- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.081
Cok guzel bir haberKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel bir haberKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
Canımsınn , cokk tsk ederim darısı bekleyen herkese olsun insallah , aminn canımcımAyyyy nasıl sevindim nasıl çok şükür
Gözün aydın canım
Katlanarak artsın insallah
Bugun yazdim ya canım 7. Günüm diye ne cabuk unuttun kizSenin transfer ne zamandı tatlım , ins darısı sana olsun
Kuzumm darısı hepinize insallahCok guzel bir haber
valla 10 unda transfer oldum canım ama doktor 12 gün sonra test istedi 22 sinde gidicem yani dayanabilirsemCanım senle transferimiz aynı mıydı , yaptır valla kafan rahatlar, ben de asırı korkarak gittim. Psikolojisi cok zor , insallah yuzun guler senin de , emeklerimizi bosa cıkarmasın Allah
Valla al benden de okadarAyyy ben nasıl bekleyeceğimm kafamdan atmaya çalışıyorum vallahi korkuyorum da çok
Ahahahah kız bugun ben bende degilim ki kafam gidikBugun yazdim ya canım 7. Günüm diye ne cabuk unuttun kiz
Hadi müjdeli haber gelsinvalla 10 unda transfer oldum canım ama doktor 12 gün sonra test istedi 22 sinde gidicem yani dayanabilirsem
İnsallah pozitifi görürsün kuzummBize de umut oldun, 5.ve 6.gun negatif testi gordukten sonra acaba yapsam mi yoksa beklesem mi diye dusunmuyo degilim suan
Aminnn insAllahKuzumm darısı hepinize insallah
İnşallah canım benim darısı bizlere olsunHadi müjdeli haber gelsin
Yaaaaaaa tebrık edıyorummmmmmmmm cesaret etttin veee verdin vallaaa cooook sevındımmmm darısı başıma inşaallaah uyku girmıyor valla gözümecanım
Aminnnn kuzummm,canımsın öğrendiğimden beri bizim gibi olan herkese dua ediyorum, bizi en iyi biz anlarız, vallahi cok zor surec, Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin, öyle stresli ki sonuc öğrenene kadar bile dokuz dogurdum esime bile soylememistim, hastaneye giderken bile kac kere kaza riski atlattım 100 kusurlerde canım degerim
13.gunde 90.cikti değerim. 11.gunde 67.78 di.ama doktorum farklı yerlerde yaptirdigin için böyle çıkmıştır dedi 2 gün sonra yine kan ver dediKacıncı günündesin cnm
Cokk tsk ederim canımmm, darısı sana ve bekleyen herkese olsun insallahhYaaaaaaa tebrık edıyorummmmmmmmm cesaret etttin veee verdin vallaaa cooook sevındımmmm darısı başıma inşaallaah uyku girmıyor valla gözüme
Progestan dex karnınıza sertlik yaptı mı acabaBen kalçadan iğne yapamadığımı söyledim doktora. Gerçektende öyle yani yaptıramıyorum. Progestanın göbekten yapılanı da var biraz pahalı ama ondan alabilirsin dedi. Onu kullanıyorum şimdilik.
Çok şükür canım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı başımızaKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
Sağlıkla ilersin kuzum maşallah çok sevindimKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz