- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.141
Ben şu an transfer öncesi gonalf ve folik asit kullandığım aşamadayım. Ve hafif kahverengi akıntım oldu sizde de olmuş muydu acaba. Yarın kontrol muayenem var ama tedirgin oldum açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlarda burada buluşmak dileğiyleBenim de 20sinde aynı gün transferimiz çok heyecanlı ve kısa sürüyor bikaç dakikada bitiyor. Acı hissetmiyosun muayene gibi düşün. Güzel sonuçlar alalım inşallah
Anladım doğrudur çok teşekkür ederim tecrüben içinYok gerçekten anlamıyorsun bile ne ara koyduklarını ama o aleti takıyorlar, sadece derin bi nefes al daha rahat olacaktır ben yurtdisindayim, transfer sonrası tamam kalkabilirsin istersen tuvalete gidebilirsin artık dediler ve hiç öyle uzanmaca 1 saat beklemece bile olmadı, toplu taşıma ile eve döndük :)
Embriyonun tutunmasi için rahimde kan dolaşımı olması lazımmış, doktorum varis corabi kullanmaya başlayabilirsin dedi, onun da faydası oldu bence giymediğim zaman bacaklarımda ağrı oldu mesela.
.
CesaretlendimmYok tatlım bittigini bile anlamadım , bence tüp bebek sürecinin en acısız ve zahmetsiz işlemi
İlk bi iki gün yaptı ama şimdi vücut alıştı galibaProgestan dex karnınıza sertlik yaptı mı acaba
Merhaba canım teşekkür ederim açıklaman için Bende çok üzgünüm canım malesef bazı şeyler elimizde değil üzülüyoruz ama hayat devam ediyor.Dua etmekten başka çaremiz yok insalalh rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah evet sanırım tam da anlattığın gibi ve üstüne hala adet ilacımı kullanıyorum tekrar adet olucam ama temmuz gibi olurum diye düşünüyorum progestan da estrofemde çok fazla kullandım bu yüzden de olabilir ama bu kadar uzun sürüyor mu yani ne kadar sürede geçer kanama ve ağrı .Bu arada cevap oldu tabiki teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallahMerhaba..ben 6.negatif sonucumu aldım..üzgünüm tabii ama nasipte varsa olacak..yazınız dikkatimi çekti açıklamak istedim..adet görmek için verilen ilaç progesteron içeriyor..progesteronu yükseltip bırakınca birden progesteron düştüğünde adet görülür..transferde de yoğun progesteron verildiği için progesteron çok yükseliyor.. gebelik oluşmayıp ilaçları bıraktığında aynı adet görmek için kullandığın ilacın etkisi görülüyor yalnız transfer için kullandığın progesteron daha yüksek doz olduğu için düşmesi zaman alıyor, o yüzden negatif sonuçtan 2 hafta sonra adet gördün..inşallah cevap olmuştur..rabbim isteyen uğraşan hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursun
Csnim cok mutlu oldum saglikla kucagina alirsin insbu aciklamayla hepimiz test yaptiriyor musuz gaza gelip sayfa senlenirCokk tskler kuzum, darısı bekleyen herkese olsun insallah Evet canım aksam bi tup bebek uzmanı izledim , 7. Gunde cıkıyor dedi o gazla bekleyemedim
canımmm sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimm darısı başımızaKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
Çok sevindim flowers35 inş güzel haberlerimiz olsun... sizin embriyolar kaçıncı günMerhaba transfer benimde inşallah 25 inde zaman geçmiyor sanki ☺
ben bu sefer 10. günü beklicem kendime ve eşime söz verdimCsnim cok mutlu oldum saglikla kucagina alirsin insbu aciklamayla hepimiz test yaptiriyor musuz gaza gelip sayfa senlenir
Günaydın inşallah öyledir iyiyi düşünelim iyiyi çağıralımGunaydin kizlaar transfer gununu saymazsam bugun 8. Gun benim embriyom 3. Gun embriyosu yani 5. Gun embriyosunda 10. Gün test veriyorlar bize 12. Gun ama benim 2 gundur sabahlari ayni adet sancisi gbi sancim oluyor kasiklarikda hic kanama vs yasamadim. Sizce bir belirti olabilir mi? Kendimi dinlemekten delircem
Sanirim:)))
Bende beklicem canim strese girecegim yoksa biliuorumben bu sefer 10. günü beklicem kendime ve eşime söz verdim
Canim benimde 3. Gun emriyosu dun 5. Gun bildigin ilk defa belirti oldu gaz karnimda gezio bide kasiklarimda agri vardi.birde atesim yuksek hep 37.3 falan cikio .kanama bende de olmadi dahaGunaydin kizlaar transfer gununu saymazsam bugun 8. Gun benim embriyom 3. Gun embriyosu yani 5. Gun embriyosunda 10. Gün test veriyorlar bize 12. Gun ama benim 2 gundur sabahlari ayni adet sancisi gbi sancim oluyor kasiklarikda hic kanama vs yasamadim. Sizce bir belirti olabilir mi? Kendimi dinlemekten delircem
Sanirim:)))
Test yapcan mi vnmCanim benimde 3. Gun emriyosu dun 5. Gun bildigin ilk defa belirti oldu gaz karnimda gezio bide kasiklarimda agri vardi.birde atesim yuksek hep 37.3 falan cikio .kanama bende de olmadi daha
Bugun 6. Gun cok erken canim ya bekliyecegim bayramda kotu birseye hazir hissetmuyirm kendimibide 3. Gun embriyosu benim cikmayabilir diyerekten firenliyirum kendimiTest yapcan mi vnm
Yoksa beklicek misin:)
Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almak nasip etsin inşallahKızlar beni de listeye ekleyin, 12 haziranda tüp bebek transfer oldum bugün 6. Günüm. 24 haziran test tarihim Allahın rızası için, Dualarınıza talibim bu bebeği çok bekledim