tahlil sonuçları kağıdında bile 5 ve üstüne pozitif olarak bakılıyor. Binli rakamlara çat diye çıkılmıyor ki kademeli basamak basamak. Adeti gecikmiş normal gebeliklerde o rakamları görmeleri normal. Bu söylemi asla kafana takma. Bunu bu şekilde söylediyse de böyle negatif insanları yakınında tutma. Söyleyiş tarzını normal bulmadım. Sakın kafana takma olumsuz düşünme .
Doğru diyorsunCahille sohpeti kesin
Çok şanslısınız benim amh düşük ve ayda en fazla bir yumurta çıkıyor. Şimdibirini geliştiriyoruz ama ilaca geç tepki veriyor. Bu kalitesiz olduğu anlamına mı geliyor bilemiyorum ama günde yarım mm büyüyor sadeceBenim amh
4,83 falandı. 8 yumurta toplanmıstı. 5. Güne 2 tane embriyo kaldı. İkiside transfer edilecekti. Transfer günü 1 i gelişime devam etmemis o yğzden kalan tek embriyo transfer edildi
Haset ve cahil kesinlikleTakan
Takmak istemiyorum zaten sadece sinirlerimi bozdu. Israrla dalga gecer gibi değerle dalga geciyor gülüyor düşük diyor falan